返回列表 發帖
臨時漰潰唱唔到落去依下真係佢個轉音真係正到....嗚嗚嗚
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-12 12:27

GLEE 好多都係唱得之人, 我覺得TINA 同 Mercedes 都唔差...

BTW 我鐘意S1-S3 果班人多D

有一集佢地唱左 LET IT BE 同 HEY JUDE, 令我聽左THE BEATLES D 歌

blaine
屮SiU霖屮 發表於 2014-5-12 12:44

blaine

所以 S5 後期到 S6 咪番去果班人
連 Brittany 響 S5E20 番埋黎

不過睇黎 Tina 係無得回歸嘅
(Opening Ni ...
星勤 發表於 2014-5-12 12:49

GLEE 重播S5之後, 我仲未睇丫, 所以我仲未知劇情係點

下...GLEE 其中最愛係TINA 喎

Glee 因為收視低迷
新一季暫時 hold 起左
預計 2015 年先會回歸
最後一季集數本來話 22 集,但最新消息指未 ...
星勤 發表於 2014-5-13 15:17

不過第5季 已經無咁好睇

但 Jake 唔著衫時好好睇 XD
咸濕老野 RM 都要佢響臨走前 National 再無意義地突然露多次 XD ...
星勤 發表於 2014-5-13 18:56

你咁咸濕既XDD
我寧願睇SAM 同 MIKE 露
最愛睇BLAINE & KURT 既基情 同 SUE虐待學生

合併完點知第一個POST就變番係LEWIS X_X轉唔番係你~唔好意思
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 00:00

好勁, 咁都搵到XDD

我身邊個個就話好悶咯成日係到唱歌.__.
同孤星淚完全比唔上 依套好多唱歌位都幾悶下

梅嬸真係唔錯呀 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-1-20 13:25

孤星淚 又係真心正, ANNE 又正正子, 最尾睇到好心UP

我喺英國睇過孤星淚 LIVE 銀樂隊版

我想問呢度比唔比講外國D 真人騷架?

好唔捨得
今季係好睇咗好多
hihi 發表於 2015-3-4 14:20

真係!!?? 我仲未睇, S5尾果幾集都未睇 SOSAD
sure~
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-4 15:30

咁就好啦
唔知仲有無人追ANTM, BUT C21 有個參賽者, 佢個BF & FRD, 三個都比人射殺左
RIP

雖然唔係特別鍾意mirjana

但係咁後生就離世真係有啲心up
nicknicknick 發表於 2015-3-4 15:48

唔係特別鍾意mirjana X2
我都係琴日先知, 原來班戰友幾錫佢
再次懷愈佢既招牌動作

Keith好似會幫佢搞個追思會定咩

Denzel響ig整咗條片比佢
呢年啲NTM真係好邪 ...
nicknicknick 發表於 2015-3-4 16:01

友壇都有人講
AUSNTM 其中一個評判都逝世左一年

差唔多成分鐘既連珠爆發
my bitch santana is back
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-7 22:52

唔連珠爆發 就唔是 SANTANA

第一次睇衝線,啲劇情十級老套

煩歌一首 但個個都識唱~
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-13 13:24

多得FB 洗版

我想問你地睇劇去咩網站 & 有咩播放器支援MAC BOOK,?
ME之前去開TW116, 千尋又唔齊

好似唔覺見有.....
就算有 通常都唔係APPLE授權X_X
好易中招
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-16 16:16

係架!?咁唔怪得我部MAC BOOK 慢左咁多 ==

GLEE入面實在太美好= =
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 02:26

我都成日FF 希望識到BLAINE & KURT 咁既HEHE
又恩, 羨慕子

記得上季SUE 要扮淑女呢集, 笑到我GAP GAP 聲

回復  屮SiU霖屮

播完真係無嘢好吹啦  個個都各散東西, Lea既Scream Queens同Empire我又 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 17:30

有架, 因為我仲未睇, 所以仲有討論空間
S5 有一集好嬲RACHEL, 比個"利"字差D名譽掃地...

