返回列表 發帖
其實回左FACE

依段回東方,我估聽日唔會有咩新回應。
「謝謝大家關心。已成過去的事,我不想再提,而 ...
carols26 發表於 2015-3-27 15:58

回應得好好啦.

d相好恐怖
佢條仔仲恐怖

但都係冇講到同gordon 有冇一齊過

d相好恐怖
佢條仔仲恐怖

但都係冇講到同gordon 有冇一齊過 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-27 16:36

Mag FACE嗰個回應係出於C1老作Gordon單嘢之前。Gordon親囗講到咁肯定只係普通朋友,想食花生嘅人失望了。毒果連小小證據都囉唔出,連一張拖手相都冇,一個人證亦冇之下作咁大段嘢都有人深信不疑,都幾好笑。

毒果仲夠擔死搵兩張公閞活動嘅相就話佢地有路,叫有圖有真相。嗰D相Mag每次活動最少同粉絲或其他歌手影幾十次,唔通同幾十人都有路?

FACE嗰個回應係出於C1老作Gordon單嘢之前。Gordon親囗講到咁肯定只係普通朋友,想食花生嘅人失望了。毒果 ...
rainbowdash 發表於 2015-3-27 17:53

終於知更多喇....gordon 仔已經冇利用價值

諗唔到。犯錯不緊要,最緊要係知錯
我估錯這個世界得到教訓

以佢倔強嘅性格不嬲唔鍾意出來交待私人嘢,但佢已經第一時間寫咗很好的回應俾face同東方仲處處維護初戀 ...
rainbowdash 發表於 2015-3-27 03:19

人地楊怡謙謙疑似囗交都要出來聲淚俱下交代,佢入行5年啦,應該成熟了。人地冇擘腿只係做情侶的事都要出來啦,佢家下被指控同居,擘腿,多次派帽,濫交。呢d唔係雜誌講而係引用自佢前男友fb。
佢發條簡短訊息話咩唔想再提維護前男友云云就叫回應左,對於呢d指控佢只係話被抹黑就算数,在旁人睇來佢的自辦顯得好無力。

再者,佢已潛水幾曰,更令傳聞甚囂塵上,果本雜誌呢幾日好好賣,我都買左,似乎仲好賣過宇宙gem自辦果份明報。
要打破傳聞就要做番同樣力道的有力澄清,關鍵的枝節要交代清楚。

忽周 寫法,比 Face 更幫 Mag。

其實 Face 嘅內文 根本係全部站喺 Mag 嗰邊,係啲標題將件事扭轉左。
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

人地楊怡謙謙疑似囗交都要出來聲淚俱下交代,佢入行5年啦,應該成熟了。人地冇擘腿只係做情侶的事都要出來 ...
月球漫步 發表於 2015-3-27 19:02

講得啱佢係有必要澄清呢D嘢同埋改一改佢喜歡潛水同低調嘅性格。佢星期六會出席公開活動仲開到聲叫fans去支持佢,可能到時一次過去澄清呢。

講得啱佢係有必要澄清呢D嘢同埋改一改佢喜歡潛水同低調嘅性格。佢星期六會出席公開活動仲開到聲叫fans去 ...
rainbowdash 發表於 2015-3-27 19:10

若發生咁大事佢都可以唔出黎公開澄清, 只係用WHATSAPP 求其講幾句當回應.....我諗佢真係要考慮岩唔岩做哩行

若發生咁大事佢都可以唔出黎公開澄清, 只係用WHATSAPP 求其講幾句當回應.....我諗佢真係要考慮岩唔岩做哩 ...
Kyle_ 發表於 2015-3-27 21:06

出黎公開澄清喺咩場地, 通知邊個, 唔係佢自己話到事, 要佢公司安排, tvb究竟有冇幫佢做D嘢去安排我地唔知囉。

出黎公開澄清喺咩場地, 通知邊個, 唔係佢自己話到事, 要佢公司安排, tvb究竟有冇幫佢做D嘢去安排我 ...
thecool123 發表於 2015-3-27 22:19

同意 先唔講件事本身邊個岩定錯
發生呢啲公關大事唔係剩係歌手藝人本身話點就點
始終呢啲行政事件 仲要影響個人聲譽同形象既事
基本上藝人都係聽公司既指示同安排去做
所以我覺得話Whatsapp回應事件就代表無責任感
我覺得係言之尚早
倒不如睇下之後阿Mag係公開活動點回應先再定論

