返回列表 發帖
Inferno終於開拍啦<333
等左the lost symbol咁耐
果然真係skip左唔拍

講光明會既angels & demons拍得
講主業會既the da vinci code拍得
講聯合會既inferno拍得
就係單單講共濟會既the lost symbol唔拍得
依個世界果然黑暗

睇咗avengers 2 都唔錯嘅

睇咗avengers 2 都唔錯嘅
nicholashin 發表於 2015-5-4 20:22

MARVEL D戲都係睇特技同仔仔

MARVEL D戲都係睇特技同仔仔
Kyle_ 發表於 2015-5-4 21:00
Captain America又真係幾靚仔既 但你連特技都要j

估唔到寄生獸電影版咁快出最終回, 第一集都好似落左無耐

睇預告都幾跟足動畫

Inferno終於開拍啦
屮SiU霖屮 發表於 2015-5-2 22:04

呢排我聽太多呢D陰謀論 同 神秘組織

其實幾恐怖

呢排我聽太多呢D陰謀論 同 神秘組織

其實幾恐怖
wchild 發表於 2015-5-6 23:26

咁其實依D又未必真係需要盡信似終都只係陰謀論
不過當知道911都可能會係美國自己整出黎既時候
就真係真心覺得心寒

咁其實依D又未必真係需要盡信似終都只係陰謀論
不過當知道911都可能會係美國自己整出黎既時候
就真係 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-5-7 06:01

仲有MH370 失蹤既陰謀論 都幾心寒

寄生獸真係編導你地偏心田宮同倉森
都唔好飛起市長,隊長,浦上同後藤市政府個場cut成咁
公園個場又唔係做得好揾過第個公園好難咩
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

關於《念念》,係只音分享左一篇關於電影中「念念」的意思,
引申到我對華語流行曲同類主題的想像,有興趣可以睇睇:
念念 - 流行曲的想像

仲有MH370 失蹤既陰謀論 都幾心寒
wchild 發表於 2015-5-7 14:41

近我地D既仲有
SARS究竟係唔係美國佬特登傳比中國

寄生獸真係編導你地偏心田宮同倉森
都唔好飛起市長,隊長,浦上同後藤市政府個場cut成咁
...
b01091018 發表於 2015-5-8 14:11

咁快上左?

咁快上左?
wchild 發表於 2015-5-9 17:45

May 7

話說7號仲上左全力扣殺,不過2揀1都係睇左寄生獸先
week13

May 7

話說7號仲上左全力扣殺,不過2揀1都係睇左寄生獸先
b01091018 發表於 2015-5-9 18:08

同你一樣二揀一
最後睇左全力扣殺

好多人都話DIOR 好好睇...
希望下星期未落畫..

同你一樣二揀一
最後睇左全力扣殺
艾石仔 發表於 2015-5-9 18:16

睇完全力扣殺就覺得個故事太簡單...

d朋友睇左Pitch Perfect 2, 仲spoil埋有乜歌
禮拜二睇到Fat Amy好開心
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Pitch Perfect 2 好好睇!! 勁多笑點!! Fat Amy真係

終於睇埋全力扣殺
主題曲比人食左how come
week13

岩岩睇左凸務MADAM
估唔到又真係幾好笑
一路睇一路笑到勁癲 由頭笑到落尾
BETTER THAN GET SMART
唔會話成日用D ON9動作/說話泥引人笑

想輕鬆笑一餐既大力推薦嗄
不過就真係幾多粗口下
BUT I LIKE IT
好彩冇同屋企人去睇

好想快d睇magic mike XXL

睇番飄紅
覺得劉鎮偉其實冇咩料
打交→唱歌→打交→完
故事又鬆散無力係咪因為對黑玫瑰冇共鳴
week13

究竟kay定gemgem好演技d
4:31 - 5:30 / 14:46 - 15:30 呢兩段

Pitch Perfect 2 好好睇!! 勁多笑點!! Fat Amy真係
JasOh103 發表於 2015-5-20 22:56

岩岩睇左 我覺得好睇過第一集
今集一樣都好多笑位
D歌又熟
鬥歌個時仲估會有anaconda
Fat amy真係精髓所在
多左個類似brittany 角色

岩岩睇左 我覺得好睇過第一集
今集一樣都好多笑位
D歌又熟
鬥歌個時仲估會 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-6-9 13:31

