返回列表 發帖
TVB MV、EEG MV、微電影 原來都整左三個MV 可惜YouTube view連陳凱彤都不如
nicholashin 發表於 2015-5-5 19:03

反而陳首歌我一次都未聽過播
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

都唔明拍咁多version做乜,做多首歌好過啦

反而陳首歌我一次都未聽過播
Our_Souvenir 發表於 2015-5-5 22:50

我諗EEG會放棄陳凱彤

都唔明拍咁多version做乜,做多首歌好過啦
bmgbmghk 發表於 2015-5-5 23:20

我覺得個micro movie最攞命..
睇完成套 首歌得50%音量 劇情老土
好在飛住睇 哂少啲時間
Happy and Blessed.

個challenge美到呢
nicholashin 發表於 2015-5-6 01:41

搵工人姐姐食果個笑死我
但選角係幾好既 難得搵到個同阿jay棚牙一樣既人
Happy and Blessed.

我諗EEG會放棄陳凱彤
michaelycy_2007 發表於 2015-5-6 01:24

係就快啦
浪費晒 D 資源
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

係就快啦
浪費晒 D 資源
Our_Souvenir 發表於 2015-5-6 18:03

佢首歌成績真係好差, 其實我覺得903 ban都唔係咩大件事, 呢種毫無個人風格既歌903通常都唔會播, 不過佢慘在得罪TVB, 而TVB同997關係又唔錯, 而RTHK播歌都OK重視hit程度, 三者可以話連帶關係

佢首歌成績真係好差, 其實我覺得903 ban都唔係咩大件事, 呢種毫無個人風格既歌903通常都唔會播, 不 ...
michaelycy_2007 發表於 2015-5-6 18:52

得罪 TVB?
WHY?

佢今星期上樂勢力喎

點解可以唔知佢出左microfilm
蛋記拍咁多mv 姐係重視啦 可唔可以比$$$$ 四台谷冠 尤其997
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

點解可以唔知佢出左microfilm
蛋記拍咁多mv 姐係重視啦 可唔可以比$$$$ 四台谷冠 尤其997  ...
hehemamama 發表於 2015-5-6 20:54

年尾買個歌曲獎咪得, 做咩要買個 997 冠軍 ???

得罪 TVB?
WHY?

佢今星期上樂勢力喎
Our_Souvenir 發表於 2015-5-6 20:46

TVB視佢為叛徒, 好似林峯咁

TVB視佢為叛徒, 好似林峯咁
michaelycy_2007 發表於 2015-5-6 21:22

咪住先
你講緊 JF 定陳凱彤?

我估你講緊陳凱彤...
咁都算叛徒?
佢一早比人 OUT 左都冇簽 TVB 呀下?

係就快啦
浪費晒 D 資源
Our_Souvenir 發表於 6-5-2015 18:03

許靖韻 陳凱彤
英皇會唔會兩個都放棄…

Jay就應該會繼續捧既