返回列表 發帖
點解泰國大陸都有BL Industry 成條產業鏈咁run
但香港連有套BL都難
HOTMAN 發表於 2019-3-27 00:16

BL industry下?真係有嫁中國唔係禁左咩咩上癮咩

睇咗US
緊張驚嚇過Get Out 故事結尾就失色啲
個score超正

只想Lupita入圍下屆女主 神級演技
點解可以演得咁好!!

評分人數

• 屮SiU霖屮

Jason's Playlist 2019 Week 20
光之外 - 盧凱彤 // Hold Me While You Wait - Lewis Capaldi

睇咗US
緊張驚嚇過Get Out 故事結尾就失色啲
個score超正

只想Lupita入圍下屆女主 神級 ...
JasOh103 發表於 2019-3-30 22:27

怎麽

可以吃兔~~兔~~~
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

怎麽
hehehaha 發表於 2019-4-1 00:54

XX都真係幾恐怖既動物
光之外 - 盧凱彤 // Hold Me While You Wait - Lewis Capaldi

有無美會員去咗排隊買End Game霏
依家UA同百老匯個網都冧咗
搖滾區的神經病ig

為保護各美會員
睇完endgame如有任何感想
請完全反白

為保護各美會員
請完全反白

屮SiU霖屮 發表於 2019-4-5 19:33

Chris有冇shirtless
想同瘋癲靚仔睇祖兒.
只要你有一張尾場飛,我可比手續費+車馬費+請食飯
仲等? 即刻PM啦! 32/174/123
愛祖亦愛笑

為保護各美會員
請完全反白

屮SiU霖屮 發表於 2019-4-5 19:33

冇興趣睇呢啲!

終於睇咗《淪落人》
好睇 仲搞到我流咗幾滴眼淚

不過個結局真係太美好
估唔到呢啲片都會咁唔真實XD
同埋唔係幾鍾意個劇本將主僕感情寫成愛情
Jayant Music Chart 2018 頒獎禮
Jayant Music Chart 2019 Week 20
1.盧凱彤 - 光 (1 Week No.1)
2.李皓軒 - 講感情 傷感情
3.陳健安 - 告別的藝術 (1 Week No.1)

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽

。。。。。。。。。我唔應該禁入泥。。。。。。。。。。。。。。。。。

重申 請勿劇透 謝

I wanna be your endgame

等星期六晚先得閒睇avengers

我們與惡的距離 推薦!

想睇淪落人

想睇淪落人
nicholashin 發表於 2019-4-28 17:50

我都想二刷

想睇淪落人
nicholashin 發表於 2019-4-28 17:50

趁 星期一 加翻上去有 100場 好睇喇
咪遲幾日又減翻,會好難搵場嚟睇
全世界都要睇住 Endgame 啲場數伸縮做人
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

。。。。。。。。。我唔應該禁入泥。。。。。。。。。。。。。。。。。

重申 請勿劇透 謝 ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-24 09:43

請覺得幾時係時候就放個 OK sign 出嚟,大家可以傾 Endgame

(反白好冇癮 .... 我寧願等下)

註:我一直都係 Hulk 派
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

請覺得幾時係時候就放個 OK sign 出嚟,大家可以傾 Endgame

(反白好冇癮 .... 我寧願等下)

註 ...
Bluejays 發表於 2019-4-29 07:47

一係就直接開個新post討論endgame 大大隻字寫住 劇透注意
分番開 等睇佐想討論既可以討論 未睇既都可以繼續入本身電影區依個post

一係就直接開個新post討論endgame 大大隻字寫住 劇透注意
分番開 等睇佐想討論既可以討論 未睇既 ...
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-29 10:57

如果你睇左,不如你帶頭,開新post 寫你觀後感先

如果你睇左,不如你帶頭,開新post 寫你觀後感先
Bluejays 發表於 2019-4-29 12:17

都得姐 不過要放工先得閒寫

都得姐 不過要放工先得閒寫
屮SiU霖屮 發表於 2019-4-29 12:41

我而家先去瞓,瞓醒都半夜了
半夜覆你 :P

睇完了
追咗咁多年 值

Udine Far East Film Festival 淪落人 歐洲首映
黃秋生 拿 Outstanding Achievement Award
全英語獲獎謝詞,英文進步左好多
Crisel 講埋意大利文

我們與惡的距離 推薦!
HOTMAN 發表於 2019-4-28 17:09

睇到個心好鬱

雖然JOHNWICK都好正
但我更期待CONSTANTINE2
希望真係會拍
點解奇洛李維斯可以咁型

https://hypebeast.com/zh/2019/5/keanu-reeves-wants-play-constantine-again