返回列表 發帖
希望有得粉紅下

女角黎講最期待係美美
Wonders 發表於 2015-5-7 13:47

公主
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

01 : 哎呀!! ng制呀!!!!! 我要返屋企。(狂喊)
Wonders 發表於 2015-5-7 14:11

最慘係花仙獸無啦啦變男人聲

d配音一時時
Gundam
**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
Wonders 發表於 2015-5-7 14:19

數碼暴龍大戰高達 (直情可以延續上一季)

pokemon越黎越似數碼暴龍
而數碼暴龍越黎越似Gundam

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide] ...
Wonders 發表於 2015-5-7 14:24

pokemon我都好耐無追, 而家d名又改得膠同埋劇情不斷重複
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/hide]

小智究竟仲要loop幾耐先做到小精靈大師
冇次win到決賽
Wonders 發表於 2015-5-7 14:31

d人話咁先有教肓意義, 唔會咁容易就攞到冠軍

關都 -> 城都 -> 方緣 -> 神奧 -> 合眾 -> 卡洛斯  
完啦好嘛 ...
Wonders 發表於 2015-5-7 14:38

證明pokemon真係誇世代, 以前細個到而家細個都仲睇緊

btw 好似話有大輔
Wonders 發表於 2015-5-7 14:42

去做配角
  其實大輔都係煩膠一名, 千祈唔好搶走小光

太一有返護目鏡
佢同小光ng襯
Wonders 發表於 2015-5-7 14:52

06集合歷代主角時, 兩個都有護目鏡

單戀ze ma, 欠在阿猛無表示 人地小光都講到出口

ng通只係青梅竹馬
Wonders 發表於 2015-5-7 15:02

no way
  阿猛都無女朋友, 點解唔考慮下wor

況且經歷兩次冒險, 唔通都無感覺

01 Ep 51 嗰幕
Wonders 發表於 2015-5-7 15:12

其實由小光加人大隊, 阿猛已經決意要保護小光, 呢點02都可以睇得出
  最經典當然係進化做神聖天使獸個集(應該係52)

其次就係02小光突然消失個集(應該係13), 阿猛發曬狂咁搵小光, 而小光亦想阿猛黎救佢

由此其實兩人情根早種, 只係尚欠行動表示

值得一提, 二人數碼精靈其實都察覺到呢點, 再加上佢兩隻本身都係天使

呀 原來ng是ep 51
02 ep 13 阿猛一早知道有ng妥
Wonders 發表於 2015-5-7 15:30

亦都係咁, 所以佢超緊張
  當然另一原因好似係因為罵過佢, 不過其實都睇得出幾關心佢

一個18年如一日

一個16年長高左好多, 就黎連樣都變埋
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

ng識老嘅小智
Wonders 發表於 2015-5-7 21:11

佢真係青春常駐
  就連拍檔都唔進化

趁推番個post上黎時, 宣傳下呢個縮左水嘅製作
數碼暴龍tri.劇場版第一部片頭5分鐘

新嗰個進化動畫好難睇... 之前個轉個圈就變大只好睇好多
   同埋最後大阿爾法獸個陣 救命 一 ...
PangChiYeung 發表於 2015-12-1 02:04

我都想有廣東話配音版但係會無左甲蟲獸把聲

數碼暴龍TRI第二章出咗啦wor 有冇人睇咗啊
PangChiYeung 發表於 2016-3-12 12:42

第一章我都係差唔多1月先睇番

睇完…
唔劇透嘅情況底下只能夠話
第八集好L正!!!!!
seeseetv 發表於 2016-3-13 18:43

第八集即係呢期最後個part, 即係又吊癮

影新嗰個女仔

進化肉酸到一個點
進化成熟期個白色波波真係好核突 ...
ed8671ed 發表於 2016-3-12 20:15

其實用番以前01咁咪幾好
   講真見住由迪路獸進化到天女獸, 次次睇親都覺得好型

諗住等5月final完左先睇
KITSTON 發表於 2016-3-13 18:50

原本我都臨住儲下先, 不過第一輯最後都忍唔住睇左

第3輯仲要等到暑假

http://ent.fanpiece.com/pigslife/%E6%95%B8%E7%A2%BC%E6%9A%B4%E9%BE%8D%E5%A4%A7%E5%86%92%E9%9A%AAtri-%E5%BE%8C%E6%84%9F-%E4%BD%A0%E7%9A%84%E6%95%B8%E7%A2%BC%E6%9A%B4%E9%BE%8D%E9%82%84%E6%9C%AA%E6%B6%88%E5%A4%B1%E5%97%8E-c1220074.html

內含嚴重劇透

其實人大左真係會諗野唔同左, 雖然我都懷念以前衝同熱血日子, 不過去到長大後, 無可能仲係咁

其實而家新一輯都幾多反思空間

viu 有得睇喔
ed8671ed 發表於 2016-3-16 11:56

仲要係日文原聲配中文宇幕

睇黎要搵D時間補Digimon 一季同 小櫻覺得自己好離地
b01091018 發表於 2016-3-16 13:53

digimon 第一季真係睇極都唔厭

獅子獸真心慘豬
但係有啲位搞到好似9公
seeseetv 發表於 2016-3-23 11:03

咁快睇左?? 我都未得閒睇, 橫掂下套暑假先再有, 咁早睇完會好吊癮

其實我細個已經覺得果班所謂「被選中的細路」
都係被逼去戰鬥

覺得佢地好辛苦 ...
harryharry 發表於 2016-3-25 09:18

兼顧學業同打仗ma

1:18 究極天仙獸要出場