返回列表 發帖
呢句好熟口面, 應該係我地既版主都有講過 會再出現架! 戥Becky開心 ...
JasOh103 發表於 2015-3-20 01:15

係咩!? 我無留意版主講過~~
SUE 收賣唔成功, 笑到我__街

SHANNON 決定做變性, 都幾SHOCKED, 但又好明白佢既感受

成件事真係
希望條友唔係呃佢啦
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-20 01:36

我初初以為BECKY 條仔都係患有唐氏
點知...

我初初以為BECKY 條仔都係患有唐氏
點知...
wchild 發表於 2015-3-20 12:30

咪係.... 果然係glee入面真係咩都有可能

珍妮真係比煎PAN殺死??
楊秀惠毀左容會唔會整容變楊怡

睇左 殭 的片頭,同今日外景D相,期待指數又下降
musiclife

rubylovessss 發表於 2015-3-20 22:39

應該未死啦.__.主角是不死的~

睇左 殭 的片頭,同今日外景D相,期待指數又下降
musiclife 發表於 2015-3-20 22:55

http://www.56.com/u68/v_MTM2MjEwNTkz.html
嘩...呀kay隻女殭屍

嘩...呀kay隻女殭屍
rubylovessss 發表於 2015-3-20 23:27

我又覺得冇預期中咁差如果成套戲係keep到呢種氛圍既話
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

我又覺得冇預期中咁差如果成套戲係keep到呢種氛圍既話
HOTMAN 發表於 2015-3-20 23:55

段片最後POSTER我諗起紅VAN

rubylovessss 發表於 2015-3-20 22:39

江匯海界落佢塊面果下
睇到人寒都心晒嗄
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

我好唔想睇個finale, 咁就永遠唔會完
齋睇d相同埋cast既ins/tweets已經想喊
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

咪係.... 果然係glee入面真係咩都有可能
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-20 16:24

你講得岩, 連忘年戀, 催眠, SAW 都可以發生

OHHHHHH 睇左SECTIONAL 啦!
好Q正呀
個細路真係一絕
最後個幕已喊
另外呀邊個邊個 真係完全唔認得個樣.....
只係認得把聲

OHHHHHH 睇左SECTIONAL 啦!
好Q正呀
個細路真係一絕
最後個幕已喊{ ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-21 21:42

Chandelier係咪好正呢? 邊個邊個?

睇完 Glee 最後兩集
基本上最後一集眼淚無停過
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

咁就完曬~
講番finn真係
無啦啦同呀邊個邊個結婚真係....
點解最後nyada d人冇出番泥
july 同埋brody
係家私鋪幫手打工個男人出番泥真係好正
mercedes 個 performance 真係

總括而言 希望仲有機會見佢地啦

咁就完曬~
講番finn真係
點解最後nyada d人冇出番泥{:1_1 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-22 01:16

我都睇完
最尾一集真係喊唔停
劇情雖然唔係話特別好, 但總算交代得幾完整

第一季嘅人出番黎真係不得了
連第一代 glee club 老師都客串
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

咁就完曬~
講番finn真係
點解最後nyada d人冇出番泥{:1_1 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-22 01:16

又催淚?

Btw 我已經follow 晒佢地ig

will一唱歌就喊啦
仲有mercedes,rachel嘅solo

不能接受個show已經完咗

我到依家都未睇, 好抗拒, self denial mode

未接受到個show已經完咗
仲係感覺下星期會有另一集咁

近排睇咗套泰劇
發覺自己越嚟越接受唔到sissy/人妖一類既人物
追到10集都系咁 應該會棄
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

唉如果唔係....
rachel就會同finn 結婚

遺憾既係Rachel致謝詞無提到Finn, 無點講到Quinn & Puck(如果一齊帶住個大個左既Beth入場都幾正), Brittana又係(其實可以由Mercedes提一提), 最後都係Tartie(我本人ship Tike), Samcedes依然下落不明
不過結局篇總會有不足, 唔爛已經好好, 都幾完美, 完左啦...

