返回列表 發帖
我都係中間開始追.....有次遲左食飯就一路食一路睇, 發現真係好睇, 好surprise 原來套劇唔係一般d小品, 而 ...
Kyle_ 發表於 2015-5-20 23:10

超有同感!! 演員既化學作用都好好, 松哥同美轉無得頂, 完全無想嘔既感覺反而有種知己惺惺相惜既feel真係好正好sweet下 bb同方力申外形唔係好襯不過戲我覺得佢哋好click到!! 年輕一輩同前輩d戲都好睇, 不過最重要真係嗰故仔有深度而唔格硬帶出個message
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

超有同感!! 演員既化學作用都好好, 松哥同美轉無得頂, 完全無想嘔既感覺反而有種知己惺惺相惜既feel ...
JasOh103 發表於 2015-5-20 23:48

冇質素既劇又點會吸引到美轉同美松合作呢
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

阿SEAN為左出名扮同迪迪求婚...真過份究竟利用完嘉欣未?
比小方D眼淚呃左

好耐無傾美劇啦, 最近開始追Fresh Off The Boat, 真係好好笑呀, 唔知有無美會員都有追呢?

華麗轉身20集開頭既討論區名: 懵智, Gary, 周一, Haroro, 老虎, MC, Ace, 能力者, 光凡達

阿姐,松哥同成班演員唱那些年真心感動

嘉欣仲係唔敢信小方 即係結唔成婚

阿SEAN為左出名扮同迪迪求婚...真過份究竟利用完嘉欣未?
比小方D眼淚呃左
rubylovessss 發表於 2015-5-22 22:45

我一路睇一路嗌 : 唔好信佢啊 踢佢落水啦 !!

華麗轉身 好好睇 好想繼續睇
咩潮拜武當 都唔想睇 雖然有楊怡

華麗轉身 好好睇 好想繼續睇
咩潮拜武當 都唔想睇 雖然有楊怡
rubylovessss 發表於 2015-5-25 13:21
係啦,睇到嗰個梁靖琪及錢小豪就冇興趣睇,一個樣衰,另一個唔係好識,只知佢係錢家樂兄長
任我行 失憶蝴蝶

開心
今晚又有木偶奇遇記看
nicknicknick 發表於 2015-5-25 20:17

又有劇追好開心

回復 669# remus

以前錢小豪同Sammi有套劇大頭綠衣鬥殭屍

愛回家仲有兩個月就完滿結束
姚嘉妮係子妮子仁個媽媽呢幾集都好睇

Fresh Off The Boat 超正!! 原來會有season 2

愛回家仲有兩個月就完滿結束
姚嘉妮係子妮子仁個媽媽呢幾集都好睇
rubylovessss 發表於 2015-5-26 23:52

下...我覺得勁ODD 勁格硬黎=.=

愛回家又抽杜德偉&許志安

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E9%A2%A8%E9%9B%B2%E5%A4%A9%E5%9C%B0
LIZA姐6月尾又有新劇~~~終於可以真真正正同我地荃世界
重回最愛的那天暑假

重回最愛的那天暑假 ...
harryharry 發表於 2015-6-3 23:03

今年個視后 D 花旦唔洗諗嘎
美轉拎硬

最佳女主角 - 汪明荃 (華芳凝)
最受歡迎電視女角色 - 關若男
最受歡迎電視劇集歌曲 - 華麗轉身 / 銀河 / 閃爍登場
專業演員大獎 - 汪明荃
萬千光輝演藝人大獎 - 汪明荃

成荃五料視后 黎返個華麗轉身先嘎
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

愛回家 黃德斌失憶

愛回家 黃德斌失憶
rubylovessss 發表於 2015-6-4 15:29

裘奇
今晚故事轉左...

尋晚大時代見到黃德斌

重回最愛的那天暑假 ...
harryharry 發表於 2015-6-3 23:03

呢套係巡禮好似見過

今年個視后 D 花旦唔洗諗嘎
美轉拎硬

最佳女主角 - 汪明荃 (華芳凝)
最受歡迎電視女 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-6-4 15:25

人地入行45周年時已經攞左演藝人大獎
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

The Flash追到第8集, 痴線架超好睇, Flash vs Arrow嗰集勁正!!!

