返回列表 發帖
出道前啲打扮真係好老土
harryharry 發表於 2015-10-20 23:24

佢隻眼真係

岩岩睇無雙譜又好似幾好睇
可惜平時都未番到屋企
但係睇到個預告要打怪獸咁款

陳小姐係咪又得罪編劇
去到尾又來做埋d on9嘢同男主角反面
未睇過套劇係咁唔爽個女主角色, 佢慘啦今 ...
JasOh103 發表於 2015-10-22 20:54

你竟然可以頂得順蔡思貝???????陳小姐 點都好過蔡小姐
有時候屋企人睇蔡小姐既戲,我冇睇聽到距把生聲都覺得煩
...

可惜平時都未番到屋企
但係睇到個預告要打怪獸咁款 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-10-22 21:36

之前黎耀祥生蛋生左條龍個part真係O曬咀
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

陳小姐係咪又得罪編劇

Grace之後呢幾集D戲都順番D

可惜平時都未番到屋企

香香做得幾好

陳小姐係咪又得罪編劇

張保仔呢幾日啲劇情
十一貝勒係張保仔個兄弟 搞乜 又嚟老套劇情

你竟然可以頂得順蔡思貝???????陳小姐 點都好過蔡小姐
有時候屋企人睇蔡小姐既戲,我冇 ...
siongguan 發表於 2015-10-22 21:38

我最憎佢喎其實, 把聲同d戲 就係等睇佢明年四套劇做女一點死法
Grace我ok㗎其實, 所以我覺得係編劇害死佢兩次, 殭同巨輪既角色都好似唔討好, 希望佢未來會遇到好角色, 不過如果一連幾套都係咁都幾傷觀眾緣

Grace之後呢幾集D戲都順番D
rubylovessss 發表於 2015-10-22 21:45

戲係順返d, 不過個角色呢幾集好黑人憎, 我一路睇一路wtf are you doing/saying?

張保仔呢幾日啲劇情
十一貝勒係張保仔個兄弟 搞乜 又嚟老套劇情 ...
Ald 發表於 2015-10-22 22:05

睇到好激氣 邊到有人可以寫到咁癲, 成村人都知個秘密次次都開大個門講, 個個角色好似無腦咁講d又信又剩係睇表面, 個wdm先最難頂, 無啦啦咁kiss11下集又懶叻賴11乜唔可以再信佢跟住又say sorry俾次機會我blax3
睇到我痴左線
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

可惜平時都未番到屋企

呢套真係越睇越有追看性
仲有張珍實在好人到太吸引啦
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

之前黎耀祥生蛋生左條龍個part真係O曬咀
kevinlai1621 發表於 2015-10-22 21:40

其實佢就係要賣神話
所以睇呢套唔好太理性

同埋以前 d 人都唔會太理性去睇劇集嘎

不過今晚張珍一人一票選賢君係咪有政治隱喻?

我最憎佢喎其實, 把聲同d戲 就係等睇佢明年四套劇做女一點死法
Grace我ok㗎其實, 所以我 ...
JasOh103 發表於 2015-10-22 22:13

其實張保仔最好睇係十一貝勒條線
其他就自動屏蔽吧啦

其實佢就係要賣神話
所以睇呢套唔好太理性

同埋以前 d 人都唔會太理性去睇劇集嘎

不過今晚張珍 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-10-22 23:33

咁條蛇同埋d法術我又覺得ok, 只係個part真係膠左少少

個時鍾嘉欣套搜神傳都幾好
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

琴晚噶集無雙譜節奏突然加快,又趕收尾

其實無雙譜放930播,一個星期7集仲好

嘩嘩嘩個結局!!!
Crossover情越海岸線呀!!!

張保仔 最後加番黃浩然 海盜王造型 正!

張保仔個結局都唔係結局,一場水龍捲帶左班海盜出來就完,咁求其?咩事?

張保仔個結局都唔係結局,一場水龍捲帶左班海盜出來就完,咁求其?咩事? ...
Ching2015 發表於 2015-10-25 22:52

好cult呀成套嘢由頭癲到尾好正呀!!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

東坡家事 會唔會係萬二蚊最後一套劇?

嘩嘩嘩個結局!!!
Crossover情越海岸線呀!!!
JasOh103 發表於 2015-10-25 22:06

我都覺得好 SURPRISE
係咪真係全部都係情越海岸線既角色?

不過佢講返抱抱果時我先 GET 到

rubylovessss 發表於 2015-10-26 00:00

其實佢都冇乜演技

rubylovessss 發表於 2015-10-26 00:00

$12000簽咗部頭
嚟緊又同郭晉安拍劇

我都覺得好 SURPRISE
係咪真係全部都係情越海岸線既角色?

不過佢講返抱抱果時我先 GET 到 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-10-26 00:27

酒樓個場戲由妹記(賴公公)開始出場個個係情越既角色
不過張保生肥左好多

酒樓個場戲由妹記(賴公公)開始出場個個係情越既角色
不過張保生肥左好多 ...
JasOh103 發表於 2015-10-26 11:39

變左麥包

我想問下 東坡家事拍果時馬賽出左事未呢?

東玻家事主題曲 好聽嘅
嘉欣好啱唱呢類咁輕鬆嘅歌

我想問下 東坡家事拍果時馬賽出左事未呢?
Our_Souvenir 發表於 2015-10-26 20:36

出咗 之然解封 但係依家又潛咗水

東玻家事主題曲 好聽嘅
嘉欣好啱唱呢類咁輕鬆嘅歌
rubylovessss 發表於 2015-10-26 20:41

冇錯 呢首令我諗返起同樣係改編歌既二人世界

出咗 之然解封 但係依家又潛咗水
Ald 發表於 2015-10-26 20:49

又會咁既