返回列表 發帖

甩黎明周圍搲撈 衛蘭翻黐密友博翻身

正所謂成也黎明,敗也黎明,04年由和音變新人王,一手捧紅衛蘭既伯樂係黎明,
出道11年,搞到衛蘭唔上唔落,遲遲冇得升呢做天后嘅,有人話一樣係因為黎明。

本帖隱藏的內容需要積分高於 71 才可瀏覽
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

阿端
做咩Amusic咁多阿端架
nicknicknick 發表於 2015-1-25 21:22

不安
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

應該是有人敗在吸毒,唔自愛。之前黎生對佢很高期望,吸毒之後浪費哂黎生一番心血,唉

好羅終於約滿走人, ...
spent 發表於 2015-1-29 00:14

其實都係
仲有阿端之前雜誌都講到佢唔係咩好野 話lanb變成xx姊妹花都係同佢有關
黎生既管教方式可能同其他公司好唔同, 但無論千嬅Janice JW到Janice Man都係讚佢好人
A Music音樂上既問題某程度上係出於細公司, 限米煮限飯, 下下要靠雷生, 又無乜關係

btw積分我主要係出於版權問題所以set, 所以揀左個唔高但唔係人人都睇到既分

還有是09年日本吸毒事件後被爆出來,有人07年底接受英語娛樂網站
訪問,是阿端那年開始帶壞兩姊妹,除了自認 ...
spent 發表於 2015-1-29 04:01

07年xx女星新聞個陣, 雜誌都爆左好多料, 矛頭係指向阿端搞到xx姊妹花行為異常精神恍惚
當然係咪A Music當時想幫兩個洗底, 所以推卸責任就不得而知
我覺得好多野牛唔飲水唔禁得牛頭低, A Music咁頹, 都要多得班歌手同佢一齊頹先得
楊千嬅衰極都仲可以一年一碟啦

今日記者聯絡Kitty媽,對於與Don結束合作關係,她直認不諱:「4月1日我會離開公司,大家合作會結束。(有傳 ...
kk8733 發表於 2015-3-30 10:32

如果要買大送細 我諗好多公司都唔會制
蘭b有錢賺, 蕉就冇得做, 仲要佢已經潛左幾年水, 以前又冇咩多人識既歌
除非轉組合, 但蘭蕉組合唔似係唱到K歌