返回列表 發帖

陳奐仁被掛巨型Banner「追債」

【太陽報專訊】金牌經理人黃柏高揸Fit的太陽娛樂旗下歌手陳奐仁(Hanjin)被追債,將軍澳電視城對出欄杆昨晨出現一張寫有「不是富豪陳奐仁」及「欠債還錢」的巨型Banner,其後被一名穿皮褸及牛仔褲的男子拆走,Hanjin昨日在電話中多次否認欠債:「冇咁嘅事,但驚訝點解有呢啲事發生,爭人錢就冇,爭人歌就有!」
---------------------------------
聽聞係新歌/新碟宣傳-歌名『欠債還錢』,大碟名『不是富豪』

其實我都唔知自己做咩咁噴, post呢d新聞出來
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
還是會想念 時候沒太晚 和太早 正好
『剛剛好』 -
Eason X C.Y Kong X 林夕 X 美千

最好的債
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

最好的債
John 發表於 2015-1-25 01:36

可能暗示MARK抄佢d歌都唔定
『剛剛好』 -

如果歌名係叫 欠債還錢
咁最 直接 嘅 宣傳方法 又真係應該咁樣喎
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

如果真係追債
追數佬有冇咁好心機design陳奐仁嗰名喺個富字入面

如果PLUG呢D歌,,諗下佢MV點拍?
使唔使過大海一轉?
如果真係追債
ed8671ed 發表於 2015-1-25 02:00

仲要整BANNER咁大PROJECT
『剛剛好』 -

如果歌名係叫 欠債還錢
咁最 直接 嘅 宣傳方法 又真係應該咁樣喎
Bluejays 發表於 2015-1-25 01:55

係宣傳啦。真係追債使唔使成條banner print得咁靚呀。

如果PLUG呢D歌,,諗下佢MV點拍?
使唔使過大海一轉?
martinki 發表於 2015-1-25 02:00

對 太陽 歌手嚟講,
唔可以 過大海宣傳 欠債還錢 掛,咁係倒公司米喎
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

對 太陽 歌手嚟講,
唔可以 過大海宣傳 欠債還錢 掛,咁係倒公司米喎  ...
Bluejays 發表於 2015-1-25 02:06

要完美示範咩叫欠債還錢
『剛剛好』 -

要完美示範咩叫欠債還錢
martinki 發表於 2015-1-25 02:23

應該掛去ATV 啦

應該掛去ATV 啦
kk8733 發表於 2015-1-25 02:33

唔通hanjin有股份??
『剛剛好』 -

不是富豪 唔係佢上年plug既歌咩 好似連MV都冇

咁樣宣傳真係嚇親人

GOOD PROMOTION...
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

不是富豪係佢成年前o既歌黎
續集係欠債還錢

如果真係追債
ed8671ed 發表於 2015-1-25 02:00

擺明GOOGLE出黎啦~~

47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

追債幾時變左用poster? d紅油死晒去邊?
JM 2016