返回列表 發帖

[Feb/2015] Kary Ng “Eternal Love” Live

演唱會名稱: Kary Ng “Eternal Love” Live
地點:九龍灣國際展貿中心 KITEC Music Zone @ E-Max
日期:2015年2月15日 (星期日)
時間:晚上8時15分
(全場企位,不設劃位)

相關資料 :

SmarTone: 【SmarTone SOLITON 客戶專享Kary Ng “Eternal Love” Live門票】 由初出道時嘅少女組合Cookies成員,到而家成為舞台上獨當一面嘅女歌手,Kary 吳雨霏嘅音樂製作同演出水準都越來越成熟。想睇佢嘅現場演出同率先聽佢現場演繹嚟緊新碟嘅歌?而家有機會喇!
【SmarTone SOLITON 客戶專享Kary Ng “Eternal Love” Live門票】

由初出道時嘅少女組合Cookies成員,到而家成為舞台上獨當一面嘅女歌手,Kary 吳雨霏嘅音樂製作同演出水準都越來越成熟。想睇佢嘅現場演出同率先聽佢現場演繹嚟緊新碟嘅歌?而家有機會喇!

由即日起,SmarTone客戶只需申請SOLITON (服務月費HK$38,簽約12個月),除咗可以免一個月月費,更可以換到「Kary Ng “Eternal Love” Live音樂會」門票2張 (手續費HK$20)!門票先到先得,換完即止!快啲打去2880 2688登記或到門市查詢啦!係SmarTone客戶申請SOLITON先有㗎!

SOLITON多功能音樂平台,畀你隨時享受至愛音樂,有齊最新Hit歌、K-pop、J-pop、同經典金曲等。快啲用手機click入http://goo.gl/CKWrA2 體驗服務,Let's Play!

* SOLITON音樂服務須配合iOS 6.0或以上/Android 4.0或以上之智能手機使用。
*原價HK$49/月
*優惠受條款及細則約束。

美霏fans都係咁話
如果要開show練好D Live唔好嚇死人
如果好似RTHK嗰次咁嘅Live
係CM紅多十年都得

美霏fans都係咁話
如果要開show練好D Live唔好嚇死人
如果好似RTHK嗰次咁嘅Live
係CM紅多十年都得 ...
mgiks 發表於 2015-1-22 09:09

開呢d 細場, 隨時全企位, 咁亞洲新歌后美霏可以全部唱快歌, 佢唱快歌d live 冇咁驚人

嬲 開紅館再講
Happy and Blessed.

婚前開show
上次state of mind live都喺係呢度

呢啲場使唔使一早入定紙book?
會唔會見講緊佢結婚, 多左人留意就諗住食住個勢開concert?

btw 練好啲live呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

應該係唱新碟裡面d歌

Music Zone@E-Max

見唱得少歌定係紅館開唔到
所以喺九龍灣開?

加油!!!!! 一定去!!!!!!
無論發生咩事我都會支持你架吳雨霏!!!!
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我一開CM見到好激動 以為係紅館

Still想睇喔
心跳像一把尖刀
愛恨難逃,
心鎖了霧。

票價
會唔會好似上次咁買碟送飛

期待七色尾巴噶
BTW,希望距爭氣d 練好個live  否則上一線始終都難
我本人-人非草木-留不低 d live都唱得麻麻
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

仲以為紅館SHOW
嬲, 唔比吳家穎喺紅館讓世界艷羨

票價
會唔會好似上次咁買碟送飛
rubylovessss 發表於 2015-1-22 11:02

最好啦,
咁果啲愛聽歌既平凡中學生又有碟聽, 又有live睇, 一舉兩得^^
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

婚前開show,唔會收山掛
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 無答案 - 林家謙

支持美霏 live要練好d讓世界豔羨

應該係新碟發佈會
可能係同 soliton 搞果種?
未必有飛賣
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

妖 仲以為紅館
搵笨

仲有三個星期開SHOW~仲未有票價應該唔係公開發售個隻啦

霏妹會響演唱會度宣佈結婚之後退出演藝圈麼?
nicknicknick 發表於 2015-1-22 13:01

吴雨霏Kary:
01-10 00:05
每一個獎項得來不易,我會好好珍惜,謝謝香港電台的支持。 15年繼續做好音樂!

你認為佢會咁快退出?

又有得聽一千個假想結局live啦.....好期待

nicknicknick 發表於 2015-1-22 13:01

仲咁後生,點會咁快退

響一個 500 人場公佈呢啲?咪玩啦
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

哦,話會開記者會
一定係喺演唱會記招公佈啦

佢都開得算密
人大了珍惜今次不可有下次

結婚退出娛樂圈? 點會啊
睇得出kary心中仲有團火
>3<

等人錄live算
呢度得dong dong去?

貴為環球一姐,要係細場開演唱會,
剛續新約都開唔到,睇黎約滿都唔方開得成。
想當年paco 都敢膽同佢紅館開show.
仲要開show 後即過檔
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

回復 30# dom

dun be stupid ok? it's just a concert to promote her upcoming cd.

SOLITON Presents Kary Ng “Eternal Love” Live
日期:2015年2月15日 (星期日)
時間:20:15
地點:九龍灣國際展貿中心Music Zone@E-MAX
* 全企位,不設劃位,先到先得

完全估中哂
論盡樂迷,敢愛敢恨

新碟名就叫Eternal Love?
估會請埋偶像憶蓮

HOPE SHE CAN SING BETTER IN LIVE PERFORMANCE

全企位 應該唔去
下次霏霏再開紅館先考慮
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

張相係用豔羨single look個張

仲以為紅館SHOW
嬲, 唔比吳家穎喺紅館讓世界艷羨
wchild 發表於 2015-1-22 11:21

嬲!!!點解吳家穎唔開紅館?以佢係CM嘅人氣應該可以開5場四面台!
同埋唔好再話美穎live唔得唔好開紅館喇下!!!twins咪一樣開得!!!

希望cm包場 :P

@吳雨霏Kary 愛是恆久忍耐,又有恩慈;愛是不嫉妒;愛是不自誇,不張狂 《哥林多前傳13:4》 婚姻是人生重要的一課,今後的日子,我倆會互相支持,互相愛護,互尊重。謝謝大家的祝福,我們感到很幸福!
任我行 失憶蝴蝶

結婚真係讓世界艷羨 <3
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

playlist唱晒30首歌
有蘇眉有生命樹

discovered 發表於 2015-1-29 11:26

影到成個弱智人士咁

discovered 發表於 2015-1-29 11:26

poster好恐怖...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

個poster同豔羨single cover同一套衫,應該用翻o個時拍既相
Reference: http://www.my903.com/my903/903music/detail.jsp?newsid=4225

個poster同豔羨single cover同一套衫,應該用翻o個時拍既相
Reference:
nicholashin 發表於 2015-1-30 14:14

夠環保!!
Kary=Queen of green!!!!!

POSTER 好HEA

SOLITON facebook話會網上直播...

SOLITON facebook話會網上直播...
阻住 發表於 2015-2-5 18:42

比我呢啲去唔到現場嘅睇 真好喔

雖然無得現場感受獨有既女人味
但都叫有得睇下可愛樣子既您

吳家穎小姐應該夠歌開紅館架啦WOR.
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