返回列表 發帖

[Apr-May/2015] COME ON 許志安演唱會 2015

演唱會名稱: COME ON 許志安演唱會 2015
地點:紅館
日期:2015年4月30日 至 5月3日 (Thur - Sun)
時間:8:15pm
票價:$680 / $450 / $250
附加資料:
工銀信用卡獨家優先訂票
**優先訂票日期: 2015年2月11日至17日 **

碎雅會做嘉賓?
人大了珍惜今次不可有下次

海報hea到
...

有0.1秒以為shiga開紅館

個名
等睇勝利杜誠邀碎雅一齊跳come on舞

Come On即刻諗起piece雅果MV
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

張相影到佢好肥

點解唔用呢張
【This is MC】澳門見

其實覺得勝利杜而家把聲大部分時候都唔掂, 但勝利杜隻新碟几好聽, 因此會考慮睇250

其實我都幾鐘意佢d歌
特別係正東時代果堆k歌, 真係首首都好正

張相影到佢好肥

點解唔用呢張
lemontea1069 發表於 2015-1-22 17:08

好sexy

賣$450好貴喎

呢張應該唔係海報啦,只係短暫用黎做信用卡宣傳啫

我(frd)有呢張。

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

$450應該會滯銷...

$450應該會滯銷...
lblemon 發表於 2015-1-22 17:26

睇下有幾多行啦

@@杜生咪話開part2 lor(aiya我認錯人)

張相影到佢好肥

點解唔用呢張
lemontea1069 發表於 2015-1-22 17:08

張POSTER 好唔得,你張正好多。。。

希望演唱會有多些SEXY 衫加熱舞啦,唔好浪費自己身材

張POSTER 好唔得,你張正好多。。。

希望演唱會有多些SEXY 衫加熱舞啦,唔好浪費自己身材 ...
kk8733 發表於 2015-1-22 17:45

呢張係promote 相黎.. poster遲啲先有.. 上次fi都係咁

唔係拎首至尊歌就以為自己真係勝利杜呀嘛

有D想去喔...但係考慮到450又唔係咁想.
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

個名係咪學sammi啊, 人地love mi touch mi佢就come on go on。

COME ON
shiga 做嘉賓+dance?
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

碎雅啲水比你地抽乾哂

未禁入嚟都知實會有人講shiga

其實覺得勝利杜而家把聲大部分時候都唔掂, 但勝利杜隻新碟几好聽, 因此會考慮睇250 ...
lblemon 發表於 2015-1-22 17:11

係.........一首歌都咁樣,兩個幾鐘點頂呀
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

係.........一首歌都咁樣,兩個幾鐘點頂呀
Ki 發表於 2015-1-23 11:26

你自己聽下2011個show先插人啦

都唔知咩事,許志安唱Live根本完全冇問題,無啦啦唱佢把聲仲咩? 就算有都係個別姐,大部份時間非常穩陣。

你自己聽下2011個show先插人啦
lemontea1069 發表於 2015-1-23 11:39

依家係2015年呀,你睇下佢叱吒唱成點先話人啦
>吾
>甘
>米
>尼

我現場聽冇問題喎,反而張敬軒個「時"光"這個壞人」一出全場Dead Air...咁係咪要問聽張敬軒兩個鐘點頂?

公道自在人心

海報好hea

依家係2015年呀,你睇下佢叱吒唱成點先話人啦
Ki 發表於 2015-1-23 16:12

下? 我現場聽果陣佢唱得幾好WOR!只係把聲唱到有D壞左沙沙地

下? 我現場聽果陣佢唱得幾好WOR!只係把聲唱到有D壞左沙沙地
Kyle_ 發表於 2015-1-23 21:03

咁只可以講:唔該903搞搞個網絡傳輸,同TVB一樣,啲聲都係差到無譜
>吾
>甘
>米
>尼

三面台 sadddddddddd
love wins!

Kyle_ 發表於 2015-1-23 21:03

你肯定?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

認同許生唱live唔掂,等睇滯銷。

嘉賓係咪 Shiga Lin
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

11 年人氣再唔掂都開到 3 場再加 1 場 Part 2
佢都有一定捧場客嘅
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

Epic duet with Sammi please!!!

其實如果唔係5月唔係hk我都好想睇佢concert

11 年人氣再唔掂都開到 3 場再加 1 場 Part 2
佢都有一定捧場客嘅
星勤 發表於 2015-1-25 11:41

2場PART 2呀當年

「你地好!我係盔甲安,得個頭既!歡迎大家入黎同我一齊襟 mon!」

其實上年安仔隻碟做得幾好... live 就真係冇多聽所以唔知

期待~

期待

希望唔好又big4做嘉賓, 睇到悶

見到廣告了

希望今次會唱女人之苦, 呢首live02年唱過到而家了

見到廣告了
stone8 發表於 2015-2-15 23:52

如果張正式演唱會poster係咁都吾錯
幾特別
Top 3