返回列表 發帖
明明係四個字
mrshadowll 發表於 2015-2-26 00:51

學 KING SIR 嗄?

BTW 有冇人去開 MK 商場 eg. CHIC 之堡
但而家越黎越少男裝嗄
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

越黎越少男裝,變成點???
kk8733 發表於 2015-2-26 01:50

幾乎比女裝攻陷晒囉
有 D 好似變左唔係賣衫...

GU 真係極平… 款似UNIQLO 但係平勁多上次去日本買左勁多衫
快D係香港開番間啦 T_T (台灣上年年尾開 ...
俊仔 發表於 2015-3-1 18:49

到時 HK 開左既話就係變晒日本 D 貨尾黎嗄

好過無 最緊要佢KEEP得住個價錢 -_,-
俊仔 發表於 2015-3-2 09:27

我去過台灣 GU
價錢唔係好似日本咁平
而且都幾貴下

UNIQLO 初初 D 衫都買得落
而家整下整下出 D 衫越黎越唔靚
搞到而家係 UNIQLO 只係買得落底衫 (但係日本 UNIQLO 係明顯高質 D)
而且又比自由行攻陷晒

我好驚 GU 會變做 UNIQLO 2.0

Same!!!!
以前響uniqlo都叫買到下野
反而而家一件都買唔落 啲款唔得 價錢又唔係平
去到日本uniqlo又買到 ...
dongbb2332 發表於 2015-3-2 11:01

所以其實 D 靚野係晒日本
我地果 D 只係賣剩蔗

舊年 5 月尾 6 月頭去東京
GU 果時咁岩做緊大平賣
結果 GU + UNIQLO + H&M 加埋真係勁大收穫

最近買左對美boot,日日著 :O)

不過啡色boot+綠色褲個人覺得唔好睇 大家點睇 ...
RVHOCPC 發表於 2015-3-2 16:12

襯黑褲囉

所以條黑褲已經著左2個禮拜
RVHOCPC 發表於 2015-3-2 16:50

買多條黑褲啦
黑褲最易襯嗄