返回列表 發帖
係都太一同大和啦
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-9 16:32

佢兩個似爭女多d
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

佢兩個似爭女多d
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 16:34

阿猛同大和 兄弟戀都唔錯

阿猛同大和 兄弟戀都唔錯
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-9 16:35

唔好搞我阿猛, 佢要配小光

今次要出埋其他究極體呀 等左咁耐
Wonders 發表於 2015-3-9 16:33

我想天女獸再上係神聖天女多d, 咁樣可以配番究極天使獸

kevinlai1621 發表於 2015-3-9 16:36

你地個個講d1d2我要啟人同李健良<3333

我想天女獸再上係神聖天女多d, 咁樣可以配番究極天使獸{ ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 16:36

正解 聖龍獸唔該行開
不如呢輯講埋阿京點解會迷戀一乘寺賢
我們的總和

btw 我依家先知原來digitmon有online game

你地個個講d1d2我要啟人同李健良
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-9 16:39

03就由得佢兩個, 橫掂我對03無咩好感

講埋03就講埋04啦, 小泉同拓也呢pair真係激死人, 明明面都紅埋, 最後都係不了了之

03就由得佢兩個, 橫掂我對03無咩好感

講埋03就講埋04啦, 小泉同拓也呢pair真係激死人, 明 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 16:41

輝二
我們的總和

正解 聖龍獸唔該行開
不如呢輯講埋阿京點解會迷戀一乘寺賢 ...
Wonders 發表於 2015-3-9 16:40

我都想知, 唔明點解會無啦啦走埋一齊, 印象中之前只有一小集講過點解佢會鍾意, 但都唔係跳得咁快lol

輝二
Wonders 發表於 2015-3-9 16:42

輝二同輝一兩個hehe算啦

btw 我依家先知原來digitmon有online game
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-9 16:40

數碼暴龍online港版完全係燒銀紙, 有錢就一定屈機

我都想知, 唔明點解會無啦啦走埋一齊, 印象中之前只有一小集講過點解佢會鍾意, 但都唔係跳得咁快lol ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 16:43

大結局話佢地結左婚真係o左
輝二好過拓也
我們的總和

大結局話佢地結左婚真係o左
輝二好過拓也
Wonders 發表於 2015-3-9 16:49

仲要好強調佢地係結左婚lol

仲要好強調佢地係結左婚lol
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 16:50

呢輯其中一個亮點就係會唔會推翻02個結局
我們的總和

呢輯其中一個亮點就係會唔會推翻02個結局
Wonders 發表於 2015-3-9 17:04

其實就無衝突, 到時帶番個頭盔話3年後到25年後中間都可以有好大分別一d都唔出奇

其實就無衝突, 到時帶番個頭盔話3年後到25年後中間都可以有好大分別一d都唔出奇 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 17:18

呀,,, 仲有妖精獸 巨鯨獸 獅子獸 etc 會否翻生
我們的總和

呀,,, 仲有妖精獸 巨鯨獸 獅子獸 etc 會否翻生
Wonders 發表於 2015-3-9 17:23

應該會翻生掛, 差在有無前世記憶
   巨鯨獸都不下一次含左d細路啦

應該會翻生掛, 差在有無前世記憶
   巨鯨獸都不下一次含左d細路啦 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 17:32

奧加獸等左獅子獸好耐
我們的總和

深受大人細路仔歡迎嘅動畫《反斗奇兵》(Toy Story)系列去年十一月傳來好消息,彼思(Pixar)動畫公司開 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-6 20:20

其實有信心佢地會拍得好睇既
當時出toy story 3都以為會唔好睇
點知都好精彩

點解馬斯丹大佐咁型咁正嫁<333333

奧加獸等左獅子獸好耐
Wonders 發表於 2015-3-9 17:37

其實奧加獸個樣係搞笑樣, 但唔知點解佢係奸
   相反獅子獸個樣好cool, 但係係忠

其實奧加獸個樣係搞笑樣, 但唔知點解佢係奸
   相反獅子獸個樣好cool, 但係係忠 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 20:39

