返回列表 發帖
其實佢入行29年
點解唔等出年30年先開
成件事華麗好多
lemontea1069 發表於 2015-5-6 10:28

可能諗住開PART TWO下年黎多獲呢XD

其實佢入行29年
點解唔等出年30年先開
成件事華麗好多
lemontea1069 發表於 2015-5-6 10:28

可能計划今年同sammi造人

造完之後再華麗轉身開30週年
【This is MC】澳門見

我好認同你既睇法
佢今次只係平穩, 而且rundown好一般
果part快歌太快出現, d人都未warm up
如果2part快 ...
lemontea1069 發表於 2015-5-5 12:52

若果平時咁樣, 就唔會比較佢兩個, 但個part的setting同個台實在太似
Music Picks 音樂選擇 為你而選
www.facebook.com/MusicPicks

若果平時咁樣, 就唔會比較佢兩個, 但個part的setting同個台實在太似
hiraoka 發表於 2015-5-6 23:41

台唔算好似, 但果part真係似......
希望下次安哥開返4面台, 可以投入d

台唔算好似, 但果part真係似......
希望下次安哥開返4面台, 可以投入d ...
lemontea1069 發表於 2015-5-7 14:14

呢一part個台都似, 個種表面無野, 但暗藏機關都似.開三面台, 其中一個原因當然亦係成本問題

呢一part個台都似, 個種表面無野, 但暗藏機關都似.開三面台, 其中一個原因當然亦係成本問題 ...
hiraoka 發表於 2015-5-7 22:32

有少少啦, 不過安哥個意竟唔同D, Sammi一問波用愛是....氣氛同安哥既末世感好唔同
希望下次安哥再開時係4面, 同埋唔駛等4年啦

有少少啦, 不過安哥個意竟唔同D, Sammi一問波用愛是....氣氛同安哥既末世感好唔同
希望下次安哥再開時係 ...
lemontea1069 發表於 2015-5-7 23:46

我反而想知入行30年搞乜

我反而想知入行30年搞乜
hiraoka 發表於 2015-5-8 09:23

會唔會有30年PART2, 如果有唔該執執RUNDOWN

再開的話Rundown唔該加返我好鐘意的歌例如: 豬先生,前程錦繡,一千次日落,只會深愛你,真心真意,借你耳朵說愛你,情人甲,羅馬,安哥之歌等咁多首正歌

還有大男人,窮爸爸,苦中作樂

安仔hit song數下數下,只計活躍個班歌手中,真係認第二,無人認第一,同eason有得fight

會唔會有30年PART2, 如果有唔該執執RUNDOWN
lemontea1069 發表於 2015-5-9 03:52

但今次都唔爆

但今次都唔爆
hiraoka 發表於 2015-5-9 19:54

真杜生送飛都開part2 la
安哥95%full +30年應該得卦

真杜生送飛都開part2 la
安哥95%full +30年應該得卦
lemontea1069 發表於 2015-5-10 15:00

真杜生開到part 2係一個謎

再開的話Rundown唔該加返我好鐘意的歌例如: 豬先生,前程錦繡,一千次日落,只會深愛你,真心真意,借你耳 ...
ch709 發表於 2015-5-9 09:51

hit & 半hit都多到數唔晒

真杜生開到part 2係一個謎
hiraoka 發表於 2015-5-10 23:47

我fd話洗黑錢