返回列表 發帖

#Cool Cafe 電影區#

Anne Hathaway 真心正, 唔知佢會唔會拍PRADA 2 呢?
wchild 發表於 2015-1-19 19:59

認真Prada 2真係唔拍好過拍
本書悶到救唔翻

當然都有可能好似第一套咁改勁多情節既
如果系又不妨啊
畢竟第一套唔跟曬原著真係好睇好多
。Kaykay。Taytay。Kelly。

(Old news)
Gaga個紅地氈look堅靚

ed8671ed 發表於 2015-2-23 11:48

瞬間破壞形象
其實會唔會塞完個最佳攝影比birdman就算

原來the perks of being a wallflower真係好好睇
幾年前因為唔中意emma 無睇到真係走左寶

點解會唔鐘意emma

依套真係一絕
去到後面知道成件事真係勁surprise

...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 21:46

因為之前(其實而家都系)好多fb post share親距d野都讃到距天上有地下無咁
覺得好煩

同埋套戲d金句都好正

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

logan lerman真係好可愛<33333
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 22:05

果時睇Percy Jackson都未咁覺得
但係呢套真係J得過

但我中意套戲入面emma個細佬定唔知啊哥多d

回復  nicknicknick

但如果睇左本書再睇部戲都幾失望 有無睇The Fault In Our Stars? 同書 ...
JasOh103 發表於 2015-3-12 22:26

TFIOS我睇左少少就close左
個個講到好正,但係我覺得悶

你搞到我好想搵翻本書黎睇tim

今晚睇咗念念
真心推薦
淡淡然但好入心
連我呢啲零文藝片慧根嘅都覺得好睇

究竟kay定gemgem好演技d
4:31 - 5:30 / 14:46 - 15:30 呢兩段
ed8671ed 發表於 2015-6-8 23:09

yumk響叱咤扮暈扮喊扮surprised演技重好過響呢套戲入面
Gemgem果下“吖”重假過距話自己去長洲凈系拖手仔

總之就好想mute左果兩part距,一個死chok把聲,一個一開聲已經覺得好嘈

好想去睇the intern RRRRRRRRRRRRRRRRRRR

[終極Old News]

Inside out同埋The Intern 真係好好睇呀