返回列表 發帖
ED's #1 CHOICE 2015
我們他們 / 新地球 / 頌讚詩 / 家明[2] / 一千個假想結局 / 戰勝自己 / 浪漫前夕 /  ...
ed8671ed 發表於 2015-2-22 00:00

anyway,恭喜邦邦奪得《撫愛》嘅第一隻冠軍歌!
[亦係4 plug入面嘅唯一一首]

u有冇發現有啲重覆?

CBM 第 270 期  2015 第 9 周

年度歌曲候選名單(即 2015 冠軍歌) :
一千個假想結局 / 頌讚詩 / 我們他們  ...
chanchan0909 發表於 2015-2-22 00:00

15 NE  停格                                     蔡健雅                          15

^^

停格 真係越聽越正 + 你力推 = 上榜 no problem
chanchan0909 發表於 2015-2-22 12:31

chh得6個人投票喳陰公

DONG'S Weekly Music 20 Cuts

「就是已經跳下去了,卻無法彈回來,
那種不上不下的感覺讓人很…哎唷,這 ...
dongbb2332 發表於 2015-2-26 22:38

02 02 02 02 02 02 02 02 02 01

謝謝好不容兒植到安琪肯定霏小圈子音樂大賞 2015

註:
呢個榜唔係我個人既, 而係我同四位會員搞既聯榜

2015 冠軍歌:
我們他們 / 頌讚詩 / Let Go / 頌讚詩 / 家明 / 最好的債 / 最好的債 / 家明 / 戒心

WEEK 9
TWLWSONGSSINGERSMARKS
01RE戒心鄧麗欣27
0206靈魂相認張敬軒22
0303Let Go薛凱琪21
0402最好的債楊千嬅19
05NE我敢愛吳雨霏19
06RE說再見的對象藍奕邦17
07NEGonna Be AlrightYan Ting17
08NE一凍一熱狄易達13
09RE篋神謝安琪13
1008蓓蕾Super Girls12

SUM

呢個榜week week都有過半位置係ne/re SSD
ed8671ed 發表於 2015-2-27 21:25

咁先unpredictable呀嘛 ^^

Wonders Music Recommendation 2015 Week 09

2015年度冠軍作品
SS14 / 樂觀 / 我們他們 / 說再見的對象 /  ...
Wonders 發表於 2015-2-22 00:00

歡迎加入吳雨霏後援會
NE 01 02 03 04 都有人做齊啦

《我的至愛音樂s流行榜》
由本週開始
逢星期四 - 公佈季軍歌及第15-20位
逢星期五 - 公佈亞軍歌及第9-14位
...
martinki 發表於 2015-2-28 16:28

我敢愛要再接再厲