返回列表 發帖
點解泰國大陸都有BL Industry 成條產業鏈咁run
但香港連有套BL都難
HOTMAN 發表於 2019-3-27 00:16

BL industry下?真係有嫁中國唔係禁左咩咩上癮咩

睇咗US
緊張驚嚇過Get Out 故事結尾就失色啲
個score超正

只想Lupita入圍下屆女主 神級演技
點解可以演得咁好!!

評分人數

• 屮SiU霖屮

Jason's Playlist 2019 Week 23
Pretty Crazy - 容祖兒 // Never Really Over - Katy Perry

睇咗US
緊張驚嚇過Get Out 故事結尾就失色啲
個score超正

只想Lupita入圍下屆女主 神級 ...
JasOh103 發表於 2019-3-30 22:27

怎麽

可以吃兔~~兔~~~
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

怎麽
hehehaha 發表於 2019-4-1 00:54

XX都真係幾恐怖既動物
Pretty Crazy - 容祖兒 // Never Really Over - Katy Perry

有無美會員去咗排隊買End Game霏
依家UA同百老匯個網都冧咗
搖滾區的神經病ig

為保護各美會員
睇完endgame如有任何感想
請完全反白

為保護各美會員
請完全反白

屮SiU霖屮 發表於 2019-4-5 19:33

Chris有冇shirtless
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

為保護各美會員
請完全反白

屮SiU霖屮 發表於 2019-4-5 19:33

冇興趣睇呢啲!

終於睇咗《淪落人》
好睇 仲搞到我流咗幾滴眼淚

不過個結局真係太美好
估唔到呢啲片都會咁唔真實XD
同埋唔係幾鍾意個劇本將主僕感情寫成愛情
Jayant Music Chart 2019 Week 29
1.陳健安 - 在錯誤的宇宙尋找愛 (2 Weeks No.1)
2.容祖兒 - 悲觀生物學
3.小塵埃 - 高地之下

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

。。。。。。。。。我唔應該禁入泥。。。。。。。。。。。。。。。。。

重申 請勿劇透 謝

I wanna be your endgame

等星期六晚先得閒睇avengers

我們與惡的距離 推薦!

想睇淪落人

想睇淪落人
nicholashin 發表於 2019-4-28 17:50

我都想二刷

想睇淪落人
nicholashin 發表於 2019-4-28 17:50

趁 星期一 加翻上去有 100場 好睇喇
咪遲幾日又減翻,會好難搵場嚟睇
全世界都要睇住 Endgame 啲場數伸縮做人
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

。。。。。。。。。我唔應該禁入泥。。。。。。。。。。。。。。。。。

重申 請勿劇透 謝 ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-24 09:43

請覺得幾時係時候就放個 OK sign 出嚟,大家可以傾 Endgame

(反白好冇癮 .... 我寧願等下)

註:我一直都係 Hulk 派
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

請覺得幾時係時候就放個 OK sign 出嚟,大家可以傾 Endgame

(反白好冇癮 .... 我寧願等下)

註 ...
Bluejays 發表於 2019-4-29 07:47

一係就直接開個新post討論endgame 大大隻字寫住 劇透注意
分番開 等睇佐想討論既可以討論 未睇既都可以繼續入本身電影區依個post

一係就直接開個新post討論endgame 大大隻字寫住 劇透注意
分番開 等睇佐想討論既可以討論 未睇既 ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-29 10:57

如果你睇左,不如你帶頭,開新post 寫你觀後感先

如果你睇左,不如你帶頭,開新post 寫你觀後感先
Bluejays 發表於 2019-4-29 12:17

都得姐 不過要放工先得閒寫

都得姐 不過要放工先得閒寫
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-29 12:41

我而家先去瞓,瞓醒都半夜了
半夜覆你 :P

睇完了
追咗咁多年 值

Udine Far East Film Festival 淪落人 歐洲首映
黃秋生 拿 Outstanding Achievement Award
全英語獲獎謝詞,英文進步左好多
Crisel 講埋意大利文

我們與惡的距離 推薦!
HOTMAN 發表於 2019-4-28 17:09

睇到個心好鬱

雖然JOHNWICK都好正
但我更期待CONSTANTINE2
希望真係會拍
點解奇洛李維斯可以咁型

https://hypebeast.com/zh/2019/5/keanu-reeves-wants-play-constantine-again

配音陣容: 劉青雲、張衛健、美Kay、艾粒
貌似無美祖
搖滾區的神經病ig

睇咗Aladdin, 幾好睇,特別喜歡女主角Prince Jasmine
最美好的結尾 留低缺陷美
憑成熟的勇氣 預備
新一個年度快樂地 帶笑祝福你
從遺憾的季節 找新的里程碑

Almodóvar新戲好睇
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
愛祖亦愛笑

睇咗 Men in Black, 雷神真的不太行, 有點硬滑稽.
最美好的結尾 留低缺陷美
憑成熟的勇氣 預備
新一個年度快樂地 帶笑祝福你
從遺憾的季節 找新的里程碑

有無美會員今日已經睇咗Toy Story 4廣東話版
究竟翠絲係咪美祖配?
搖滾區的神經病ig

有無美會員今日已經睇咗Toy Story 4廣東話版
究竟翠絲係咪美祖配?
阻住 發表於 2019-7-6 22:07

唔係美祖
翠絲好少戲份
JIM’S MUSIC SELECTION 2019
WK29: 做你的晨曦 (1 Week No.1) / 我們都是這樣長大的 / 在錯誤的宇宙尋找愛 /

搵浦銘心配寶貝真係岩哂

反祖必須抵制

搵番Bo Peep舊配音原來
44. 如漆黑天際看到閃電
Week29
1559pm2沉默之間3回憶有罪

Stranger things 3 終於睇完了

鄧Will慘,單身狗無乜戲份發揮

TS4個ending
想同瘋癲靚仔睇祖兒.