返回列表 發帖
N年前既 QUEER AS FOLK

頂你
你真係好q淫
Lewis 發表於 2014-5-12 00:40

正常探討同志劇姐
雖然入面又真係幾多裸露情節

連ml鏡頭都有喎
我都唔敢放YouTube link上黎
Lewis 發表於 2014-5-12 00:47

小小姐 咁探討同志 少量依D鏡頭在所難免
WALKING DEAD 睇左SEASON1
未得閒繼續追

邊個做嘎??? 有冇HOT BIG DICK 睇嘎
KyleHo 發表於 2014-5-12 00:52

http://en.wikipedia.org/wiki/Queer_as_Folk_(2000_TV_series)
btw 注意用詞

邊集有勁野睇
KyleHo 發表於 2014-5-12 01:19

唔記得lu不過只係d配角會突然露下only
主角只係上身~

如果我話我每一季都睇過曬會點
janickfu 發表於 2014-5-12 01:24

正常呀
btw 其實真係幾好睇
道出同志生活上既問題

外國同志先會有呢種生活lor
janickfu 發表於 2014-5-12 01:34

咁又係既我都想試下住係個個區
晚晚都去浦

移民幫到你
janickfu 發表於 2014-5-12 01:38

去個到旅行or住番一頭半個月都得既

學Do姐話齋
Breaking Bad同Game of Thrones都真係真心好睇

另外推介Siu霖睇Hunting Season ...
chuniiii1020 發表於 2014-5-12 03:11

好多人都讚Breaking Bad 唔通真係咁好睇LOL
Hunting Season 搵日睇下先

glee 由 season 1 睇起,後日就 season 5 finale 了
仲有一個 season 就做哂
星勤 發表於 2014-5-12 11:41

煲到finn死左就停左~等佢s5完先一次過~

其實glee真係唔錯既: )
睇完之後聽左好多以前唔會聽既歌

s5e3 果集真係喊到喪
星勤 發表於 2014-5-12 12:08

臨時漰潰唱唔到落去依下真係佢個下轉音真係正到....嗚嗚嗚

GLEE 好多都係唱得之人, 我覺得TINA 同 Mercedes 都唔差...

BTW 我鐘意S1-S3 果班人多D

有一集佢地唱 ...
wchild 發表於 2014-5-12 12:33

blaine <3男版teenage dream so正

最愛Santana 同Rachel
講外貌最愛Brody
可惜得個幾集

不過第5季 已經無咁好睇
wchild 發表於 2014-5-13 15:30

第4 第5季已經會飛泥睇
對Marley Jake Ryder 個條線真係0興趣

你咁咸濕既XDD
我寧願睇SAM 同 MIKE 露
最愛睇BLAINE & KURT 既基情 同 SUE虐待學生 ...
wchild 發表於 2014-5-13 19:04

我都覺 SAM 同MIKE個身才正D <3不過SAM真係好大個口
   SUE真係正到見到佢發曬癲推人就覺得好正
其實Figgins校長都好正
次次睇親都覺得KAI

