返回列表 發帖
回復  wchild

其實我本身都好抗拒既, 點知有日老豆睇FD第一集我又好自虐咁跟住睇... 後來個d ...
JasOh103 發表於 2015-3-4 23:47

我寧願睇異形算

你地好重口味,SAW 同 FINAL DESTINATION 完全唔敢睇
wchild 發表於 2015-3-4 23:34

其實唔恐怖 好多都好假
之前都唔敢睇saw
睇左頭幾集真係覺得冇乜野

真係當cult片睇

我寧願睇異形算
wchild 發表於 2015-3-4 23:49

異型正好多雖然話D畫質就真係差D

聽講好似拍第5集

異型正好多雖然話D畫質就真係差D

聽講好似拍第5集
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-4 23:52

好似話重拍第一集,仲會搵番以前個女主角做

好似話重拍第一集,仲會搵番以前個女主角做
wchild 發表於 2015-3-4 23:55

薛哥泥偉花<33 上一代女神但都老成咁x_x 佢仲點打

薛哥泥偉花
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-4 23:56

報紙話佢已經66啦

唔知會唔會連接普羅米收屍呢?

報紙話佢已經66啦

唔知會唔會連接普羅米收屍呢?
wchild 發表於 2015-3-5 00:03

之前好似又話會拍收屍2

之前好似又話會拍收屍2
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-5 00:06

收屍2是咪等如異形第一集

收屍2是咪等如異形第一集
wchild 發表於 2015-3-5 00:10

係掛lol可能睇佢收屍2點樣接番落異形1

有冇人有睇SM 果套3級片嘎 (仲未記得戲名-.-)

個故仔好悶, D SM 情節又唔夠激
男主角又唔係好多, J都冇露

男主角又唔 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-5 16:18

未睇 但聽人過大伏泥
上網睇算

男主角又唔 ...

係Fifty Shades of Grey 嘎

J都冇露

此乃重點? btw其實我通常只係睇笑片同恐怖片係咪好極端

btw x2 最愛麥兜嘎 最新嗰套已經睇左三次

此乃重點? btw其實我通常只係睇笑片同恐怖片係咪好極端

btw x2 最愛麥兜嘎 最新嗰套 ...
RVHOCPC 發表於 2015-3-5 17:58

我鐘意睇科幻片/動作片<3
恐怖片就少入場睇 就除非出名/大片先入場

我鐘意睇科幻片/動作片
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-5 17:59

當年3D 食人䱽睇到me叫救命

點解千嬅次次都係拍古天樂?
香港仔,單身男女2,5個小孩的校長
小白 發表於 2015-3-5 20:31

仲有乾紫烈火

但最近果3套係連續羅
千嬅唔可以配其他男人咩
小白 發表於 2015-3-5 20:56

林狗岩唔岩心水?千嬅以前有一排都 part 得古仔多 d
跟著10+ 年冇咩 part 過
所以放心啦,跟著十年你就唔會見到千嬅 part 古仔架啦

p.s. 又或者有人同你講,香港仔千嬅係 part 志偉,單身男女係 part 仔仔,五個小孩就係個五個小孩

好想睇 the imitation game,好似好好睇
有冇人睇左雛妓?好唔好睇?

林狗岩唔岩心水?千嬅以前有一排都 part 得古仔多 d
跟著10+ 年冇咩 part 過
所以放心啦,跟著十年你就唔會 ...
mix_nzi 發表於 2015-3-5 21:11

快d睇imitation game la
好好睇

快d睇imitation game la
好好睇
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-5 22:15

我都好想睇arrrrrr 但要溫書

我都好想睇arrrrrr 但要溫書
nicholashin 發表於 2015-3-6 07:51

其實我成日覺得你好想好想去睇/去做一樣野,不如做左先
唔係到時溫緊書又心掛掛
睇左先都係用你3個鍾, 但心掛掛分分鍾成日都無心情溫

其實我成日覺得你好想好想去睇/去做一樣野,不如做左先
唔係到時溫緊書又心掛掛
睇左先都係用你3個 ...
艾石仔 發表於 2015-3-6 09:15

係呀 不過我諗著考緊中文Oral先睇 想睇但真係完全無時間
就算落左畫都有方法睇啦 所以無乜所謂
我溫書唔會走去心掛掛呢d野

迪士尼又出真人版灰姑娘
仙履奇緣有啲想睇

遲啲出埋真人版美女與野獸

迪士尼又出真人版灰姑娘
仙履奇緣有啲想睇

遲啲出埋真人版美女與野獸
rubylovessss 發表於 2015-3-7 16:27

美女與野獸之前都出過套現代版改編

屮SiU霖屮 發表於 2015-3-7 19:13

其實真係唔明點解呢D無驚喜既戲都可以拍真人版而又真係有人睇

屮SiU霖屮 發表於 2015-3-7 19:13

Disney 拍就可能係 based on musical 版吧?
之前嗰部係 CBS(電視台嗰個CBS)拍嘅,
based on 一本 2007 嘅小說。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

