返回列表 發帖
Glee Finale 歌單出左, 真係唔DSB
JasOh103 發表於 2015-3-7 12:40

竟然
btw 我仲未得閒煲

有 5 個 1 的意思係?
你好貪心...

其實衝線天眼都好睇嗄
不過蔡思貝搞到我好冇意欲囉 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-3-7 13:10

一開始以為天眼好普通,警察查案姐,原來都咁好睇,劇情越來越緊張

天眼 好睇! 但係首歌 仲未 hit
衝線  ok 蔡思貝吱吱喳喳有D 煩,首歌不斷播都好煩
musiclife

一開始以為天眼好普通,警察查案姐,原來都咁好睇,劇情越來越緊張
rubylovessss 發表於 2015-3-7 13:13

其實我都係睇 D 唔睇 D
尋晚果集又 MISS 左嗄
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

天眼 好睇! 但係首歌 仲未 hit
衝線  ok 蔡思貝吱吱喳喳有D 煩,首歌不斷播都好煩 ...
musiclife 發表於 2015-3-7 13:17

其實佢拍果時講對白辛唔辛苦嗄

回復 206# 屮SiU霖屮

我依家無意欲去睇呢兩集 想一次過四集, 何況Internet好慢
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

岩岩TBB播個套我可能不會愛你
幾得意 好耐冇追台劇
個助理仔好CUTE好嫩口<3

rubylovessss 發表於 2015-3-7 13:13

都估到佢係整容

都估到佢係整容
mamakin 發表於 2015-3-7 14:57

未到最後都唔知會係點

終於睇左GLEE S06E01
只可以講 D劇情睇到我O曬咀
要等我消化下先可以繼續睇落去
點解無啦啦又散嫁佢兩個

回復 215# 屮SiU霖屮

Karofsky呢季真係洗晒底架, 其實E01都係鋪排同交代, 唔會好好笑. 我覺得最正都係E02-06, 08-09 (真係好musical comedy) 第七集題材比較嚴肅, 不過都幾好睇

回復  屮SiU霖屮

Karofsky呢季真係洗晒底架, 其實E01都係鋪排同交代, 唔會好好笑.  ...
JasOh103 發表於 2015-3-7 17:08

同sebastian都冇咁ODD 見到條友出黎我真係O曬啞

愛回家完未
我們的總和

回復 217# 屮SiU霖屮

Sebastian好忙 其實我想 Kurt & Sebastian 架 對Klaine已經有少少反感, 其實如果Sebastian同Santana都幾正, d insults會好勁

回復  屮SiU霖屮

Sebastian好忙 其實我想 Kurt & Sebastian 架  對Klaine已經有少少 ...
JasOh103 發表於 2015-3-7 20:43

Sebastian同Santana 簡直一絕啦!!!!!!!!!!

BTW 美足個新HEHE幾令仔<3 把聲幾好聽
睇個款似會入GLEE
其實我一直都唔太鐘意KURT
雖然佢真係幾唱得
太唔好意思 真係太SISSY

回復 220# 屮SiU霖屮

講聲我鐘意Mason既聲多d, 不過5位新人既唱功都好好 Spencer? 哈哈, 係會架! 仲會有bf添, 我hehe既朋友依家好鐘意佢

omg trinity唱problemmmmmmmm
miss them so muchhhhhhhhhhhh
omggggg santana rappppppppppp is so jengggggggg <3

omg trinity唱problemmmmmmmm
miss them so muchhhhhhhhhhhh
omggggg santana rappppppppppp is so jengggggggg <3
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-7 22:07

呢位會員請冷靜d先繼續

回復  屮SiU霖屮

講聲我鐘意Mason既聲多d, 不過5位新人既唱功都好好 Spencer? 哈哈, 係會架 ...
JasOh103 發表於 2015-3-7 22:03

我想講MASON個LOOK似HEHE多過佢咯

個爆炸頭成個款都十足十janelle monae
好似仲要叫做jane?