終於追完GLEE
s5 我鐘意後期講番班舊人
新人真係好悶~

終於睇半澤直樹
原來真係咁_好睇

我冇記錯係遙遠既水底好似有個類似既post
係街吾得閒攪

Hi,b*tches~
ed8671ed 發表於 2015-1-19 19:14

合併完點知第一個POST就變番係LEWIS X_X轉唔番係你~唔好意思

呢度好似好少人睇韓劇咁 隔離post好少人討論
Wonders 發表於 2015-1-20 00:09

唔好意思我冇乜點睇韓劇
冇我係到係爭D

韓劇好多正仔主角
Wonders 發表於 2015-1-20 00:13

我唔識分佢地D樣~
我只係識MY NICHKHUNBB

Hi,b*tches~
ed8671ed 發表於 2015-1-19 19:14

講真 我真係覺得大家真係可以試下煲下GLEE
劇情一流 又有HEHE成份~ 又可以聽多D外國歌:D

睇睇下就識嘎 首選李鍾碩
Wonders 發表於 2015-1-20 00:17

冇追 其實講乜

痴線 nightcrawler 好正呀
好在有入場睇
頭段講佢生平講佢做初哥幾有笑點
後段情節好緊湊!毫無冷場
十級推介 totally underrated

#Cool Cafe 劇集區#

All about Drama

其實大家會去邊個網傾美劇 (除左呢度)
張少 發表於 2015-2-28 00:45

冇的<3你有冇咩好介紹 除左某HEHE論壇之外-__-

依到係for 歐美劇 ^^ tvb d 劇要諗諗
港視 韓劇自己去番個邊<333

某會員又出現啦<3333
天眼好似幾好J

我想問呢度比唔比講外國D 真人騷架?
wchild 發表於 2015-3-4 12:00

sure~

蔡思貝啲演技認真一般
rubylovessss 發表於 2015-3-4 19:30

另外 個個大隻仔 d戲仲屎

羅仲謙?
rubylovessss 發表於 2015-3-4 20:57

吾係啦
公司同team 另外個個大隻仔

尋晚睇左半集天眼 都還可以接受
未差到要轉台
mamakin 發表於 2015-3-4 21:00

太得閒 兩套都追下先

其實無記呢啲題材係唔差

係果啲懶好笑但唔好笑既喜劇 / 懶溫馨既家庭劇唔知想表達啲乜  ...
mamakin 發表於 2015-3-4 21:03

小倩不知幾好睇!!!!!!!個大結局簡直係神ENDING!

我冇話佢唔好睇 上年新抱喜相逢都OK好笑

但係小倩我淨係睇左大結局 低級得黎又OK好笑 ...
mamakin 發表於 2015-3-4 21:06

其實我都係吹下ONLY個ENDING我真係睇唔透做緊D咩

依家依兩套家D男主角都好好J

原來在討論港劇其實依家兩線都幾好, 值得追期待CP露出真(奸)面目 ...
JasOh103 發表於 2015-3-4 22:47

glee我等網上齊曬先慢慢追

回復  屮SiU霖屮

一路播一路追有得討論ma... 呢個月21號就結局啦, 好唔捨得 ...
JasOh103 發表於 2015-3-4 23:01

都好 等我聽日追先

回復  屮SiU霖屮

我同期班friend當初一齊追都已經棄晒劇, 一個二個比我逼到final season一 ...
JasOh103 發表於 2015-3-4 23:58

今次又係sectional就收檔啦?

回復  ed8671ed

我都想! Finn都係靈魂人物  DSB就唔知, I Lived就唱硬 ...
JasOh103 發表於 2015-3-5 00:47

dont stop believing 真係冇咩可能唔唱啦

回復  屮SiU霖屮

真係可能唔唱架...唱左咁多次
JasOh103 發表於 2015-3-5 08:45

齋套劇入面都好似唱左3次定4次
但首歌係咁有代表性

溫家偉 D 演技真係好屎嗄喎
Our_Souvenir 發表於 2015-3-5 21:14

屎到真係唔知可以比咩評語
點解TBB仲要佢拍戲
叫佢做D SHOW肌節目算啦==

今晚又冇得睇
連續兩集冇得睇TIM!

Glee Finale 歌單出左, 真係唔DSB
JasOh103 發表於 2015-3-7 12:40

竟然
btw 我仲未得閒煲

岩岩TBB播個套我可能不會愛你
幾得意 好耐冇追台劇
個助理仔好CUTE好嫩口<3

終於睇左GLEE S06E01
只可以講 D劇情睇到我O曬咀
要等我消化下先可以繼續睇落去
點解無啦啦又散嫁佢兩個

回復  屮SiU霖屮

Karofsky呢季真係洗晒底架, 其實E01都係鋪排同交代, 唔會好好笑.  ...
JasOh103 發表於 2015-3-7 17:08

同sebastian都冇咁ODD 見到條友出黎我真係O曬啞

回復  屮SiU霖屮

Sebastian好忙 其實我想 Kurt & Sebastian 架  對Klaine已經有少少 ...
JasOh103 發表於 2015-3-7 20:43

Sebastian同Santana 簡直一絕啦!!!!!!!!!!

BTW 美足個新HEHE幾令仔<3 把聲幾好聽
睇個款似會入GLEE
其實我一直都唔太鐘意KURT
雖然佢真係幾唱得
太唔好意思 真係太SISSY

omg trinity唱problemmmmmmmm
miss them so muchhhhhhhhhhhh
omggggg santana rappppppppppp is so jengggggggg <3

回復  屮SiU霖屮

講聲我鐘意Mason既聲多d, 不過5位新人既唱功都好好 Spencer? 哈哈, 係會架 ...
JasOh103 發表於 2015-3-7 22:03

我想講MASON個LOOK似HEHE多過佢咯

個爆炸頭成個款都十足十janelle monae
好似仲要叫做jane?

呢位會員請冷靜d先繼續
nicholashin 發表於 2015-3-7 22:27

神劇太多情意結 冇計