返回列表 發帖
其實我仲係用唔慣新嘅home制

10月中啦....
幾時先有發布會/___\
好想換macbk呀

10月中啦....
幾時先有發布會/___\
好想換macbk呀
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-14 01:49
呢位版主寧願曬自己有錢都唔del咗上面個垃圾post

呢位版主寧願曬自己有錢都唔del咗上面個垃圾post
nicholashin 發表於 2016-10-14 01:55

我用佐幾分鐘時間諗佢個post究竟算唔算垃圾
但又好似唔算 所以咪冇del
同埋我冇換到iphone 慳佐錢嗄

我用佐幾分鐘時間諗佢個post究竟算唔算垃圾
但又好似唔算 所以咪冇del
同埋我冇換到iphone ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-14 02:49
但完全OT+疑似bot出post 連分都唔扣?
你係因為無3.5mm插口唔換?唔係話jet black好靚咩

你係因為無3.5mm插口唔換?唔係話jet black好靚咩  ...
nicholashin 發表於 2016-10-15 21:09

淘寶都算係某種科技

我都準備買藍芽所以冇咩所謂
我覺得換MACBOOKPRO急切過換IPHONE
加上我冇幾耐之前先換佐部新機
所以咪算

你係因為無3.5mm插口唔換?唔係話jet black好靚咩  ...
nicholashin 發表於 2016-10-15 21:09

Jet black好似5c d質地
我都換咗個普通黑色用lu

由android轉去用iphone原來真係好唔慣

bagfgfcde 發表於 2016-10-16 14:13

轉左7?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

Jet black好似5c d質地
我都換咗個普通黑色用lu
electric 發表於 2016-10-16 13:33
當初D人睇介紹講到jet black幾正 然後見到實物就用返普通黑色
bagfgfcde 發表於 2016-10-16 14:13
因為無3.5 mm耳機插口?

當初D人睇介紹講到jet black幾正 然後見到實物就用返普通黑色 因為無3.5 mm耳機插口? ...
nicholashin 發表於 2016-10-16 15:20

因為用完覺得實在太污糟...

因為用完覺得實在太污糟...
electric 發表於 2016-10-16 18:39
有錢到短時間買兩部iPhone 7

有錢到短時間買兩部iPhone 7
nicholashin 發表於 2016-10-16 19:21

CM真係好多有錢人 好葡萄

CM真係好多有錢人 好葡萄
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-16 20:55

我好葡萄你
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

我好葡萄你
matthew1990 發表於 2016-10-16 20:55

你葡萄我D咩

你葡萄我D咩
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-16 20:56

財閥

財閥
艾石仔 發表於 2016-10-16 21:29

我依D SMALL POTATO人又冇錢又冇 點同你地比

27號<3333
MACBOOKPRO終於來了

今晚出啦<3今晚出啦<3今晚出啦<3今晚出啦<3今晚出啦<3今晚出啦<3今晚出啦<3今晚出啦<3

今晚出啦
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-27 17:31

嗚嗚,兩個月前先買左MacBook pro

嗚嗚,兩個月前先買左MacBook pro
harryharry 發表於 2016-10-27 19:19

早就提佐你今年實出新
想當年我都係買佐半年就出大改新機
之後到今年先再大改

well combined with the advantage of both touch screen and keyboard<33

痴q線 萬8蚊好戀貴呀

well combined with the advantage of both touch screen and keyboard
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-28 02:15

美版主係有米既

美版主係有米既
stephybest 發表於 2016-10-28 02:53

財團

well combined with the advantage of both touch screen and keyboard
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-28 02:15

然後你買左

早就提佐你今年實出新
想當年我都係買佐半年就出大改新機
之後到今年先再大改 ...
屮SiU霖屮 發表於 2016-10-27 21:18

果陣時趕住用

然後你買左
matthew1990 發表於 2016-10-28 09:27

等緊佢出實物先買<33333仲諗緊邊部

其實我覺得15寸KEYBOARD個位太細
有D核特
但係15寸就4核i7
13寸得雙核i5
粒u差好多皮x___x

最尾因為個死人 home 制

我買咗 6S

我淨係試機個時都已經燥到癲咗 LOL

最尾因為個死人 home 制

我買咗 6S

我淨係試機個時都已經燥到癲咗 LOL
賴爽 發表於 2016-11-5 22:18

我地三姊弟妹都用6S

我地三姊弟妹都用6S
matthew1990 發表於 2016-11-5 23:51

我錯/___\
我仲用緊6

我地三姊弟妹都用6S
matthew1990 發表於 2016-11-5 23:51

這是緣份,本身已經諗好哂買暗黑 7,但最尾試機個時真係燥底 
我錯/___\
我仲用緊6
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-6 08:17

幫你加個 S 上去

我錯/___\
我仲用緊6
屮SiU霖屮 發表於 2016-11-6 08:17

叛徒

叛徒
matthew1990 發表於 2016-11-6 11:06

你們中出了一個叛徒

For one day only, get the latest Beats Solo3 Wireless On-Ear Headphones – Red when you buy select Mac or iPhone models, including iPhone 7.*

http://www.apple.com/hk/shop/gifts/new-year-offer

入唔入呢

終於攞到AirPod
真係好方便啊

你們中出了一個叛徒
harryharry 發表於 2016-11-6 14:04

matthew1990 發表於 2017-2-11 15:05

Y_M

差吾多成個星期先收到apple pro apps堆code
今晚番去玩下先

頭先用電話開safari
跟住望咗部電腦
原來佢係知我開咗safari
跟住可以即時係電腦開safari

其實有冇人明我講乜

頭先用電話開safari
跟住望咗部電腦
原來佢係知我開咗safari
跟住可以即時係電腦開safari