返回列表 發帖
依道居然無人講轉珠game
harryharry 發表於 2015-3-15 23:03

悶到uninstalled

好似out左好耐
nicholashin 發表於 2015-3-15 23:05

唔算out嘅, 我見仲有人玩緊
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 慢性分手 - 雲浩影

轉珠真係吾想玩
身邊勁多毒人玩

轉珠真係吾想玩
身邊套多毒人玩
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-16 20:58

版主每日打     錯幾多個字
轉珠好無聊

版主每日打     錯幾多個字
轉珠好無聊
nicholashin 發表於 2015-3-17 10:42

唉~ 用手機打真係好易打錯字~
改番又麻煩~

唉~ 用手機打真係好易打錯字~
改番又麻煩~
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-17 10:49
手機打字慢好多

手機打字慢好多
nicholashin 發表於 2015-3-17 10:50

係咯~ 如果唔係逼要上榜^_^
我都唔係手機上cm

係咯~ 如果唔係逼要上榜^_^
我都唔係手機上cm
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-17 10:52

唔好上榜啦 你又打錯字啦
出街就唔好上cm啦 過馬路唔好掛著望著手機打     字 ^^

唔好上榜啦 你又打錯字啦
出街就唔好上cm啦 過馬路唔好掛著望著手機打     字 ^^ ...
nicholashin 發表於 2015-3-17 10:54

=____=
通常都係坐底先上CM^^

點解Nokia/ Microsoft係香港唔出lumia 735
逼人揀後鏡頭廢嘅535 or 前鏡廢嘅830

點解Nokia/ Microsoft係香港唔出lumia 735
逼人揀後鏡頭廢嘅535 or 前鏡廢嘅830 ...
harryharry 發表於 2015-3-18 14:27

NOKIA 真係搭唔到咀

逼人揀後鏡頭廢嘅535 or 前鏡廢嘅830 ...
harryharry 發表於 2015-3-18 14:27

730同830一樣, 係前後鏡, 同埋830樣靚極多咁解
我既解釋係, 如果有部735, 830必穿2000 其實規格唔值, 係賣樣
SSN Chart (3 May)  冠軍: 黃言 - 黃妍  |  亞軍: 靈魂有路 - 雷同二友

NOKIA 真係搭唔到咀
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 19:39

me is寶藥黨
SSN Chart (3 May)  冠軍: 黃言 - 黃妍  |  亞軍: 靈魂有路 - 雷同二友

我想玩番POKEMON

730同830一樣, 係前後鏡, 同埋830樣靚極多咁解
我既解釋係, 如果有部735, 830必穿2000 其實規格 ...
John 發表於 2015-3-19 01:23

咁640 XL點睇其實NOKIA最靚都係720

咁640 XL點睇其實NOKIA最靚都係720
harryharry 發表於 2015-3-19 01:33

嘩 個規格好變態 旗艦級
咁830 930真係唔賣得幾耐
做乜用低檔機打高檔機

我上代最鍾意820
今次830 930都靚

嘩 個規格好變態 旗艦級
咁830 930真係唔賣得幾耐
做乜用低檔機打高檔機

我上代最鍾意820
今次830 930 ...
John 發表於 2015-3-19 01:45

可能年尾部940成2000萬像素
不過640 XL引唔引入香港都係一個問題

好奇袋啊 !!!
btw 有冇人之前玩過逆轉裁判

好奇袋啊 !!!
mamakin 發表於 2015-3-19 17:25

!!!! 如果出到真係不得了
我們的總和

好奇袋啊 !!!

wuah!!!
其實早就應該要開發電話game啦
巧想快啲喺電話玩十世冇玩過嘅mario kart

等出寵物小精靈!!
一定會課金

聽聞最快十月先有, 又要等到人頸都長

FFXV 等左咁多年 終於肯出啦
PS3都變PS4啦
今集仲要可控主角係4條美男<3333333
主角王子真係好令仔呀
仲正過FF零式<3333333不過始終最美最經典最正都係FF7<33333
出到咁美仲要加埋4條美男
即係要逼我買部xbox/ps4 泥玩嫁姐
我真係好毒呀點算呀<333

