返回列表 發帖
如需叫用 Just-In-Time (JIT) 偵錯的詳細資料,
請參閱本訊息結尾處 (而非這個對話方塊) 的資訊。
******** ...
SA弟林 發表於 2015-3-4 23:25

係時候買過部電腦啦^^

係時候買過部電腦啦^^
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-5 00:32

notebook可以 唔洗買啦
nonkul

有冇人玩部落衝突又有勁會介紹
而家先發現好多勁會都係用外掛打 - -
我唔想用外掛:(
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

金色 mac book
我們的總和

之前完全冇人提LOL
不過介紹D野我都唔會買X_X
隻錶好似唔係太有用 屋企部mbp都未壞x_x

其實講 game 係咪呢度?可以叫科技及遊戲台?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

其實講 game 係咪呢度?可以叫科技及遊戲台?
Bluejays 發表於 2015-3-10 03:42

ys ah 但個title限左要3隻字麻

金色 mac book
Wonders 發表於 2015-3-10 01:57

本身諗如果有金色macbook我會對apple好失望
點知咁快有

本身諗如果有金色macbook我會對apple好失望
點知咁快有
electric 發表於 2015-3-10 13:07

太空灰好似幾靚 金色真係
我們的總和

Wonders 發表於 2015-3-10 13:15

金色應該炒到下
內地人好鍾意土豪金

金色應該炒到下
內地人好鍾意土豪金
艾石仔 發表於 2015-3-10 13:24

佢地今期仲有隻貴價錶買
我們的總和

Wonders 發表於 2015-3-10 13:15

太空灰係靚嘅
希望以後可以出15寸

佢地今期仲有隻貴價錶買
Wonders 發表於 2015-3-10 13:58

果隻金錶見到都唔想買-_-
勁似燒比死人果d咁

果隻金錶見到都唔想買-_-
勁似燒比死人果d咁
艾石仔 發表於 2015-3-10 14:26

其實全部watch都唔靚

隻錶我寧願帶番自己個隻好過X_X
型都型過佢<333
講真我唔覺IWATCH真係有D咩用~_~

我無見過戴所謂既智能手錶 真係好無聊
功能上智能電話可以同樣做到 外型上睇落仲衰過普通手錶
就算想show off自己緊貼潮流/有米都仲有大把選擇
所以點力谷都無人買

我無見過戴所謂既智能手錶 真係好無聊
功能上智能電話可以同樣做到 外型上睇落仲衰過普通手錶
就算想show o ...
nicholashin 發表於 2015-3-11 07:18

隻錶又要耐唔耐叉電, 都唔知要黎做mud
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

kevinlai1621 發表於 2015-3-11 09:22

生活品味~俗稱 曬命

生活品味~俗稱 曬命
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-11 16:11

真係得個擺字

有錢買iwatch 不如買多部iphone6仲好

真係得個擺字

有錢買iwatch 不如買多部iphone6仲好
kevinlai1621 發表於 2015-3-11 16:13

iwatch係比個d已經有 iphone6既人買
曬ip6之餘曬埋錶

痴線 新個部MACBOOK 後面盞燈唔會著燈!!!
仲要冇左MagSafe!!!!
單單係依兩個原因已經唔會買!!
講真我覺得MagSafe真係最偉大既發明
叉電比人KICK到部電腦都冇事
加上後面盞燈係曬命既重點

APPLE係唔係有D 傻的嗎呀今次

痴線 新個部MACBOOK 後面盞燈唔會著燈!!!
仲要冇左MagSafe!!!!
單單係依兩個原因已經唔會買!!{:1_ ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 02:30

盞蘋果燈係macbook最標誌嘅嘢居然冇

kevinlai1621 發表於 2015-3-11 09:22

最主打功能運動app竟然同我講只可以用7個鐘
又話全日mon住你做左幾多運動, 幾時坐低起身
咁點mon呀

SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

原來得7粒鐘
之前又話可以用成日

最主打功能運動app竟然同我講只可以用7個鐘
又話全日mon住你做左幾多運動, 幾時坐低起身
咁點mon呀{:1_9 ...
John 發表於 2015-3-12 17:15

加埋個款唔吸引

加埋個款唔吸引
wchild 發表於 2015-3-12 17:20

同街邊百幾二百蚊既款有得揮

同街邊百幾二百蚊既款有得揮
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 17:22

錯烏, 我喺日本買左價值少於HK$200既型錶

呢排部note2用左一陣 淨返6x%電就會自動cut 3g之後自動關機
有冇人g咩事??

ps 用左年半
Happy and Blessed.

