返回列表 發帖
天眼 謝雪心隻capital真係好得意
成日講bb 好好笑
rubylovessss 發表於 2015-3-18 14:35

謝雪心死左啦陰公~
I MEAN個角色

謝雪心死左啦陰公~
I MEAN個角色
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 14:37

懷疑係楊秀惠殺架囉...謝雪心死左咁隻狗狗咪無人理?

懷疑係楊秀惠殺架囉...謝雪心死左咁隻狗狗咪無人理?
rubylovessss 發表於 2015-3-18 14:40

劉江啦~

回復 355# 屮SiU霖屮

播完真係無嘢好吹啦 個個都各散東西, Lea既Scream Queens同Empire我又無乜興趣, 睇怕係追Flash(Sebastian)同埋會有Naya個幾集既Devious Maids. 另外就係Supergirl啦! AHS會有Gaga但係我前幾季都無睇...
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

回復  屮SiU霖屮

播完真係無嘢好吹啦  個個都各散東西, Lea既Scream Queens同Empire我又 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 17:30

嗚嗚嗚 咁快就完曬啦
唔知有冇機會之後再拍

回復 361# 屮SiU霖屮

我都希望有機會翻炒 不過會係好遠既事, 又或者係套電影我都唔介意

回復  屮SiU霖屮

我都希望有機會翻炒 不過會係好遠既事, 又或者係套電影我都唔介意 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 18:59

拍多套CONCERT版

回復  屮SiU霖屮

播完真係無嘢好吹啦  個個都各散東西, Lea既Scream Queens同Empire我又 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 17:30

有架, 因為我仲未睇, 所以仲有討論空間
S5 有一集好嬲RACHEL, 比個"利"字差D名譽掃地...

難得爭取到"FANNY" 又唔珍惜, 又去飛去LA CASTING, 仲要趕唔切

S5 有一集好嬲RACHEL, 比個"利"字差D名譽掃地...

難得爭取到 ...
wchild 發表於 2015-3-18 21:25

上季跟本成件事都低能

上季跟本成件事都低能
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 21:47

唔知S4 班新人係咪帶唔起套劇, S5 全部變晒大茄

難得爭取到 ...
wchild 發表於 2015-3-18 21:25

咁你要慢慢慢慢追 簡直痴線, 由S1就想去Broadway, S3-4既重心就係the road to Broadway, 一集之間可以寫成咁, 仲有Santana, 直情就係Rachel S5既一個prop, 從來都同Broadway無關係, 無啦啦又寫成咁, 其實如果寫Santana想係NY做歌手會更好睇(再加d同Mercedes斗debut得成功完又和好/互相鼓勵既場面 )

唔知S4 班新人係咪帶唔起套劇, S5 全部變晒大茄
wchild 發表於 2015-3-18 21:49

S4班新人想copy S1條formula嘛~
但係佢哋條線根本就冇乜發展空間。。。

marley真係好煩膠!!!!!

咁你要慢慢慢慢追 簡直痴線, 由S1就想去Broadway, S3-4既重心就係the road to [url=#]Broadway[/url], 一集之間 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 21:51

夠無啦啦QUINN 同 PUCK 舊情復熾啦

marley真係好煩膠!!!!! ...
ed8671ed 發表於 2015-3-18 21:55

marley條線真係好叉煩

咁你要慢慢慢慢追 簡直痴線, 由S1就想去Broadway, S3-4既重心就係the road to Broadway, 一集之間 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 21:51

無啦啦加ADAM LAMBERT 同埋DEMI 入去
但又完全唔講佢地之後點
你話BLAINE同ADAM咪正咯

回復 369# wchild

咁佢地倆個已經唔係regular cast所以要有所交代, 但係我又okay既, 戥Beth開心

marley條線真係好叉煩
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 22:16

我覺得Ryder同Marley無亮點, 反而好欣賞Jake, 又跳得又唱得, Let Me Love You係我S4最愛既男solo, S5既Wide Awake又正

我覺得Ryder同Marley無亮點, 反而好欣賞Jake, 又跳得又唱得, Let Me Love You係我S4最愛既男solo, S5既Wi ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 22:21

