返回列表 發帖
全因為呢個post我先記得
之前睇左一季breaking bed
唔記得左咩原因無再睇
而家開始睇第二季先
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

呢排tvb做乜咁肯俾錢買maroon5既歌
02 著地 - 鄧麗欣

新劇集 - Style1
nicholashin 發表於 2015-7-6 14:03

又串人錯處
02 著地 - 鄧麗欣

多多都幾cute
佢好似開始有d戲份
開心。。。
02 著地 - 鄧麗欣

有冇人睇緊誓不低頭?
Ald 發表於 2015-8-6 00:34

又cut哂d殺人
02 著地 - 鄧麗欣

未睇過 原本以為好驚 點知睇完
Ald 發表於 2015-8-6 00:55

大時代個陣又係咁
原版聽講恐怖d
02 著地 - 鄧麗欣

痴線
尋晚個集tvb足足cut左6分鐘
02 著地 - 鄧麗欣

啲記者可以再作大啲
陳凱琳爭視后
Ald 發表於 2015-9-4 15:04

狂愛都話呢幾套係台慶劇 應該係真
02 著地 - 鄧麗欣

on.cc今日於FB發起投票,嚴選十套TVB經典劇畀大家任LIKE,為期兩個星期!當民選經典劇誕生後,TVB更會順應民意,緊接於10月5日深宵時段播放各位巴絲至Like經典劇。http://t.cn/RycPBaX 男親女愛/義不容情/鹿鼎記/執到寶/壹號皇庭/孖仔孖心肝/流氓大亨/新紮師兄/刑事偵緝檔案/尋秦記

男親女愛!!!!
02 著地 - 鄧麗欣

【#重播預告#】《#男親女愛#》將由10月5日起逢星期一至五深夜12:15於翡翠台播映

OMGGGGGG
02 著地 - 鄧麗欣

簽咗做親生女 又一力捧 做賀歲劇女一
上年做皎妃都仲OK 今年差咗咁多 ...
Ald 發表於 2015-10-2 00:48

何廣沛 !!
02 著地 - 鄧麗欣

做乜野事
最後呢幾集不知所謂
亂黎既
02 著地 - 鄧麗欣

日期: 5/10/2015
活動: 2016無節目巡禮《律政強人》外景
嘉賓: 方中信、廖啟智、李佳芯。
時間: 15:00
地點: 荔枝角長義街9號D2 Place 10樓大公館

woooo
02 著地 - 鄧麗欣

Ali BB係女一?
Ald 發表於 2015-10-6 00:15

bb again?
02 著地 - 鄧麗欣

殭 出年年頭播啦!
rubylovessss 發表於 2015-10-6 22:25

炮灰檔
02 著地 - 鄧麗欣