返回列表 發帖
有一千零一件muji裇衫 橙色 幾靚嘎
Wonders 發表於 2015-2-26 00:13

以前有件muji褸
貴, 但靚
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

me...講下最常見d牌子先
老款如馬莎照有, 著係幾舒服, 但揀款要小心, 但都好過nautica個d人瑞牌, 反而tommy d款有時會後生d
另外要小心揀款但有好野既仲有G二千, 其實有好野, 但揀得衰會變大陸人, zara反而麻麻
H&M料廢, 但都好過izzue個種400蚊紙質Tee, 不過真係幾易撞款
Pull & bear勝在分店唔多, 撞衫唔係太容易
Global work平一半會好D
belano只會買遮

以前都有去細舖既, 但後尾發現細舖好多時都入埋支那淘寶野, 算_數

夏天就簡單d, 著d莊tee宿tee系tee ocamp tee就算
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

趁uniqlo好似特價去睇睇先
RVHOCPC 發表於 2015-3-3 00:40

我幾鍾意買h & m d褲

日本減價起黎d 衫真係巨平 lol 我上次去都係呢幾間買左好多
俊仔 發表於 2015-3-4 10:33

唔知點解去旅行係特別捨得買衫

最近成日趕出門口 短衫短褲+外套-->長衫短褲 覺得自己好6+1
RVHOCPC 發表於 2015-3-4 20:41

點解唔拎條長褲

前個排秋天最爽
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-5 00:36

我鍾意近排咁20零度
笠件恤衫著條長褲出得門口
唔使諗

發覺而家審美眼光大倒退
可能少左出街冇乜機會目及其他人

呢排著衫又樣衰返
好似少左見人 跟住公司又唔重視衣著 大家塘水滾塘魚 冇乜進步

H牌子啲衫幾ok嘎
Wonders 發表於 2016-4-16 00:42

H&M?

Hol.....
Wonders 發表於 2016-4-16 00:48

我kary唔到

你買H&M 不如買Uniqlo 好過啦
起碼質地好少少先
matthew1990 發表於 2016-4-16 01:48

兩間都唔多幫襯 不過HM叫做會入去行下

哦咁我都有三件淨色 + 兩件有少少字既 lol
kwanie 發表於 2016-4-17 00:53

我近年好少買tee
年年ocamp都有三件全新

me even病都唔會戴口罩, 抖唔到氣嗄
kevinlai1621 發表於 2016-5-1 20:14

傳柒傷風紙電話

做咩mean Timmy?
matthew1990 發表於 2016-5-22 14:15

其實係暗示叫人唔好著

你唔可以咁對TIMMY
kk8733 發表於 2016-5-22 21:13

即係你可以

諗起都覺得令

話說我屋企好多件白衫都唔敢出去食飯時著 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-9-29 21:12

白色恤衫要襯藍色冷衫同卡其色褲

出事啦 600 蚊有vip 做
kwanie 發表於 2017-3-3 21:57

bin間

儲點牙
kwanie 發表於 2017-3-4 20:15

咩黎

利申: 清朝人

話說yan ting果小姐你好個造型幾好睇,可以模仿下
harryharry 發表於 2017-3-18 14:01

方大同

咪求其囉呢D 叫
kwanie 發表於 2017-3-29 01:56

我係越來越頹
一來少左買衫 手上d衫開始追唔上潮流
二來懶

其實 你的樣子如何 你的日子也必如何
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 04:01

諗起陳冠希著阿伯背心圖
我有d look係幾好睇
但開始搵唔返個感覺
好似千千咁不停食老本

大學生一定要日日著好好睇翻學
如果唔係你會錯過好多學習機會
electric 發表於 2017-3-29 07:10

學習乜野

我答唔到因為我對各款衣著接受性比身邊嘅人高
harryharry 發表於 2017-3-29 02:05

我覺得係同環境有關
當身邊個個都身光頸靚 就會覺得自己好染
但如果身邊大部分人都染 又好似冇乜所謂

最頂唔順d人做presentation著t-shirt短褲
electric 發表於 2017-3-29 08:12

我又冇乜所謂
present內容緊要d

如果係住hall, camp t 短褲 拖鞋真係好正常
當然我住個時係無咁做
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 08:16

我通常都會換衫 因為冬天凍

冬天我都見人咁著
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 16:17

西伯利亞人

咁都會咁多件褸, 但係呢個頹look真係一年四季都到有人咁著
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 16:20

頹頹hoodie

住hall時呢個都係我選擇
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 16:27

我都唔記得我著咩多了
應該都係恤衫+冷衫無限loop

好少買團體衫
harryharry 發表於 2017-3-29 16:29

ocamp tee一年三件

頹tee最多 hoodie通常貴好少買 頹tee乜系都買
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 16:29

我都冇買過hoodie
有一年唔知點解可以任jam
但我嫌個款核突冇jam到

我宿生會soc房好多
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 16:32

jam lor

近年你隻代表色係藍色喲
Wonders 發表於 2017-3-29 16:34

好好襯 唔使諗

jam左啦 如果唔係上莊做咩
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 16:36

普通會員jam得?

有時著有時唔著
RVHOCPC 發表於 2017-3-29 20:48

我以前真係有個同學會唔著鞋上堂

佢受左咩刺激
kevinlai1621 發表於 2017-3-29 22:20

佢幾好樣

咁同唔著鞋有咩關係
kevinlai1621 發表於 2017-3-30 07:51

竟然記得佢中文名