返回列表 發帖
咪求其囉呢D 叫
kwanie 發表於 2017-3-29 01:56
求其唔好咩

求其唔好咩
nicholashin 發表於 29/3/2017 01:57
做人有返少少原則會好D 囉

求其唔好咩
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:57

唔好
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

唔會著D 連自己都覺得唔好睇既衫囉
kwanie 發表於 2017-3-29 01:53

Liked
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

唔好
HOTMAN 發表於 2017-3-29 01:58
咁有無建議?

求其唔好咩
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:57

咩野都咁隨便,點會有人俾面
著住啲自己鐘意,覺得舒服嘅衫出街,會精神啲

唔會著D 連自己都覺得唔好睇既衫囉
kwanie 發表於 2017-3-29 01:53

不過有時會搵一啲少著、未嘗試過款式黎著

咁有無建議?
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:59

著好D
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咩野都咁隨便,點會有人俾面
著住啲自己鐘意,覺得舒服嘅衫出街,會精神啲 ...
harryharry 發表於 2017-3-29 01:59
咁如果係自己鍾意但人哋唔鐘意嘅衫 or 調返轉呢 ._.
比如好多人覺得我著裇衫好好睇 但我自己唔太鍾意著裇衫……

著好D
HOTMAN 發表於 29/3/2017 02:02
JOD

比如好多人覺得我著裇衫好好睇 但我自己唔太鍾意著裇衫 ...
nicholashin 發表於 29/3/2017 02:03
咁你自己覺得好睇就得架啦

咁你自己覺得好睇就得架啦
kwanie 發表於 2017-3-29 02:03
可能重點係我就算著咗覺得好睇嘅衫 都無大家得講精神咗嘅感覺 所以無個motivation去襯到好靚

比如好多人覺得我著裇衫好好睇 但我自己唔太鍾意著裇衫 ...
nicholashin 發表於 2017-3-29 02:03

我答唔到因為我對各款衣著接受性比身邊嘅人高

可能重點係我就算著咗覺得好睇嘅衫 都無大家得講精神咗嘅感覺 所以無個motivation去襯到好靚 ...
nicholashin 發表於 29/3/2017 02:05
咁你個人本身如果好似加菲個主人咁咁著乜都無精神既
(係咪MEAN 左少少)

咁你個人本身如果好似加菲個主人咁咁著乜都無精神既
(係咪MEAN 左少少)
kwanie 發表於 2017-3-29 02:06
其實唔mean 人嘅精神狀況係會影響衣服帶畀嗰個人嘅效果

都係發薛下姐
kwanie 發表於 2017-3-29 01:42

其實 你的樣子如何 你的日子也必如何

咪求其囉呢D 叫
kwanie 發表於 2017-3-29 01:56

我係越來越頹
一來少左買衫 手上d衫開始追唔上潮流
二來懶
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

其實 你的樣子如何 你的日子也必如何
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 04:01

諗起陳冠希著阿伯背心圖
我有d look係幾好睇
但開始搵唔返個感覺
好似千千咁不停食老本
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

大學生頹look好正常姐
nicholashin 發表於 2017-3-29 01:53

大學生一定要日日著好好睇翻學
如果唔係你會錯過好多學習機會

大學生一定要日日著好好睇翻學
如果唔係你會錯過好多學習機會
electric 發表於 2017-3-29 07:10

學習乜野

我答唔到因為我對各款衣著接受性比身邊嘅人高
harryharry 發表於 2017-3-29 02:05

我覺得係同環境有關
當身邊個個都身光頸靚 就會覺得自己好染
但如果身邊大部分人都染 又好似冇乜所謂

我覺得係同環境有關
當身邊個個都身光頸靚 就會覺得自己好染
但如果身邊大部分人都染 又好似冇乜所謂{:1 ...
John 發表於 2017-3-29 07:34

最頂唔順d人做presentation著t-shirt短褲

可能重點係我就算著咗覺得好睇嘅衫 都無大家得講精神咗嘅感覺 所以無個motivation去襯到好靚 ...
nicholashin 發表於 2017-3-29 02:05

如果係住hall, camp t 短褲 拖鞋真係好正常
當然我住個時係無咁做
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

當然我住個時係無咁做
kevinlai1621 發表於 29/3/2017 08:16
上堂咪換衫
走堂出去hea 咪頹look 囉

上堂咪換衫
走堂出去hea 咪頹look 囉
kwanie 發表於 2017-3-29 08:49

咁open咩

咁open咩
kevinlai1621 發表於 29/3/2017 08:51
嘩曲解到咁 lol

嘩曲解到咁 lol
kwanie 發表於 2017-3-29 08:55

上體育堂換衫好正常

嘩曲解到咁 lol
kwanie 發表於 2017-3-29 08:55

我原句係話住hall嘅人上堂都係咁著

咁你上堂換衫仲唔係好open

我都n年無買衫

最頂唔順d人做presentation著t-shirt短褲
electric 發表於 2017-3-29 08:12

我又冇乜所謂
present內容緊要d

當然我住個時係無咁做
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 08:16

我通常都會換衫 因為冬天凍

我通常都會換衫 因為冬天凍
John 發表於 2017-3-29 15:41

冬天我都見人咁著

冬天我都見人咁著
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 16:17

西伯利亞人

西伯利亞人
John 發表於 2017-3-29 16:18

咁都會咁多件褸, 但係呢個頹look真係一年四季都到有人咁著

咁都會咁多件褸, 但係呢個頹look真係一年四季都到有人咁著
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 16:20

頹頹hoodie

頹頹hoodie
John 發表於 2017-3-29 16:21

住hall時呢個都係我選擇

住hall時呢個都係我選擇
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 16:27

我都唔記得我著咩多了
應該都係恤衫+冷衫無限loop

如果我同時著衫同褲好唔好睇

我都唔記得我著咩多了
John 發表於 2017-3-29 16:28

好少買團體衫

頹頹hoodie
John 發表於 2017-3-29 16:21

頹tee最多 hoodie通常貴好少買 頹tee乜系都買

好少買團體衫
harryharry 發表於 2017-3-29 16:29

ocamp tee一年三件

頹tee最多 hoodie通常貴好少買 頹tee乜系都買
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 16:29

我都冇買過hoodie
有一年唔知點解可以任jam
但我嫌個款核突冇jam到

我都冇買過hoodie
有一年唔知點解可以任jam
但我嫌個款核突冇jam到 ...
John 發表於 2017-3-29 16:30

我宿生會soc房好多

ocamp tee一年三件
John 發表於 2017-3-29 16:30

對喲 我連nursing tee都有

我都唔記得我著咩多了
John 發表於 2017-3-29 16:28

近年你隻代表色係藍色喲
我們的總和

我宿生會soc房好多
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 16:32

jam lor

近年你隻代表色係藍色喲
Wonders 發表於 2017-3-29 16:34

好好襯 唔使諗

jam lor
John 發表於 2017-3-29 16:34

jam左啦 如果唔係上莊做咩

好好襯 唔使諗
John 發表於 2017-3-29 16:35

美美der

jam左啦 如果唔係上莊做咩
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 16:36

普通會員jam得?