呢位會員請冷靜d先繼續
nicholashin 發表於 2015-3-7 22:27

神劇太多情意結 冇計

回復 222# 屮SiU霖屮

Problem真係正爆, Santana Quinn

回復 224# 屮SiU霖屮

特登架好似, 要break the stereotype. 好喜歡Jane既聲, 好solid

回復  屮SiU霖屮

Problem真係正爆, Santana Quinn
JasOh103 發表於 2015-3-7 22:42

差唔多成分鐘既連珠爆發
my bitch santana is back <3

becky條仔咩事
so令仔<33333

回復  屮SiU霖屮

講聲我鐘意Mason既聲多d, 不過5位新人既唱功都好好 Spencer? 哈哈, 係會架 ...
JasOh103 發表於 2015-3-7 22:03

我覺得如果當初S4用呢班新人會正d~

我覺得如果當初S4用呢班新人會正d~
ed8671ed 發表於 2015-3-7 22:57

我諗依家就唔會比人cut到咁但係我幾miss unique

其實mason幾似冇jel頭既blaine

乜羅仲謙唔夠力孭個阿伯咩
做乜又用替身又 ZOOM 近鏡
果幕假到爆囉
笑死人咩

呢排成個腦都係天眼啲劇情
真係好想快啲到9點半

乜羅仲謙唔夠力孭個阿伯咩
做乜又用替身又 ZOOM 近鏡
果幕假到爆囉
笑死人咩 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-3-9 20:58

人地只會孭楊怡

差唔多成分鐘既連珠爆發
my bitch santana is back
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-7 22:52

唔連珠爆發 就唔是 SANTANA

唔連珠爆發 就唔是 SANTANA 啦
wchild 發表於 2015-3-9 21:07

做多幾集就冇得再見佢啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢排成個腦都係天眼啲劇情
真係好想快啲到9點半
rubylovessss 發表於 2015-3-9 21:00

夠鐘啦 ! 聽 真相 + 睇 天眼
musiclife

人地只會孭楊怡
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-9 21:00

點知孭咁簡單

做多幾集就冇得再見佢啦
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-9 21:20

仲有3集咋

笑死我 21800000 <3333
終於出現啦<333

燒傷左塊面被逼整容
唔係比人認出個樣而整容

回復 237# 屮SiU霖屮

真係會好掛住佢d 'go all Lima Heights'

燒傷左塊面被逼整容
唔係比人認出個樣而整容
rubylovessss 發表於 2015-3-9 22:42

仲估佢地兩個會反面tim點知煎pan咁想認番
仲估一泥就報仇

東張西望爆咗少少天眼劇情
兩兄弟真係型爆
洪永城溝女...好引人

好緊張啊! 珍妮

好緊張啊! 珍妮
JasOh103 發表於 2015-3-10 22:17

蘇恩磁嚇死人....

聽日終於得閒可以繼續煲GLEE<3

連GLEE 都有孖生兄弟(定家姐?)
真係笑到我

回復 248# 屮SiU霖屮

係咪講緊Abigail同Principal

回復  屮SiU霖屮

係咪講緊Abigail同Principal
JasOh103 發表於 2015-3-11 00:58

回復 250# 屮SiU霖屮

真係笑死人 未入房之前個秘書已經講左句' The Principal will see you now' 點知轉過來係 返去McKinley又係到修整d凳

今晚珍妮唔小心頭撞到牆個度好cute

笑死 張穎康結左婚都做咁_嘅角色

衝線
林峯堂妹做得好好喎
演技進步左

頭先... 來自動物園的猩猩
笑死我嗄

衝線
林峯堂妹做得好好喎
演技進步左
rubylovessss 發表於 2015-3-12 21:12

唔覺
見到佢個整容樣就好不安嗄

頭先... 來自動物園的猩猩
笑死我嗄

唔覺
見到佢個整容樣就好不安嗄 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-3-12 21:18

我真係覺得佢做得幾好

相反蔡思貝把聲聽到就煩做得又差

天眼
煎pan真係好型 開始變衰