忽周 寫法,比 Face 更幫 Mag。

其實 Face 嘅內文 根本係全部站喺 Mag 嗰邊,係啲標題將件事扭轉左。 ...
Bluejays 發表於 2015-3-27 19:05

忽周點寫?
其實除apple其其其他報紙都好留手
而所謂gordon 係第3者都無更多證據
而所謂證據......只不過係張合照

忽周點寫?
其實除apple其其其他報紙都好留手
而所謂證據......只不過係 ...
pkl 發表於 2015-3-28 00:12

忽周: 林欣彤遭家暴 有人錫番

都市人壓力係咪真係大成咁呀!睇吓林欣彤( Mag)同佢初戀男友 Ben, 12年間 3度離合,最後因男友查行蹤,又懷疑戴綠帽,竟然爆出家暴分手。媽咪姐話晒睇住 Mag入行,見佢早年患抑鬱兼厭食症,健康狀況唔多好,之後多咗班朋友陪佢,個人先叫做開朗啲, Ben懷疑佢,睇嚟真係諗多咗。

媽咪姐知道家暴呢件事爆咗出嚟, Mag唔多開心。講起被打,佢就話係兩個人之間嘅事,已成過去,唔想再提,「我唔會再解釋,佢係圈外人,希望大家放過佢。」但好彩嘅係 Mag有細佬關心,一有時間細佬就陪佢之外,感情仲好到成日 sweet sweet錫錫。話時話吖,外人唔知嘅話,仲以為 Mag有新嘅嫩口男友㖭呀!
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

而所謂證據......只不過係張合照
pkl 發表於 2015-3-28 00:12

Gordon 個 case,我覺得唔會係蘋果喺咁多歌手中亂點一個出嚟做,
如果係求其見到張相,蘋果就落 order 話 就做 Gordon 啦,
咁蘋果可以選張更有睇頭嘅 function 合照做,唔駛選 Gordon。
所以我仍然覺得,Gordon 呢個名,
係一定有 爆料者 供出嚟,蘋果先會選中佢。

如果 爆料者 係 EEG,EEG 選中 Gordon 又好奇怪,
所以不妨諗下 Gordon 個樣似邊個,
因為有機會係佢 男友 怒火中天時 點錯相。

都市人壓力係咪真係大成咁呀!睇吓林欣彤( Mag)同佢初戀男友 Ben, 12 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:15

其實寫得好留手
另外睇黎mag 最fd應該係慧敏哥同alfred

其實寫得好留手
另外睇黎mag 最fd應該係慧敏哥同alfred
pkl 發表於 2015-3-28 00:29

沙田幫 :)

明日 3pm Alfred Hubert,3pm Mag,都喺荃灣。
BY 應該係跟 Mag,Alfred Hubert 嗰邊係 新城 應該係 唱片公司 跟。
如果 EEG 唔出人,就得 BY 一個喇,希望雖然新都攪得掂啦。
最好係 Kenneth 可以做一日義工。

沙田幫 :)

明日 2pm Alfred Hubert,3pm Mag,都喺荃灣。
BY 未必趕兩場,可能頭場 新城 當唱片公司 Joe ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:30

林小姐唔係未試過無助手, 一個人自己出show
怪獸一族

林小姐唔係未試過無助手, 一個人自己出show
怪獸一族 發表於 2015-3-28 00:47

特殊日子,一定要有經驗嘅人跟。
Alfred 當年出事,都比一個其實有經驗,但都答錯問題嘅TVB經理人累親,
後來試過直程由何生親自陪住 Alfred 答問題。

特殊日子,一定要有經驗嘅人跟
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:51

以佢性格, 唔回應嘅機會好大
怪獸一族

都市人壓力係咪真係大成咁呀!睇吓林欣彤( Mag)同佢初戀男友 Ben, 12 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:15

Thank you bluejay bb post呢段嘢。媽咪姐果然都係咁錫阿Mag。

Gordon 個 case,我覺得唔會係蘋果喺咁多歌手中亂點一個出嚟做,
如果係求其見到張相,蘋果就落 order 話 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:28

由始至終佢地只係有兩張公開活動嘅相就亂作古仔。有心要作古仔根本唔需要爆料者。選中做件gorden好可能只係知道佢地係識同埋主要單料出街後一日羅生會同佢同場有活動。第人以為睇戲咁䏲。

無諗過佢都做到三重帽
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

Touch Wood -> 佢四年前冇事,就係好彩在佢身邊嘅人冇人再爆料
Bluejays 發表於 2015-3-27 10:47

即係你都覺得0亨係hehe?