遺憾既係Rachel致謝詞無提到Finn, 無點講到Quinn & Puck(如果一齊帶住個大個左既Beth入場都幾正),
Brittana又係(其實可以由Mercedes提一提), 最後都係Tartie(我本人ship Tike), Samcedes依然下落不明
不過結局篇總會有不足, 唔爛已經好好, 都幾完美, 完左啦...
JasOh103 發表於 2015-3-23 20:41

係!!!我仲估rachel會預左一段野講finn 好可惜
完全冇講到D人戀情點
其實QUICK依PAIR好正 可以叫埋佢個女再叫埋呀idina 出黎 出場大唱let it go
好多開始左又唔提下
brittana已經好好 前面已經講佢結埋婚

係!!!我仲估rachel會預左一段野講finn 好可惜
完全冇講到D人戀情點
其實QUICK依PAIR好正 可 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 00:55

我想知佢地做乜Brittany都應該係Mercedes既tour既choreographer/其中一個dancer 又要從第一季開始追起啦
    BTW Scream Queens里面Lea既角色叫Brittany

我想知佢地做乜Brittany都應該係Mercedes既tour既choreographer/其中一個dancer 又要 ...
JasOh103 發表於 2015-3-24 01:27

仲有santana同埋quinn同埋puck仲有mike都唔知做咩

好唔慣lea佢拍第2d劇 仲係覺得佢係個種又煩又嘈但又好唱得既人<33

其實Artie可以同Kitty/Sugar, 咁Tike就可以, 我係Team Asian/Chang-Chang/Chang Squared架
Dianna真係索爆, 著紅裙好靚

其實Artie可以同Kitty/Sugar, 咁Tike就可以, 我係Team Asian/Chang-Chang/Chang Squared架
Dianna ...
JasOh103 發表於 2015-3-24 01:31

我真係唔明點解tina會同artie 完全唔襯咯
雖然話就話係original five..比我都揀mike啦<3 又令仔又有身材
仲有講起sugar 佢s6有番泥真係好<3 但點解另外個個Irish囝冇番到泥

我真係唔明點解tina會同artie 完全唔襯咯
雖然話就話係original five..比我都揀mike啦 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 01:38

有被邀請架, 不過忙而返唔到(係我就推曬所有嘢)
    其實Mike拒絕求婚已經有預感唔會endgame, 點知真係.... [幻想mode]Tina靠Artie上位但係其實同Mike拍緊
    不過其實Mike同Sugar都唔錯

有被邀請架, 不過忙而返唔到(係我就推曬所有嘢)
    其實Mike拒絕求婚已經有預感唔會endgame ...
JasOh103 發表於 2015-3-24 01:47

希望佢之後反口有S7
之後就繼續講番曬其他人D戀情啦XDD

嘩一入黎咁多劇透...

唔小心見到TINA 同ARTIE

嘩一入黎咁多劇透...

wchild 發表於 2015-3-24 15:20

依PAIR真係嘔血之作

嘩一入黎咁多劇透...

wchild 發表於 2015-3-24 15:20

未睇唔好睇呀!!! 睇完好似人生少左一部分咁

未睇唔好睇呀!!! 睇完好似人生少左一部分咁
JasOh103 發表於 2015-3-24 20:09

但唔睇比我地係咁劇透好似仲衰

但唔睇比我地係咁劇透好似仲衰
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 20:14

所以我最終都係選擇睇

所以我最終都係選擇睇
JasOh103 發表於 2015-3-24 20:29

不過睇完之後真係好空虛
冇得再聽佢地唱

救命呀
菜屍背成晚係度發女交發躉
好想死呀

救命呀
菜屍背成晚係度發女交發躉
好想死呀
Our_Souvenir 發表於 2015-3-24 21:13

完全唔知條友想點

完全唔知條友想點
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 21:14

好想快點過埋今個禮拜快點大結局左佢嗄

完全唔知條友想點

林夏薇 進步左好多
musiclife

完全唔知條友想點

今日聽歌一shuffle到d Glee既歌即飛, 唔想聽到傷感 S7肯定唔會既啦, S6都剩返一半, 祈求有新既musical comedy啦

今日聽歌一shuffle到d Glee既歌即飛, 唔想聽到傷感  S7肯定唔會既啦, S6都剩返一半 ...
JasOh103 發表於 2015-3-24 22:15

我搭車仲係咁上UTUBE睇S6 D歌

高清台套還豬格格...
新個小燕子真係幾似趙微.....
但點解會有個鬼佬係到==?

愛回家好好睇
Happy and Blessed.

愛回家好好睇
jose 發表於 2015-3-25 20:29

今集好好笑呀

今集好好笑呀
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-25 20:30

嘉嘉係咪加入愛回家
我們的總和

嘉嘉係咪加入愛回家
Wonders 發表於 2015-3-25 20:31

WHO IS 嘉嘉 XDD
不過今集呀鍾標竟然番番黎XDD

WHO IS 嘉嘉 XDD