返回列表 發帖
大家對S6有冇性趣???
me冇 shamesung xx(
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

好想換電話
有無人用過htc dot view,值唔值得買
harryharry 發表於 2015-3-4 01:17

nokia啦
5500蚊機出左唔夠一年, 而家2xxx就買到 抵呀

利申 寶藥黨
SSN Chart (17 May)  冠軍: 喃嘸師感官漫遊 - 林家謙  |  亞軍: 九秒九 - 祖兒

其實諗過買LUMIA 535/830買windows phone好似買最平最抵玩
harryharry 發表於 2015-3-4 02:18

今時今日nokia機最煞食就係外型
830外型靚, 相機靚, 揀橙色殼夠sharp, 揀黑色金屬殼又夠特別
Windows機少app, 所以1gb ram都行得好順, 仲要冇機打, 一舖戒清所有機癮
交友軟件同樣付諸闕如, 另一半一定十分安心才能開心, 誰還管笑容可吸引
係街行仲有種眾人皆醉我獨醒既感覺
830更加係最後最後一部機上印住NOKIA字樣既機, 淨係歷史價值, 集體回憶都抵返哂, 買返部憑弔死得好慘既N記都好

其實只係for普通文書買最平咪算
5000-6000都買唔到MacBook air啦
harryharry 發表於 2015-3-4 11:28

macbook pro so型棍

重到hh 拎返學真係
Wonders 發表於 2015-3-4 15:01

型棍is ok

不過其實我唔識用apple野

隻錶又要耐唔耐叉電, 都唔知要黎做mud
kevinlai1621 發表於 2015-3-11 09:22

最主打功能運動app竟然同我講只可以用7個鐘
又話全日mon住你做左幾多運動, 幾時坐低起身
咁點mon呀

原來得7粒鐘
之前又話可以用成日
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-12 17:16

連續通話: 3個鐘
連續開運動app: 7個鐘

Cook話可用18個鐘係講: 報時90次, 90個notification, 45分鐘app, 45分鐘運動, 同埋唔知咩, 咁上下
同埋d功能要搭埋iphone一齊用都係低能
戴watch做運動就係唔想陀住部電話, 要同iphone一齊用咁即係仲要戴多樣 定其實心跳運動個d唔使iphone都得?

講死機 SAMSUNG點都多過IPHONE啦
同埋好講你點用
我用左幾部IP咁耐 都冇話死機 自己熄 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-15 17:24

唔用shamesung安撞機都仲有sony HTC LG既
不過我都係堅定支持Nokia

點解Nokia/ Microsoft係香港唔出lumia 735
逼人揀後鏡頭廢嘅535 or 前鏡廢嘅830 ...
harryharry 發表於 2015-3-18 14:27

730同830一樣, 係前後鏡, 同埋830樣靚極多咁解
我既解釋係, 如果有部735, 830必穿2000 其實規格唔值, 係賣樣

NOKIA 真係搭唔到咀
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-18 19:39

me is寶藥黨

咁640 XL點睇其實NOKIA最靚都係720
harryharry 發表於 2015-3-19 01:33

嘩 個規格好變態 旗艦級
咁830 930真係唔賣得幾耐
做乜用低檔機打高檔機

我上代最鍾意820
今次830 930都靚

我要玩明星志願!!!

harryharry 發表於 2015-5-13 15:50

而家大陸人都開始唔瘋買Iphone
Iphone 應該唔會玩得幾耐
matthew1990 發表於 2016-7-10 19:40

到時就Google壟斷全部
其實好恐怖 尤其是Google根本唔係咩善男信女

如果新nokia同支那查明無關係
就係時候狗衝

所以去整容都好天然
harryharry 發表於 2017-3-29 02:24

天然呆?

其實唔係自然既野就可以叫科技架啦 ?__?
kwanie 發表於 2017-3-29 01:48

著衫都違反自然
但著衫唔算科技? @@