我反而鐘意LET IT BE 同 HEY JUDE

我反而鐘意LET IT BE 同 HEY JUDE
wchild 發表於 2015-3-18 22:30

Let It Be好正呀,狂loop架不過好似無Jake唱, 唔係好記得, 死啦依家要去聽返跟住就喊餐死

痴線lol
叫個細路join埋一份

omgggggg my Suzy Q 比人炒左

屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 22:59

最慘係連Becky都...其實Becky真係咁幫Dalton? 又來無啦啦

最慘係連Becky都...其實Becky真係咁幫Dalton?  又來無啦啦
JasOh103 發表於 2015-3-18 23:18

痴線 連BECKY出賣佢個下
真係好慘下

marley真係好煩膠!!!!! ...
ed8671ed 發表於 2015-3-18 21:55

認真:marley其實幾靚 不過完全無主角Feel  兩條感情線1d吸引點都無...
所以我好支持S5將距地全部變大茄
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

痴線 連BECKY出賣佢個下
真係好慘下
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 23:34

好衰既,係咁劇透

屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 22:59

Suzy Q 呢個名真係好QQ

美版主你都煲得幾快wo

終於睇晒S5

估唔到S6 第一集人物變化可以咁大

Suzy Q 呢個名真係好QQ

美版主你都煲得幾快wo
ed8671ed 發表於 2015-3-19 00:31

拎髮力既時間去煲劇<3

岩岩睇左GLEE S6第一集,BLAINE 同 KURT 分左手都幾心UP
但KURT又講岩佢地結婚因為太細個未識諗
BTW BLAINE 同個肥仔一齊,忍唔住大叫OMG

SUE 仲係好L賤咀,但我愛XD

岩岩睇左GLEE S6第一集,BLAINE 同 KURT 分左手都幾心UP
但KURT又講岩佢地結婚因為太細個未識諗
BTW ...
wchild 發表於 2015-3-19 03:03

第一集堅係極度奇怪

第一集堅係極度奇怪
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-19 03:06

都係俾個機會dave再出下場姐
https://www.youtube.com/watch?v=v5ZcguPRBxQ
到而家都好鍾意呢個cover

都係俾個機會dave再出下場姐

到而家都好鍾意呢個cover
hihi 發表於 2015-3-19 03:10

不過兩個真係襯都唔襯下

不過兩個真係襯都唔襯下
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-19 03:26

我係KURT 都 O爆咀

wchild 發表於 2015-3-19 11:28

個part Kurt既monologue好正 I'm gonna be sick, I'm gonna throw up

wchild 發表於 2015-3-19 11:28

如果真係要比佢出場..... 同KURT 點都好過同BLAINE啦
唔好意思我對KURT真係冇咩感覺

如果真係要比佢出場..... 同KURT 點都好過同BLAINE啦
唔好意思我對KURT真係冇咩感覺{:1_9: ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-19 13:27

不過美KURT 好鐘意著緊身褲
BLAINE 同 我個FRD 一L樣, 鐘意小事化大

不過美KURT 好鐘意著緊身褲
BLAINE 同 我個FRD 一L樣, 鐘意小事化大
wchild 發表於 2015-3-19 15:15

但佢真係太SISSY 頂唔順.....
不過係唔係同BLAINE一樣咁正正子先

但佢真係太SISSY 頂唔順.....
不過係唔係同BLAINE一樣咁正正子先
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-19 15:17

OK 正不過小事化大呢樣野, 連做FRD子都頂唔順

OK 正不過小事化大呢樣野, 連做FRD子都頂唔順
wchild 發表於 2015-3-19 15:22

可惜可惜~
連FD子都頂唔順~
其他就真係唔使諗

衝線 wah...蔡思貝啲喊戲差到...
Jedi另願要阿moon都唔要藍藍

天眼 兄弟情 都幾好睇
musiclife

狂loop Sectionals個集既歌...首首都好聽, Jesse把聲真係好正久違既St.Berry合唱

羅蘭姐好慘 佢都唔想搞到煎pan咁架 煎pan仲要毒死隻貓
害死左佢 嘉穎喊得好真 覺得佢做戲好咗好多

OMG!!!!! 點解BECKY 同正子拍拖架XDD

Belle真係好正
但越來越唔鍾意sam
佢對胡囧既行為根本就係收兵
自己no feel, 又要拖住人 唔要得
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

SO FAR  睇到第三集,已經完勝晒S4 ﹠ S5
成個GLEE 感覺返晒黎

wchild 發表於 2015-3-20 00:14

呢句好熟口面, 應該係我地既版主都有講過 會再出現架! 戥Becky開心

Belle真係好正
但越來越唔鍾意sam
佢對胡囧既行為根本就係收兵
自己no feel, 又要拖住人 唔要得 ...
John 發表於 2015-3-20 00:20

睇住以前既胡囧就好似睇住以前既霏霏咁

wchild 發表於 2015-3-20 00:14

成件事真係
希望條友唔係呃佢啦

Finale既DSB係S1 Reprise, 無再錄過, 亦代表無一個version係集齊original 5/6