錯烏, 我喺日本買左價值少於HK$200既型錶
wchild 發表於 2015-3-12 17:30

真係陰公 IWATCH真係樣衰到唔敢買

呢排部note2用左一陣 淨返6x%電就會自動cut 3g之後自動關機
有冇人g咩事??

ps 用左年半 ...
jose 發表於 2015-3-12 17:40

係時候要搵下三叔個維修部啦

原來得7粒鐘
之前又話可以用成日
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 17:16

連續通話: 3個鐘
連續開運動app: 7個鐘

Cook話可用18個鐘係講: 報時90次, 90個notification, 45分鐘app, 45分鐘運動, 同埋唔知咩, 咁上下
同埋d功能要搭埋iphone一齊用都係低能
戴watch做運動就係唔想陀住部電話, 要同iphone一齊用咁即係仲要戴多樣 定其實心跳運動個d唔使iphone都得?
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

Cook話可用18個鐘係講: 報時90次, 90個notification, 45分鐘app ...
John 發表於 2015-3-12 19:12

根本就係搵笨, 而家apple 真係愈黎愈唔掂

Cook話可用18個鐘係講: 報時90次, 90個notification, 45分鐘app ...
戴watch做運動就係唔想陀住部電話, 要同iphone一齊用咁即係仲要戴多樣 定其實心跳運動個d唔使iphone都得?
John 發表於 2015-3-12 19:12

check心跳個d應該唔使iphone既我諗...."
不過唔用電話應該會少左好多功能...."

btw 有冇人有玩黑貓
比d損友介紹左去玩

平時豬都唔轉下
第一次玩依類game 又幾好玩

岩岩update 完部iPhone 多左個Iwatch app ==

硬係覺得samsung手機影相質素好似差啲

硬係覺得samsung手機影相質素好似差啲
rubylovessss 發表於 2015-3-15 15:02

係呀所以我真係好羨慕啲人用iphone!!!!!!
求其影張相都可以影好靚!!!!!/.\
有冇人g咩事??

ps 用左年半 ...
jose 發表於 2015-3-12 17:40

試下換過舊電? (其實note2有冇得換電garr??
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

係呀所以我真係好羨慕啲人用iphone!!!!!!
求其影張相都可以影好靚!!!!!/.\

試下換過舊電? (其實note2有 ...
dongbb2332 發表於 2015-3-15 15:05

最閉iphone 好麻煩 之前死機都死咗兩次

最閉iphone 好麻煩 之前死機都死咗兩次
rubylovessss 發表於 2015-3-15 15:08

講死機 SAMSUNG點都多過IPHONE啦
同埋好講你點用
我用左幾部IP咁耐 都冇話死機 自己熄機
不過Ip6就真係慢左好多

同埋好講你點用
我用左幾部IP咁耐 都冇話死機 自己熄 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-15 17:24

係喺itunes入歌入相嘅時候要搞好耐 usb插入去電腦之後搞亂晒啲嘢出唔番去
Samsung usb入歌真係好快就搞掂

係喺itunes入歌入相嘅時候要搞好耐 usb插入去電腦之後搞亂晒啲嘢出唔番去
Samsung usb入歌真係好快 ...
rubylovessss 發表於 2015-3-15 20:03

真係咁難咩
我覺得幾好用

Samsung usb入歌真係好快 ...
rubylovessss 發表於 2015-3-15 20:03

講起USB入歌就扯火
我部三叔sense極都sense唔到條usb線
就算sense到 入入下歌都可以無啦啦自動中斷連線
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

真係咁難咩
我覺得幾好用
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-15 20:33

唔係itunes 1 sync 所有野都入曬去架咩@@
仲可以剔邊D入剔D唔入
再唔係有itools @@
Nick's Music Selection 2024 (Week 16)
1. Diff. - Gin Lee  2. 善良的我們 - 蔡健雅  3. 低調 - 張天穎

IPhone都有好處又係可以多啲空間下載多啲apps
三星唔夠空間..我del完1個又dl過另1個apps

如果有人可以送部IPOD比我就好啦!!!!
咁我就可以放晒啲歌落IPOD度,
電話就用黎打電話同影相 DL APPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

同埋好講你點用
我用左幾部IP咁耐 都冇話死機 自己熄 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-15 17:24

唔用shamesung安撞機都仲有sony HTC LG既
不過我都係堅定支持Nokia

我好想有部ipad....

依道居然無人講轉珠game

harryharry 發表於 2015-3-15 23:03

me已經del左

harryharry 發表於 2015-3-15 23:03
好似out左好耐