返回列表 發帖

#Cool Cafe 動漫區#

ALL ABOUT ANIMATE <33333

有時聽番以前D卡通片主題曲真係好感觸
原來已經過左咁多年

頭香 SAO完左 ssd
我們的總和

can we discuss bl ?
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

版主大人諗著開100個#Coofl Cafe XX區# 呃post?

反OT: Doraemon算唔算動漫先

can we discuss bl ?
dongbb2332 發表於 2015-3-3 13:51

唯美 IS OKAY

版主大人諗著開100個#Coofl Cafe XX區# 呃post?

反OT: Doraemon算唔算動漫先  ...
nicholashin 發表於 2015-3-3 13:52

多啦A夢當然算係~
冇呃POST 咯  比個POST你地吹下水咋~

本區主題曲係咪又比吳雨霏隻爆笑管家搶左

本區主題曲係咪又比吳雨霏隻爆笑管家搶左
ed8671ed 發表於 2015-3-3 13:54

CEYE 有無唱過兒歌 ???

入黎留個言先
好期待新一輯數碼暴龍
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

話說依排好努力煲緊火影<3

CEYE 有無唱過兒歌 ???
chanchan0909 發表於 2015-3-3 13:56

如果教小朋友去廁所嘅Come On計嘅話
我諗佢有唱過^^

有冇人仲有追p o k e m o n
我們的總和

Wonders 發表於 2015-3-3 13:59

太難追同埋我仲係好懷念金銀版D精靈
金銀之後個D已經冇乜興趣X_X

Wonders 發表於 2015-3-3 13:59

又家d pokemon 唔好睇, 仲要玩疊字
   我最鍾意個期係對戰開拓區

美少女戰士 大家最鍾意邊個?

我記得以前細細個d精靈係用番日文叫聲
唔似得依家叫番自己個名咁低能

我記得以前細細個d精靈係用番日文叫聲
唔似得依家叫番自己個名咁低能 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 15:22
我最記得PI KA CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

美少女戰士 大家最鍾意邊個?
rubylovessss 發表於 2015-3-3 15:05

ME 最愛真琴
BTW 呢度有無人追寄生獸?

話說依排好努力煲緊火影
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 13:56

我連火影最後一套大電影都睇埋

ME 最愛真琴
BTW 呢度有無人追寄生獸?
wchild 發表於 2015-3-3 15:31

豆釘兔我都like ga...佢細細粒好得意

我連火影最後一套大電影都睇埋
wchild 發表於 2015-3-3 15:32

我依家先追到忍界大戰岩岩開戰

我依家先追到忍界大戰岩岩開戰
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 15:44

慢慢啦...宜家動畫又偏離左主線

慢慢啦...宜家動畫又偏離左主線
wchild 發表於 2015-3-3 15:49

乜動畫未完嫁咩

乜動畫未完嫁咩
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 15:57

未完, 漫畫就完晒

太難追同埋我仲係好懷念金銀版D精靈
金銀之後個D已經冇乜興趣X_X ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 14:08
又家d pokemon 唔好睇, 仲要玩疊字
   我最鍾意個期係對戰開拓區 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-3 15:03

好懷念小霞 + 小剛
我們的總和

未完, 漫畫就完晒
wchild 發表於 2015-3-3 16:03

仲諗住完曬先特登煲
好怕要成日慢慢等出

依家妖尾我都停曬唔煲等佢出多d先一次過煲

好懷念小霞 + 小剛
Wonders 發表於 2015-3-3 16:06

小霞 好正正子依家小智汁邊個兩條友都冇美霞同美剛咁有魅力<3

頭香 SAO完左 ssd
Wonders 發表於 2015-3-3 13:51

SAO 我睇左第一季 !! 好正 !!

另外黑子的籃球都唔錯 啲人話好熱血 我就當笑片睇

小霞 好正正子依家小智汁邊個兩條友都冇美霞同美剛咁有魅力
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 16:33

冇左小霞 小剛 有緣先睇^.^
我們的總和

SAO 我睇左第一季 !! 好正 !!

另外黑子的籃球都唔錯 啲人話好熱血 我就當笑片睇  ...
mamakin 發表於 2015-3-3 16:49

SAO II 一定要睇 亞絲娜
我們的總和

入黎留個言先
好期待新一輯數碼暴龍
kevinlai1621 發表於 2015-3-3 13:56

知唔知幾時開始播呀

講開數碼暴龍,大門大嗰輯真係極品

知唔知幾時開始播呀

ed8671ed 發表於 2015-3-3 17:02

跟本痴線一拳打低d怪物

跟本痴線一拳打低d怪物
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 17:20

以前睇嗰陣係咁諗d數碼精靈究竟有乜用

知唔知幾時開始播呀

ed8671ed 發表於 2015-3-3 17:02

今日好似出一集廣播劇, 正片聽聞4至5月先開播

以前睇嗰陣係咁諗d數碼精靈究竟有乜用
ed8671ed 發表於 2015-3-3 17:27

好似第4代咁個兩隻野咁要黎攪笑

今日好似出一集廣播劇, 正片聽聞4至5月先開播
kevinlai1621 發表於 2015-3-3 17:28

好想快d有得睇
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 17:33

大門大用亞古獸完全係對唔住第1輯太一嗰隻

好想快d有得睇

大門大用亞古獸完全係對唔住第1輯太一嗰隻
ed8671ed 發表於 2015-3-3 17:40

呢輯同合體大作戰係污點
我們的總和

呢輯同合體大作戰係污點
Wonders 發表於 2015-3-3 17:48

但聽講合體個套有曬咁多集d主角係曬到

但聽講合體個套有曬咁多集d主角係曬到
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 17:51

一千零一集

我們的總和

真心鍾意爆笑管家呢套野
去到前排先知主題曲係霏霏唱
估唔到我咁祖已經有幸聽到霏霏美妙既歌聲

我先得pokemon去到鑽石珍惜都仲接受到
但之後勁多新出 又樣衰既精靈出現後就唔鍾意睇

竟然出動漫chat post留爪
新番追緊 記錄地平線 無頭 Jojo
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

竟然出動漫chat post留爪
新番追緊 記錄地平線 無頭 Jojo
b01091018 發表於 2015-3-3 19:05

我見之前除左pkmon digitmon
好少人提動漫~比個機會大家做毒男嗄<3

咁少人留意sao嘎
我們的總和

咁少人留意sao嘎
Wonders 發表於 2015-3-3 19:10

完全冇睇過雖然個男主角幾得意

屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 17:33

但04個兩隻野搞笑得黎又好睇, 好過大門大獸得搞笑兩隻字

呢輯同合體大作戰係污點
Wonders 發表於 2015-3-3 17:48

06係最大污點, 我諗都好難有更大嘅污點kum住佢

但04個兩隻野搞笑得黎又好睇, 好過大門大獸得搞笑兩隻字
kevinlai1621 發表於 2015-3-3 19:40

攪到好想煲番~

其實我覺得頭4集入面

第3集好特別好好睇<33333
大耳獸好可愛<33333

真心鍾意爆笑管家呢套野
去到前排先知主題曲係霏霏唱
估唔到我咁祖已經有幸聽到霏霏美妙既歌聲 ...
bagfgfcde 發表於 2015-3-3 18:03

我都鍾意爆笑管家, 真人版(台劇)都幾ok

完全冇睇過雖然個男主角幾得意
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-3 19:39

呢套值得睇嘎 但前中後期男主好似開外掛咁咁勁
我們的總和