其實真係唔明點解呢D無驚喜既戲都可以拍真人版而又真係有人睇
-Prince- 發表於 2015-3-7 19:17

但之前套黑魔后又幾好睇

但之前套黑魔后又幾好睇
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-7 20:35

原來就係有你呢個無知少男睇

咁黑魔后好似又轉左個角度講個故仔既 但係今次灰姑娘應該無咩花臣啦掛

咁黑魔后好似又轉左個角度講個故仔既 但係今次灰姑娘應該無咩花臣 ...
-Prince- 發表於 2015-3-7 20:38
所以今次宣傳灰姑娘重點擺左係開頭段frozen fever短片

咁黑魔后好似又轉左個角度講個故仔既 但係今次灰姑娘應該無咩花臣 ...

無知少男多人愛

好似都有 之前睇tray拿 有d吾同

好out既我今日終於去睇左kingsman
Eggsy 最尾換左套西裝+戴左副黑色粗框之後真係型到暈呀homo
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

我睇左魔法黑森林 算唔算係無知少男

好out既我今日終於去睇左kingsman
Eggsy 最尾換左套西裝+戴左副黑色粗框之後真係型到暈呀homo ...
dongbb2332 發表於 2015-3-8 00:57

完全中POINTTTTTTTT暈曬咯 J死人

我睇左魔法黑森林 算唔算係無知少男
mamakin 發表於 2015-3-8 00:59

魔法黑森林真係完全展示出無知依個特點

FYI我都有睇<33

魔法黑森林真係完全展示出無知依個特點

FYI我都有睇 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-8 00:59

下其實我覺得幾好睇喎 有啲位仲幾好笑
幾個童話串埋一齊 又唔係平鋪直敍

下其實我覺得幾好睇喎 有啲位仲幾好笑
幾個童話串埋一齊 又唔係平鋪直敍 ...
mamakin 發表於 2015-3-8 01:01

本身未入場估係黑魔后D FD

我到依家都唔明點解個王子會搭上人妻

本身未入場估係黑魔后D FD

我到依家都唔明點解個王子會搭上人妻{:1_9 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-8 01:04

呢度我笑到痴左線 最後yum妻跌左落崖

完全中POINTTTTTTTT暈曬咯 J死人
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-8 00:59

果然男人著左西裝係charm啲>3<
開頭佢冇戴眼鏡就真係冇咩特別咯~~
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

果然男人著左西裝係charm啲>3<
開頭佢冇戴眼鏡就真係冇咩特別咯~~
dongbb2332 發表於 2015-3-8 01:09

完全唔同人咁款
再加埋眼鏡 真係J出血
  仲要同公主一齊大聽1872後花園

呢度我笑到痴左線 最後yum妻跌左落崖
mamakin 發表於 2015-3-8 01:07

當時 我即刻諗起美K當然唔係咒佢屎左啦<3

當時 我即刻諗起美K當然唔係咒佢屎左啦
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-8 01:14

跟住兩個王子唔知做咩自high喺河邊唱歌
果度好hehe囉咩料

跟住兩個王子唔知做咩自high喺河邊唱歌
果度好hehe囉咩料
mamakin 發表於 2015-3-8 01:16

咪係 我仲以為有D咩HEHE情節TIM
失望死

咪係 我仲以為有D咩HEHE情節TIM
失望死
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-8 01:34

大佬呢套 I 級架咋
其實呢套戲會唔會扭曲細路對童話故事既諗法
個麵包師傅搶小紅帽條頭巾 yum妻飛撲搶灰姑娘對鞋果度我都笑到好大聲

大佬呢套 I 級架咋
其實呢套戲會唔會扭曲細路對童話故事既諗法
個麵包師傅搶小紅帽條頭巾 ...
mamakin 發表於 2015-3-8 01:35

攪人妻已經唔應該I級啦

張POSTER大大個johnny depp 點知出場幾分鐘都冇就死左

攪人妻已經唔應該I級啦

張POSTER大大個johnny depp 點知出場幾分鐘都冇就死左 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-8 01:39

小紅帽隻狼一定要死 不過係估唔到咁早

小紅帽隻狼一定要死 不過係估唔到咁早
mamakin 發表於 2015-3-8 01:40

仲等我其實為左佢而睇套戲

仲等我其實為左佢而睇套戲
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-8 01:42

我覺得佢會係套笑片先入去睇

最暴烈的一年好似就嚟上啦
好似幾好睇,有興趣
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。