難得爭取到"FANNY" 又唔珍惜, 又去飛去LA CASTING, 仲要趕唔切

上季跟本成件事都低能
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 21:47

唔知S4 班新人係咪帶唔起套劇, S5 全部變晒大茄

咁你要慢慢慢慢追 簡直痴線, 由S1就想去Broadway, S3-4既重心就係the road to [url=#]Broadway[/url], 一集之間 ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 21:51

夠無啦啦QUINN 同 PUCK 舊情復熾啦

我覺得Ryder同Marley無亮點, 反而好欣賞Jake, 又跳得又唱得, Let Me Love You係我S4最愛既男solo, S5既Wi ...
JasOh103 發表於 2015-3-18 22:21

我反而鐘意LET IT BE 同 HEY JUDE

痴線 連BECKY出賣佢個下
真係好慘下
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 23:34

好衰既,係咁劇透

終於睇晒S5

估唔到S6 第一集人物變化可以咁大

岩岩睇左GLEE S6第一集,BLAINE 同 KURT 分左手都幾心UP
但KURT又講岩佢地結婚因為太細個未識諗
BTW BLAINE 同個肥仔一齊,忍唔住大叫OMG

SUE 仲係好L賤咀,但我愛XD

不過兩個真係襯都唔襯下
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-19 03:26

我係KURT 都 O爆咀

如果真係要比佢出場..... 同KURT 點都好過同BLAINE啦
唔好意思我對KURT真係冇咩感覺{:1_9: ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-19 13:27

不過美KURT 好鐘意著緊身褲
BLAINE 同 我個FRD 一L樣, 鐘意小事化大

但佢真係太SISSY 頂唔順.....
不過係唔係同BLAINE一樣咁正正子先
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-19 15:17

OK 正不過小事化大呢樣野, 連做FRD子都頂唔順

OMG!!!!! 點解BECKY 同正子拍拖架XDD

SO FAR  睇到第三集,已經完勝晒S4 ﹠ S5
成個GLEE 感覺返晒黎

呢句好熟口面, 應該係我地既版主都有講過 會再出現架! 戥Becky開心 ...
JasOh103 發表於 2015-3-20 01:15

係咩!? 我無留意版主講過~~
SUE 收賣唔成功, 笑到我__街

SHANNON 決定做變性, 都幾SHOCKED, 但又好明白佢既感受

成件事真係
希望條友唔係呃佢啦
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-20 01:36

我初初以為BECKY 條仔都係患有唐氏
點知...

咪係.... 果然係glee入面真係咩都有可能
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-20 16:24

你講得岩, 連忘年戀, 催眠, SAW 都可以發生

咁就完曬~
講番finn真係
無啦啦同呀邊個邊個結婚真係....
點解最後nyada d人冇出番泥{:1_1 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-22 01:16

又催淚?

Btw 我已經follow 晒佢地ig

嘩一入黎咁多劇透...

唔小心見到TINA 同ARTIE

我搭車仲係咁上UTUBE睇S6 D歌
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 22:59

S6 第6集睇到一半好眼瞓, 瞓著左...
估唔到Sam 同 Mercedes 咁就完左
有一排好想DL 晒GLEE 唱過既歌GA

OMGGGG!!S6 好睇到不行,但點解我既TINA D戲份少到X街
好SURPRISE UNIQUE 返左黎,做女人適合佢好多
SAM 真好好J 好正子

OMG AGAIN!!終於見到MIKE 同TINA

睇到SHESHE 同HEHE 有情人終成眷熟,會心微笑之餘仲眼濕濕

其實無啦啦KLAINE結婚個下都好突然
明明岩岩先起番埋一齊
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-28 03:49

我都覺得係 ,同埋同Dave & 老野分手得好兒戲

係因為好多喪既Klaine粉不停吵, 話點解Brittana可以結婚先又有婚禮, 佢地engaged左又要(再)分手 etc ...
JasOh103 發表於 2015-3-28 09:48

真係好感動, 睇到眼濕濕

S6做得13集 我覺得太少了

一開始唔好玩野咪好咯
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-28 11:58

零晨都髮力
做乜咁早蒲頭

GLEE S6 集集都有驚喜噶
PAIR KLANIE 2.0 好正子囉
ME差D 咀落個芒度

講開又講
有冇人有追過MASTERCHEF
YOUTUBE有曬幾個SEASON
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-29 18:57

我覺得好悶

光頭SUE LAUGH DIE ME

開始睇大結局,好唔捨得

終於睇晒

最尾係咪專登搵JESSIE 代FINN

仲係EX同佢現任既歌 Sorry not sorry 不過依家都幾幸福呀又有美老公美B  
   ...
JasOh103 發表於 2015-4-11 01:05

但我覺得以和好膠