我估有all about that bass點知無 John Mayer嗰part仲諗住有Katy, 真係好多笑位, 尤其Fat Amy. We Belong好正

我估有all about that bass點知無 John Mayer嗰part仲諗住有Katy, 真係好多笑位, 尤 ...
JasOh103 發表於 2015-6-9 14:36

Oh god this lake is bigger than I thought
呀Jesse肥左勁多

最後估唔到真係會玩埋THE VOICE
難得叫埋班JUDGE一齊
Xtina真係好正<3333

Oh god this lake is bigger than I thought
呀Jesse肥左勁多

最後估唔到真係會玩埋 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-6-9 14:56

唱到一半有架車 Cos all of YOU loves all of ME Adam講唔好揀我

我想推介一套戲比大家
男朋友男朋友 (NIGHT FLIGHT)
雖然係HEHE戲 但其實我覺得唔係想講HEHE
而係透過HEHE呢件事去講一埋社會問題
而睇完我第一時間反問左自己一聲:
X! 我咁辛苦讀咁多年書其實為左咩

ANYWAY, 有性趣睇既朋友唔好EXPECT有SEX
雖然係三級, 其實最色情都只係果1秒既蜻蜓點水式KISS(仲要KISS得有D唔好睇)

雅妹套三級片咩事?
之前trailer出果陣仲咁哄動,但後日正式上夜場得將軍澳七點四、荃灣十點半同埋啲午夜場,點睇

雅妹套片搞咩
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

殺破狼2唔錯加入好多現代色彩又唔會話太odd
同埋簡單易明
主題曲就見仁見智
--------------
90後有眼不識泰山,當左盧惠光係泰國演員
week13

今晚睇完TED2
雖然係冇劇情可言...但D笑位真係好好笑

玉女添丁真係好正
笑死

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

跟手睇埋新紮師妹
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

跟手睇埋新紮師妹
John 發表於 2015-7-1 04:22

嘩,夜媽媽睇呢d

呢2套電視播我先會睇,
自己重溫都係每當變幻時多d

嘩,夜媽媽睇呢d

呢2套電視播我先會睇,
自己重溫都係每當變幻時多d ...
Nathan 發表於 2015-7-1 09:14

唔開心調劑下 睇完真係開心返好多lol
每當都係有少少heavy 搶銀包真係

近排好想睇戲~ 但唔知睇咩好

想話做乜Before midnight 咁難揾片源
原來係三級一入房就除
week13

Ant-Man好睇喎! 估唔到有好多笑場

近排好想睇戲~ 但唔知睇咩好
屮SiU霖屮 發表於 2015-7-1 18:28

睇呢套
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

睇左Minions 其實比我預期悶 ==

香港製造真不得了港產片玩咁嚴肅
week13

打算去睇inside out噶
Happy and Blessed.

打算去睇inside out噶
jose 發表於 2015-7-27 12:40
我都想睇喎 你係咪搵埋數字會員一齊睇

我呀媽同我講想睇<腦到無朋友>
我話人地叫<玩轉腦朋友>

我呀媽同我講想睇
我話人地叫
KITSTON 發表於 2015-7-27 13:44

乜料
尋日睇左,只可以講,故事世界級
pixar說故事能力真係好高

我呀媽同我講想睇
我話人地叫
KITSTON 發表於 2015-7-27 13:44

老到無朋友新歌名
但真係幾好睇
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

香港製造真不得了港產片玩咁嚴肅
b01091018 發表於 2015-7-23 17:58

哩套真係好正,個msg 好到肉!當年讀u 讀過一個關於港產片發展既course, 我就係揀左香港製造做我project 既theme movie

哩套真係好正,個msg 好到肉!當年讀u 讀過一個關於港產片發展既course, 我就係揀左香港製造做我project  ...
Kyle_ 發表於 2015-7-27 15:00

我當年有個course讀香港電影
用左「楊門女將之軍令如山」present合拍片

點解我睇重慶森林 見到王菲就無名火起
金城武同林青霞好地地
week13