返回列表 發帖
哦咁我都有三件淨色 + 兩件有少少字既 lol
kwanie 發表於 2016-4-17 00:53

我近年好少買tee
年年ocamp都有三件全新
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

tee有小小pattern/print
掉返轉恤衫著淨色都ok吖
ed8671ed 發表於 17/4/2016 00:50
哦咁我都有三件淨色 + 兩件有少少字既 lol

無乜淨tee 好難襯裇衫 lol
kwanie 發表於 2016-4-17 00:46

tee有小小pattern/print
掉返轉恤衫著淨色都ok吖

kwanie 發表於 2016-4-17 00:46

間條/pattern/簡單嘅印花tee都可以襯
或者可以恤衫再搭多一件恤衫當外套

天氣熱嘅時候 一直一直都係咁著
ed8671ed 發表於 17/4/2016 00:43

梗係著外套遮下個身型,例如t恤搭襯衫/冷衫/西裝褸
harryharry 發表於 2016-4-16 22:13

天氣熱嘅時候 一直一直都係咁著

一係著貼身更顯身型 嫌太瘦就著大一個碼
hictons 發表於 2016-4-16 16:25

梗係著外套遮下個身型,例如t恤搭襯衫/冷衫/西裝褸

夏天慘啦。。太瘦。。

又怕熱。一定著最薄衫。著得唔好睇LOR
kk8733 發表於 2016-4-16 10:10

一係著貼身更顯身型 嫌太瘦就著大一個碼
帶起音樂 Music Onair
一個推廣本地獨立音樂的平台
https://www.facebook.com/hkmusiconair
IG:music.onair

識揀
kwanie 發表於 2016-4-16 00:47

我而家就係甘 今次係第2次電 @@
https://www.facebook.com/hkmusiconair

近排運動t恤同風褸做梗特價
但我依家出果批對碎花襯衫有興趣啲
harryharry 發表於 2016-4-16 10:03

超抵 XD
碎花瘦底着好睇
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

夏天慘啦。。太瘦。。

又怕熱。一定著最薄衫。著得唔好睇LOR

我會幫襯 UniQ佬
好愛我件超透氣薄運動褸
matthew1990 發表於 2016-4-16 02:34

近排運動t恤同風褸做梗特價
但我依家出果批對碎花襯衫有興趣啲

兩間都唔多幫襯 不過HM叫做會入去行下
John 發表於 2016-4-16 02:05

我會幫襯 UniQ佬
好愛我件超透氣薄運動褸
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

你買H&M 不如買Uniqlo 好過啦
起碼質地好少少先
matthew1990 發表於 2016-4-16 01:48

兩間都唔多幫襯 不過HM叫做會入去行下
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

H&M?
John 發表於 2016-4-16 00:45

你買H&M 不如買Uniqlo 好過啦
起碼質地好少少先

點解返工有得著便服
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
kwanie 發表於 2016-4-16 01:00

其實著制服先好
唔洗諗著咩衫番工

大隻der
matthew1990 發表於 2016-4-16 01:46

肥就有份 )好似係
我們的總和

中箭
Wonders 發表於 2016-4-16 01:43

大隻der

佢推介得H牌子 一定係大隻仔!
matthew1990 發表於 2016-4-16 01:26

中箭
我們的總和

又兜返個圈讚自己
kwanie 發表於 2016-4-16 01:07

佢推介得H牌子 一定係大隻仔!

大隻der!
matthew1990 發表於 16/4/2016 01:03
又兜返個圈讚自己

點解返工有得著便服
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!
kwanie 發表於 2016-4-16 01:00

間公司夠晒撻皮

H牌子啲衫幾ok嘎
Wonders 發表於 2016-4-16 00:42

大隻der!

越著越頹
裇衫都懶得著
t shirt + 外套 算數
ed8671ed 發表於 16/4/2016 00:58
點解返工有得著便服

呢排著衫又樣衰返
好似少左見人 跟住公司又唔重視衣著 大家塘水滾塘魚 冇乜進步 ...
John 發表於 2016-4-16 00:29

越著越頹
裇衫都懶得著
t shirt + 外套 算數

我kary唔到
John 發表於 16/4/2016 00:52
無胸者切勿嘗試多謝合作

Hol.....
Wonders 發表於 2016-4-16 00:48

我kary唔到

H&M?
John 發表於 2016-4-16 00:45

Hol.....
我們的總和

或者直接電髮 連頭都唔使gel xd
hictons 發表於 16/4/2016 00:31
識揀

H牌子啲衫幾ok嘎
Wonders 發表於 2016-4-16 00:42

H&M?

H牌子啲衫幾ok嘎
我們的總和

電髮set個型出黎,平時唔好落護髮素。
ivanbb 發表於 2015-11-15 18:18

或者直接電髮 連頭都唔使gel xd

呢排著衫又樣衰返
好似少左見人 跟住公司又唔重視衣著 大家塘水滾塘魚 冇乜進步

gel頭唔係好傷頭髮咩 好容易提早脫髮
kevinlai1621 發表於 16/11/2015 20:50

唔搽落髮根is okay

+1好想學gel頭
harryharry 發表於 2015-11-15 18:06

gel頭唔係好傷頭髮咩 好容易提早脫髮
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

+1好想學gel頭
harryharry 發表於 2015-11-15 18:06

+2 個頭好扁
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

軟髮L想問下點先可以令頭髮無咁容易塌
jose 發表於 2015-11-15 17:25

電髮set個型出黎,平時唔好落護髮素。
love wins!

無呀 咩黎 (其實我勁少gel頭 真係完全唔識)
jose 發表於 2015-11-15 17:40

+1好想學gel頭

jose 發表於 2015-11-15 17:40

兔都無用。。愛自然。。

兔之前用過。。頭髮好乖乖咁吸收哂。。硬變軟

5cm,Izzue,Chocoolate
love wins!

Alexander McQueen
love wins!

落鹽水未先
kwanie 發表於 2015-11-15 17:30

Happy and Blessed.

jose 發表於 15/11/2015 17:25

落鹽水未先

Happy and Blessed.

希望星期一都可以係Uniqlo買到平貨

發覺而家審美眼光大倒退
可能少左出街冇乜機會目及其他人

家中好多ADIDAS 外套,爸爸俾我呢
kk8733 發表於 2015-3-12 19:37

之前鍾意著剔,入左幾件貨
但而家做運動都著UNIQLO
尤其條長褲(leg其時)好鬆,練跑都得

你今日會唔會見shiga (?)
bagfgfcde 發表於 2015-4-4 10:57

no la
shiga d商場show is so boring

整暈霏霏 就可以攬住佢影噶
ed8671ed 發表於 2015-4-4 10:55

你今日會唔會見shiga (?)

今日咁熱,短衫短褲啦,唔係出汗臭暈美霏就唔好啦
kk8733 發表於 2015-4-4 10:53

整暈霏霏 就可以攬住佢影噶

點解唔係你唔show腿去襯托shiga既長腿
nicholashin 發表於 2015-4-4 10:55

係咪要著到成個毒L咁去搵佢去突顯女神地位