都唔算奸嘅下半部 btw 獅子獸01 03都係悲劇角色
我們的總和

都唔算奸嘅下半部 btw 獅子獸01 03都係悲劇角色
Wonders 發表於 2015-3-9 20:41

03好似死得慘d
   最近睇到有段03獅子獸慘死remix愈難愈愛

03好似死得慘d
   最近睇到有段03獅子獸慘死remix愈難愈愛
kevinlai1621 發表於 2015-3-9 20:44

所以希望作者比佢起新一輯度再出現
我們的總和

其實有信心佢地會拍得好睇既
當時出toy story 3都以為會唔好睇
點知都好精彩 ...
electric 發表於 2015-3-9 18:05

琴晚重溫左TOY STORY 3
睇到焚化爐果PART 好心UP

仲有冇美會員有睇遊戲王
我們的總和

仲有冇美會員有睇遊戲王
Wonders 發表於 2015-3-9 21:02

依家好似出到已經唔係講緊武_遊戲???

依家好似出到已經唔係講緊武_遊戲???
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-9 21:03

重溫嘎
我們的總和

新poster

我們的總和

重溫嘎
Wonders 發表於 2015-3-9 21:04

好記得個3張神卡<3

新poster
Wonders 發表於 2015-3-11 00:47

阿猛睇個樣成熟左好多, 太一嘅擺位都仲似一個大佬, 大和仲係咁cool, 但係點解同阿空隔左咁多

阿猛睇個樣成熟左好多, 太一嘅擺位都仲似一個大佬, 大和仲係咁cool, 但係點解同阿空隔左咁多 ...
kevinlai1621 發表於 2015-3-11 09:13

唯一嘅主角
唔講畫風 呢張poster背景真係唔錯 呼應返上次離開數碼世界
我們的總和

唯一嘅主角
唔講畫風 呢張poster背景真係唔錯 呼應返上次離開數碼世界 ...
Wonders 發表於 2015-3-11 09:35

的確唔錯

隻隻眼都細左咁多

唯一嘅主角
唔講畫風 呢張poster背景真係唔錯 呼應返上次離開數碼世界 ...
Wonders 發表於 2015-3-11 09:35

美美頂帽
首主題曲可唔可以唔變

美美頂帽  
首主題曲可唔可以唔變
艾石仔 發表於 2015-3-11 10:44

主題曲呢樣野真係01最好, 不論op, ed, 同進化曲

kevinlai1621 發表於 2015-3-11 11:20

進化個首真係
天使獸進化

美美頂帽  
首主題曲可唔可以唔變
艾石仔 發表於 2015-3-11 10:44

kevinlai1621 發表於 2015-3-11 11:20

好似話主題曲定插曲remix

btw poster 上面有寫
我們的總和

好似話主題曲定插曲remix

btw poster 上面有寫
Wonders 發表於 2015-3-11 11:29

cast已噴
路飛 鳴人
-----------
其實我3套都冇睇,可以當我9up
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

cast已噴
路飛 鳴人
-----------
其實我3套都冇睇,可以當我9up
b01091018 發表於 2015-3-11 17:18

冇睇但又UP得出D名._.

追下pi
好似都係傳統戰鬥漫多
有冇少女漫最近補緊交響情人夢
week20

得閒整麵包
攪到即刻好想去煲番日式麵包王

睇左Stand by me
九成都係漫畫劇情
熟到背得出無咩值得一提
week20

睇左Stand by me
九成都係漫畫劇情
熟到背得出無咩值得一提
b01091018 發表於 2015-3-14 13:57

之前D人都話劇情冇新._.所以都冇睇~

好無聊地由第一集開始重睇one piece...

到呢個moment 仲係十級唔鐘意烏索普

好無聊地由第一集開始重睇one piece...

到呢個moment 仲係十級唔鐘意烏索普
wchild 發表於 2015-3-18 09:23

未睇過ONE PIECE

未睇過ONE PIECE
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 12:37

好睇噶!!
ZORO 又型又好J
不過我好憎睇回到過去

好睇噶!!
ZORO 又型又好J
不過我好憎睇回到過去
wchild 發表於 2015-3-18 12:42

我鐘意火影多D<3
不過火影都完啦/__\

近年真係一得閒就翻睇dn
我們的總和

近年真係一得閒就翻睇dn
Wonders 發表於 2015-3-20 01:11

DN? DEATH NOTE? ?我之前都重煲左<3 真係幾正

唔知數碼暴龍tri.有冇新消息
Wonders 發表於 2015-3-25 19:47

之前傳4月就有, 但見wiki都無寫exactly 日子