呢套係巡禮好似見過

人地入行45周年時已經攞左演藝人大獎
kevinlai1621 發表於 2015-6-4 17:30

轉身拎多次啦

大時代
慳妹死咗 唔捨得

大時代
慳妹死咗 唔捨得
rubylovessss 發表於 2015-6-13 11:17

玲姐死個時都好唔捨得

回復 685# kevinlai1621

好想丁蟹死埋佢

回復  kevinlai1621

好想丁蟹死埋佢
rubylovessss 發表於 2015-6-13 17:15

死左咪便宜左佢, 搞到佢求生不得, 求死不能先最好

回復 678# rubylovessss
好老套的韓劇劇情,但講佢地又的確幾想追落去

好期待呀 風雲天地
又有得睇阿姐
仲有劉愷威

風雲天地應該幾好睇既
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

風雲天地應該幾好睇既
shing1992 發表於 2015-6-24 21:46

睇左一集 頂唔順
大陸/支那味重到呢 好嘔心 王晶可唔可以收山 唔好係度獻世 好嘔心
老土到連武媚娘都好睇過佢
我睇豬肝補氣好過 一路覺得呢套被underrated
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

愛回家見到黃翠如同張繼聰以為故事都未完咁快就做完

愛回家今晚大結局 終於見番Alex

愛回家做完 好sad
唔係好想睇新果輯

愛回家今晚大結局 終於見番Alex
rubylovessss 發表於 2015-7-3 14:35

個鏡頭得嗰兩秒 唉 播多啲佢地嘅sweet 野啊嘛......
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

愛回家做完 好sad
唔係好想睇新果輯
jason 發表於 2015-7-3 20:32

今晚真係好感動
睇到眼濕濕嘎

個鏡頭得嗰兩秒 唉 播多啲佢地嘅sweet 野啊嘛......
hehemamama 發表於 2015-7-3 20:55

原來 EDDIE 偷食朱慧敏受訪時話拍緊愛回家外景就係拍得果兩秒嘎
呆左囉

愛回家見到黃翠如同張繼聰以為故事都未完咁快就做完
rubylovessss 發表於 2015-6-26 20:10

愛回家
下星期 家不成家

回復 695# hehemamama

Alex一句對白都無

hehemamama 發表於 2015-7-3 20:55

係咪因為得罪D幕後人員所以唔俾對白佢講之前都好似因為咁而被踢出去

原先踏入最後一星期以為會有兩三集講馬壯同尹德如,點知等到最後一集先講,仲要第到最後幾分鐘,一見到面就完
其實見到面都唔代表佢地o係番埋一齊,佢地個故事好似都未完咁

武則天今晚 CUT 左勁多
一眨眼李治生左鬚
一眨眼就已經一年後

係咪因為得罪D幕後人員所以唔俾對白佢講之前都好似因為咁而被踢出去

原先踏入最後一星期 ...
KITSTON 發表於 2015-7-3 21:59

>>> 我當左佢地一齊返, 唔會掛 下星期應該開始新故事 之後都唔翻炒
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

一眨眼李治生左鬚
一眨眼就已經一年後
Our_Souvenir 發表於 2015-7-3 22:17

我都覺!!!

好過分!!!

吳王無啦啦死左 -3-
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

一眨眼李治生左鬚
一眨眼就已經一年後
Our_Souvenir 發表於 2015-7-3 22:17

趕收工
好似播埋下星期就轉劇

我都覺!!!

好過分!!!

吳王無啦啦死左 -3-
616.1314 發表於 2015-7-3 22:45

快到我都唔為意邊度話佢死左嘎

趕收工
好似播埋下星期就轉劇
kevinlai1621 發表於 2015-7-3 22:47

鬼同你 OT 嘎

>>> 我當左佢地一齊返, 唔會掛 下 ...
hehemamama 發表於 2015-7-3 22:40

係唔會再講佢地架啦
不過明明就無交待清楚係咪一齊番,open ending都唔好咁短咁求其呀

鬼同你 OT 嘎
Our_Souvenir 發表於 2015-7-3 22:48

呢套其實都幾吸引

呢套其實都幾吸引
kevinlai1621 發表於 2015-7-3 23:10

有胡定定實睇

鬼同你 OT 嘎
Our_Souvenir 發表於 2015-7-3 22:48

期待呢套

禾巧Out噶, 近排先開始追 I'm home
btw 上戶彩同良雄個面具好似蓮母嘎
bbtw木村真係好靚仔<333

DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)