返回列表 發帖
apple tv + app store + iTunes 一絕
Wonders 發表於 2015-9-10 02:02

如果出月費可能會JOIN

出埋TVOS

如果出月費可能會JOIN
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 02:09

ng g apple tv幾銀呢
我們的總和

終於有條囝算叫做睇得上眼

ng g apple tv幾銀呢
Wonders 發表於 2015-9-10 02:12

應該唔會太貴 應該一千左右掛

應該唔會太貴 應該千幾蚊掛
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 02:15

有得玩埋d低b game
ng g幾時出到類似PS個類
我們的總和

有得玩埋d低b game
ng g幾時出到類似PS個類
Wonders 發表於 2015-9-10 02:17

咁應該暫時唔會去到PS個程度......頂籠係WII

始終畫質唔會好得過PS4

WHERE IS JONY IVE

咁應該暫時唔會去到PS個程度......頂籠係WII

始終畫質唔會好得過PS4 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 02:18

有埋網購
我們的總和

有埋網購
Wonders 發表於 2015-9-10 02:20

痴線  做埋ONLINE SHOPPING
....
依家真係咩都關APPLE事
幾時出APPLE RESTAURANT

痴線  做埋ONLINE SHOPPING
....
依家真係咩都關APPLE事
幾時出APPLE RESTAURANT  ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 02:22

如果SJ見到唔知會點
我們的總和

如果SJ見到唔知會點
Wonders 發表於 2015-9-10 02:23

講真 上年出6+就已經激到彈起

今年仲西利 咁大部IPAD APPLEPEN

到iPhone喇 !!!!!!
我們的總和

終於泥料

特登拎強國泥講
痴線 咩事

講真 上年出6+就已經激到彈起

今年仲西利 咁大部IPAD APPLEPEN  ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 02:25

iPhone多隻色
我們的總和

真係有玫瑰金

真係有玫瑰金
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 02:28

目測隻色幾靚
我們的總和

痴線LOL 連隻合金都要叫做APPLE ALLOY

3D Touch
我們的總和

禁住個SCREENSAVER 識郁又幾得意

其實依個3D TOUCH真係幾方便
用落就應該FEEL到

其實依個3D TOUCH真係幾方便
用落就應該FEEL到
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 02:40

3D touch起ig度用ho正
我們的總和

SIRI竟然咁就帶過左A_A

oh shit 炒唔起啦今次

今次支那都有得賣

又話有taylor swift

又話有taylor swift
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 03:08

Ryan Tedder唱到斷晒氣咁

Ryan Tedder唱到斷晒氣咁
hihi 發表於 2015-9-10 03:11

可能對住班nerd冇心機唱

WAITING FOR iJacket

好地地有pages,keynote
做乜7要用microsoft

btw咁多年真係第一次對部新iPhone冇興趣

終於有條囝算叫做睇得上眼
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 02:13
版主!我要匯報有人OT!

版主!我要匯報有人OT!
nicholashin 發表於 2015-9-10 08:22

-______- 你真係會睇番d post

好地地有pages,keynote
做乜7要用microsoft

btw咁多年真係第一次對部新iPhone冇興趣 ...
electric 發表於 2015-9-10 08:18

其實用開pages既話係好用好多.....
你要個apple user用番m$真係極大既侮辱

其實我覺得個3d touch都幾正
可惜 之前仲有人話攪掂電量問題 siri可以唔使插住電咁hey到出黎
出左實物之後睇下 先再諗轉唔轉好

其實用開pages既話係好用好多.....
你要個apple user用番m$真係極大既侮辱

其實我覺得個3d  ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 11:47

force touch其實都麻麻地嘅
依家我嘅Macbook Pro都好少用force touch
除咗review d page叫有d用

今次算唔算最少noise嘅一次發布會

force touch其實都麻麻地嘅
依家我嘅Macbook Pro都好少用force touch
除咗review d page叫有d用  ...
electric 發表於 2015-9-10 12:07

但始終iphone 係direct touch上去
打機應該正好多

但始終iphone 係direct touch上去
打機應該正好多
屮SiU霖屮 發表於 2015-9-10 12:13

又係嘅

嗚哇!
iOS 9 個 內置備忘錄不得了

有無人玩17?

有無人玩17?
harryharry 發表於 2015-9-24 00:34

玩咗好耐啦...

如果下年部7有今年派機嘅速度就好喇
我們的總和

OS X El Capitan嘅mission control見到成個bg好肉酸啊

我個facebook出現左d問題
系自己個生活時報相片到 正常應該系顯示有你在內的照片 但系宜家無lala轉左顯示你的照片
有無人知點先可要轉返去顯示有你在內的照片

OS X El Capitan嘅mission control見到成個bg好肉酸啊
electric 發表於 2015-10-3 18:38

我仲未敢UPDATE我部老爺MB驚UP完LAG到不行

#推post
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

#推post
**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2016-2-5 05:00

冇用Macbook 幫你唔到
(利申: 唔鍾意用Macbook 因為打唔到機)
$8964
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

#推post
**** 本內容被作者隱藏 ****
nicholashin 發表於 2016-2-5 05:00

留名 你經邊到買?你唔用學生優惠既
利申有意買macbook pro做野用

留名 你經邊到買?你唔用學生優惠既
利申有意買macbook pro做野用 ...
harryharry 發表於 2016-2-5 22:14
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

等多半年就應該出新機啦
唔介意既話~

等多半年就應該出新機啦
唔介意既話~
屮SiU霖屮 發表於 2016-2-5 22:19

等佢畢左業先買咪有錢
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279