黑心一句 -> 好想佢身邊既人爆多d
Kyle_ 發表於 2015-3-27 10:55

聽識佢嘅人講,係一蒞,對感情唔太認真嗰隻。

一個同人分手後會唱衰對方, 失業成年又唔揾嘢做嘅人, 人品如果大家心知肚明, 但佢講咩啲人又信晒當係事實, 真係好奇怪。
怪獸一族

如果係求其見到張相,蘋果就落 order 話 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 00:28

毒果揀gordon來作料仲有可能gordon比較生面口, 同埋外表不是靚仔嗰隻, 咁樣出來個感覺先夠震憾, 唔通揾alfred,hubert同陳家樂咩? 熟口熟面D讀者會冇與趣囉。

聽識佢嘅人講,係一蒞,對感情唔太認真嗰隻。
kenneth 發表於 2015-3-28 04:54

more please

btw啱啱聽識某人嘅師弟講,某人中學已經係hehe,但收得好密。聽講咋

我就要少少相信golden第一次回應的答案 tvb 那個已經可以同人商量後 才回應 何況係tvb tvb 還第一時間出 golden 的訪問 都唔出羅的 羅的第二天才出 就知tvb 同佢公司講過要点講 才立即出訪問而mag是否會在復合後又同golden一齊 就要双方才知道真相

羅孝勇 tvb 個訪問 睇得出佢幾唔開心,至於Step...會唔會講多左,少講為妙吧...
musiclife

羅孝勇 tvb 個訪問 睇得出佢幾唔開心,至於Step...會唔會講多左,少講為妙吧... ...
musiclife 發表於 2015-3-28 13:01

希望Mag今次事件認清咩係真朋友咩係假朋友。

希望Mag今次事件認清咩係真朋友咩係假朋友。
thecool123 發表於 2015-3-28 13:10

其實同mag 真係FD 應該係
alfred 慧敏哥 坤哥

gordon充其量只係洗脱左自己,而家只係話佢唔係第三者,唔係話mag冇第三者,多次出軌亦可以每次都唔同人,d記者都係問佢係咪第三者,唔係有冇第三者,基本上大眾已經假定左mag係有做過。

其實單嘢好似冇咩人講嘅?

electric 發表於 28-3-2015 13:29

已經淡化啦

electric 發表於 2015-3-28 13:29

如果唔係呢個POST
我係唔會知呢單野既存在

gordon充其量只係洗脱左自己,而家只係話佢唔係第三者,唔係話mag冇第三者,多次出軌亦可以每次都 ...
月球漫步 發表於 2015-3-28 13:28

Magmag好慘。話到明條仔抹黑緊佢就冇人想聽,條人格有問題打女人嘅賤男D人就句句信哂。FACE篇嘢都講咗條仔成日疑神疑鬼,唔俾佢杯弓蛇影一有Mag男性朋友埋身就認定佢地有路咩?

如果唔係呢個POST
我係唔會知呢單野既存在
-Prince- 發表於 2015-3-28 14:17

ME TOO
我睇蘋果同yahoo都冇點講

Mag 今日除左唱 我們都是這樣長大 外,另外唱嗰首係 番梘。
我覺得唱 番梘 已經係一個回應,但記者點會聽歌。

已經淡化啦
XYZZY 發表於 2015-3-28 13:34

有時一單新嘅新聞蓋過來嘅時候,
就會即刻 感受 到乜野先係真正重要嘅新聞,
乜野只係 微不足道 嘅娛樂新聞。

Mag 今日除左唱 我們都是這樣長大 外,另外唱嗰首係 番梘。
我覺得唱 番梘 已經係一個回應,但記者點會聽歌 ...
Bluejays 發表於 2015-3-28 16:11
番梘回得好,嘢嘢中,唱時對眼好有火。
怪獸一族

回復 145# Bluejays

On.cc 咁都唔洗cut咗Mag成段報導架,啱啱仲有,而家成段cut咗,難得佢肯講D嘢回應,咩事呀柬方?

吓?咁快cut?
怪獸一族

回復  Bluejays
On.cc 咁都唔洗cut咗Mag成段報導架,啱啱仲有,而家成段cut咗,難得佢肯講D嘢回應, ...
rainbowdash 發表於 2015-3-28 16:58

唔係 cut 左,係升左上去做頭條呀 ... 現在係上面啲頭條嘅第三條。

羅孝勇 tvb 個訪問 睇得出佢幾唔開心,至於Step...會唔會講多左,少講為妙吧... ...
musiclife 發表於 2015-3-28 13:01

何雁C講D咩啊~~~

MAG話只係同Gordon識左幾個月
但係見到啲相09年開始影的

何雁C講D咩啊~~~
doughnut 發表於 2015-3-28 19:09

Sheldon + Step:
http://ent.tvb.com/enews/551571e86db28c691e000007#page-1

MAG話只係同Gordon識左幾個月
但係見到啲相09年開始影的
rubylovessss 發表於 2015-3-28 19:20

影張合照未必表示識架下話,嗰張合照係出show後台,Mag每㳄都會同好多出Show嘅人影相,影過都未必記得啦。仲有嗰個look係巨2比賽(10年)完咗初期,一定唔係09年先啦。

Mag話唔回應同事件無關嘅人嘅言論,暗串呢條友抽水串得幾好。