返回列表 發帖

#Cool Cafe 武俠區#

也許地球上的每個人心中都壹個超級英雄的夢想,在黑暗與不公肆掠的暗黑城市裏拯救人民於水火。但每個華人心中,自有壹個武俠夢,那是華夏民族特有的文化,它橫貫整個中華民族上下五千年的歷史,它是劍客與俠義文化的融合,是融入每個龍的傳人血液裏的壹身正氣。我們的童年都是在這些浪漫的武俠影視作品中度過,我們每個人的心中都有壹個行俠仗義的武俠夢……
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

我們的童年都是在這些浪漫的武俠影視作品中度過,我們每個人的心中都有壹個行俠仗義的武俠夢……

數碼暴龍馴獸師
我一路以來都想做被選中嘅細路

數碼暴龍馴獸師
ed8671ed 發表於 2015-3-5 23:53

我要養巴達獸同去數碼世界可以唔番學
但唔想冒生命危險去拯救數碼世界

數碼暴龍馴獸師

我最想做阿猛, 最討厭黑暗力量, 又有天使獸護航
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

數碼暴龍馴獸師

我想練武功,做大俠,娶女神,拯救人類多D

我想練武功,做大俠,娶女神,拯救人類多D
李范建 發表於 2015-3-5 23:57

咁你快啲去習武啦
唔好浪費時間上CM喲

我最想做阿猛, 最討厭黑暗力量, 又有天使獸護航
kevinlai1621 發表於 2015-3-5 23:56

仲有小光起左近 so襯
我們的總和

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

仲有小光起左近 so襯
Wonders 發表於 2015-3-5 23:58

所以我女神(頭像)就係天女獸
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

咁你快啲去習武啦
唔好浪費時間上CM喲
ed8671ed 發表於 2015-3-5 23:58

冇人教我,唔知要點練……我希望我同虛竹一樣,有一日有人傳功力俾我

Go 我是女飛俠 最不擅扮圓滑
情感向著我偷襲 每天寂寞惶惑
愛一直亦留白

冇人教我,唔知要點練……我希望我同虛竹一樣,有一日有人傳功力俾我 ...
李范建 發表於 2015-3-6 00:00

咁你聽日朝早去公園是但搵個阿伯教你耍太極囉

T已O 再見