返回列表 發帖
cut左快版唯獨你是不可取替希望dvd/Bluray有返
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

今次已經靓,睇Show Mi/Love Mi先至講
今次好似係Mi自己揀相
zxcvb 發表於 2015-3-25 23:56

Love Mi 都係佢揀架,果陣DVD第一版封面真係好驚嚇,雖然最後都買左xd
Show Mi DVD封面幾好啊
肥婆馬上收皮

X ! 真係錄劉華
lemontea1069 發表於 2015-4-1 13:38

有無搞錯!!!尾場條黑裙都唔靚
同埋上網試聽,今次把聲真係唔太掂,有少少可惜
肥婆馬上收皮

原本諗住等BD,但真係忍唔到,加上送68頁寫真,所以買左
$215入手no poster
肥婆馬上收皮

Making Of見到有band隊成員着住Tonight外套
肥婆馬上收皮

你定格睇嗎?

電影part如果有不拖不欠同醫生與我就我
    長恨哥都係算啦 ...
lemontea1069 發表於 2015-4-18 23:47

超級認同!!!換走問我同長恨歌or Do Re Mi (呢三首都好悶)
肥婆馬上收皮

大馬站opening快歌環節換左新衫,靚過香港站好多
肥婆馬上收皮

Encore都換左但係我覺得香港既獨角型d喎 Setlist就天生一半換感情線上, 一步一生換 ...
JasOh103 發表於 2015-4-26 18:14

其實香港獨角opening同大馬面罩opening都好型,但除左頭盔之後果件(螢光粉紅)就大馬靚d
肥婆馬上收皮

這張藍光如無意外會在 6 月 12 日上市,有興趣的朋友記得不要錯過!特別是已經架構了 Atmos 系統,又或者是 Sammi 歌迷的您,唔買真係對唔住自己!

Sammi Touch Mi 演唱會為全球首張備有 Dolby Atmos 音效的演唱會藍光碟
肥婆馬上收皮