FFXV 等左咁多年 終於肯出啦
PS3都變PS4啦
今集仲要可控主角係4條美男 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-21 08:29

做完fyp先慢慢操控美男啦

做完fyp先慢慢操控美男啦
nicholashin 發表於 2015-3-21 08:37

其實我都係講上姐<3唔會咁早買ps4啦<3

煩唔煩的,空間不足完未啊
Samsung Grand prime Sm-G5308最多GB可以換幾多
要幾錢

煩唔煩的,空間不足完未啊
Samsung Grand prime Sm-G5308最多GB可以換幾多
要幾錢
rubylovessss 發表於 2015-3-26 18:14

iphone is good <333
唔使煩要換卡

iphone is good
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-27 17:18

換到64GB,都裝到我要嘅APPS

有無人試過whatsapp新功能

我好似慢左好多拍
原來依家叉住電 對住部ip 講 hey siri就會應你嫁啦

頂 解決左我一直都覺得要禁住先開到siri依個咁戀on_既問題
一路打lol 一路開歌聽xddd 正

有無人幫到我

有咩apps可以將張相由模糊變清晰?

有無人幫到我

有咩apps可以將張相由模糊變清晰?
rubylovessss 發表於 2015-4-14 10:47

咁你要PO左張相出黎先得喎

我好似慢左好多拍
原來依家叉住電 對住部ip 講 hey siri就會應你嫁啦

頂 解決左我一直都覺 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-4-12 01:59

我之前就係因為咁成日以為自己撞鬼
因為成日夜晚叉緊電同bf講野果陣部電話突然著左

咁你要PO左張相出黎先得喎
艾石仔 發表於 2015-4-14 10:57

要係andriod apps,facebook sd比你啦

macbook air: 大家覺得買11寸定13寸好?

macbook air: 大家覺得買11寸定13寸好?
newguy 發表於 2015-4-25 16:53

買得MBA都係貪佢夠輕夠細部
11 IS BETTER :D

有冇人帶或儲 Swatch?鍾意邊款?想參考下。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

用左一個月Mac book真心好好用

我要玩明星志願!!!

我要玩明星志願!!!
John 發表於 2015-5-13 01:35

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

harryharry 發表於 2015-5-13 15:50

John 發表於 2015-5-14 01:47

點解你鋪鋪都玩到咁耐
我近幾鋪玩到第二年初就無哂動力
Happy and Blessed.

點解我玩咩電子產品都會揀白色(電話/usb手指/尿袋)
明明白色好易污糟/變黃,次次都俾個新淨美樣呃到

用左一個月Mac book真心好好用
PerryXD 發表於 2015-5-13 00:33

Which !? New MacBook ??

點解我玩咩電子產品都會揀白色(電話/usb手指/尿袋)
明明白色好易污糟/變黃,次次都俾個新淨美樣呃到 ...
harryharry 發表於 2015-5-14 20:04

以前MACBOOK部小白真係好靚
可惜已經唔再出

[果粉出沒]
我都唔明點解成日要搵IPHONE 1G RAM 同ANDROID D 4GB RAM鬥
跟本行緊唔同OS ENVIRONMENT 1G RAM都已經完勝你個ANDROID啦
[/果粉]

[果粉出沒]
我都唔明點解成日要搵IPHONE 1G RAM 同ANDROID D 4GB RAM鬥
跟本行緊唔同OS ENVIRONMENT 1G RAM ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-5-26 18:54

美版主唔好係度挑起鬧戰我身為金牌會員一定要好好維持治安!!!

美版主唔好係度挑起鬧戰我身為金牌會員一定要好好維持治安!!! ...
harryharry 發表於 2015-5-26 19:36

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

美版主唔好係度挑起鬧戰我身為金牌會員一定要好好維持治安!!! ...
harryharry 發表於 2015-5-26 19:36

你講既野真係好襯你個icon

寫左人生第一個php
寫到個login page
再修改到 database既entry既感覺真係良好