返回列表 發帖
都估到... 不過見阿詩有份帶起東亞跟著依家冇得續約覺得有 d 唏噓
搞政治隨時連公司都唔敢幫佢地搵野做 = =

唉。

其實都估到會咁, 不過天無絕人之路, ALL THE BEST TO BOTH
下一個會唔會係RB?
wchild 發表於 2015-3-17 11:35

RB 冇阿詩咁"癲"... 又或者應該錦講冇咁多人識 RB,
冇咁多 attention, 冇咁多人捉住佢地黎鬧
而且好多人接受 band 會唱/講政治野
相對比阿詩同明哥好 d

Ellen 都受惠於冇咁出名... 阿 Kay 就適當時收下聲錦

走左都係好事, 寰亞比起10年前已經變哂質,
05-09年做得勁好, 簽d人番黎都ok,
但自從華星brand開番就出事,
...
艾石仔 發表於 2015-3-17 12:57

以前真係歌手/唱作人天堂可以發揮又唔駛被逼做 K 歌
其實東亞/ 寰亞都有做到好既野既
但係越黎越唔理音樂,淨係顧電影
sammi 千嬅 ivana 都係錦拍電影錦
碟又唔想人出

淨係 li 兩(?)年
邦邦 杜生 一峰 師兄 農夫 Janice(?) 全部走曬 你睇番東亞華星個 concert,走左一半錦

唯一安慰係燒烤叉 RB 都做得幾好
邦邦走之前兩隻碟脫胎換骨

依首真係好正正子
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-17 13:41

睇番 li 個 mv 好唏噓呀
以前好鐘意金牌, 跟著就東亞
見住金牌執笠,東亞越做越頹
跟著望下間英皇娛樂仲係䇄立不倒...

「其實舊公司冇講過要我唔好講嘢,我多謝佢尊重我私人選擇」

呢樣都算係寰亞特色,比着另外嗰間大公司,
...
Bluejays 發表於 2015-3-17 13:34

係。同埋唔會特登打壓自己既歌手去捧其中一個。

對佢1月1騎gip叱吒有d反感.___."
相比之下
美kay係成件事處理上好好多 ...
屮SiU霖屮 發表於 2015-3-24 14:52

我都覺得騎劫左 + 講唔公平
我都唔記咩唔公平,淨係覺得好 on 居,
佢自己玩左叱吒咁多年,拎過女金十大
咁唔公平佢以前點解玩?

不過佢今日同公司講番句好說話都好既