返回列表 發帖

揭林欣彤劈腿 天堂鳥Gordon嗌分手

新聞在此: http://hk.apple.nextmedia.com/entertainment/first/20150326/19089774
可能太長, POST唔哂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

睇到單新聞果陣好震驚!!!!

究竟篇新聞講既野係咪真???

真既話我當然對MAG 極度失望喇, 形象破產, 同DEEP 一樣唔潔身自愛

但岩岩CHART 區又有人話係假

篇新聞又缺少MAG 同佢EX 既DETAILS

有冇知情既會員可以分享更多??

我真心冇留意開MAG...今次咁既新聞一定對MAG 造成好大打擊

睇完大家cm....我都仲好疑問, 成件事來龍去脈, 邊個講真話邊合講大話~而蘋果同東方兩邊都唔夠中肯蘋果d 娛樂新聞不嬲價值唔高
東方係準...但佢係英皇報黎, 一定維護mag
但今次事件更重要係:

1. mag 既形象插水....仲要係有大量年青讀者既apple 報導...
係香港, 歌手形象重唔重要?? 我諗大家都心中有數....
有幾何有歌手可以負面新聞下仲係樂壇生存到??幾隻手指數哂
我第一時間諗到鏗鏗
今次事件真假都好, 無可否認對mag 既前途大大既打擊....

2. gordon 上位成功
講真, 新聞爆出黎之前, 我仲未識分得清天堂三子
淨係記得最靚仔果個係t 字頭既英文名
但而家至少我認得gordon 仔

同埋gordon 今次加左好多同情分, 天堂鳥又加分嘎

3. gordon 個反應好真誠下....一個初生之犢, 好明顯唔識講大話
我個人覺得佢地真係有拍拖
至於mag....被人打我都覺得係堅既....

咩而家啲人要求咁高? 唔係唱得好?

Jack Chan
一時又話厭食,一時又話抑鬱,而家又話俾男友打,加上歌已經 ...
rubylovessss 發表於 2015-3-26 22:50

而我不知道誰是jack chan

有冇人可以簡介下佢咩料

原來羅孝勇就係建築師個仔

係架, 八卦雜誌殺傷力都几勁架, 不過想紅就要過呢一關...因為一紅就自然會多 ...
lblemon 發表於 2015-3-27 00:16

你睇下阿kay.......幾艱難先堅持到十年

搞清楚先啦, 當年單嘢唔係"建築師", 係"建築師之子"係指羅孝勇。羅孝勇係同父母一齊住, 點同居?  八卦雜 ...
thecool123 發表於 2015-3-27 00:00

哩個就係傳媒既威力.....一支筆可以寫到你上天(例如近排影后大熱sa姐)但又可以一支筆寫到你有咁衰得咁衰....

Gordon TVB 個訪問好長,比佢講左成4分鐘,但同場的 羅孝勇 就問都無問...
musiclife 發表於 2015-3-27 00:22

TVB D訪問唔睇都罷喇......讀稿同NG左唔知幾多次
形象破裂 估唔到佢係啲咁嘅人
我一直都覺得林小姐好pure 好ture....
Cklababyk 發表於 2015-3-27 00:23

好多人心目中(包括ME) 既MAG 都係咁....所以先話今次MAG 真係大件事

風水咪輪流轉囉,
不過公平D 都唔可以咁講
又唔是「天后」比人咁樣唱

陰謀論, 會唔會有同公司人驚 ...
kwanie 發表於 2015-3-27 00:24

言下之意阿霏冇咩雜誌唱佢...即係佢唔是天后....???!!
好陰謀嘎~!! 我唔信美X 會咁囉

終於知道件事既時序係點.....
都係果句, 今次已經對mag 既形象造成大大打擊

其實今次都係以其人之道還治其人之身
蛋蛋咁多年黎做咁多陰質野
又話kay 勾人老公, 走音, 又話千嬅個b陀唔穩, 人工受孕等等
真係全港最賤既傳媒, 蛋認第二, 冇人敢認第一
今次中箭既mag, 要怪就怪佢出身於蛋蛋

其實我都系更多關注距個人音樂發展道路
對距私生活無咩興趣
都會繼續支持距d音樂 唔會另眼 ...
CBY0710 發表於 2015-3-27 10:42

但你覺得一個artist 既私生活唔會影響到佢星途麼?淫照事件三大主角有版你睇

會噶 好影響添
我只不過講距個人私生活唔會太影響我對距既關注點~
可能因為我唔系因為mag既個人 ...
CBY0710 發表於 2015-3-27 10:49

fiona 個image 冇mag 咁純

Touch Wood -> 佢四年前冇事,就係好彩在佢身邊嘅人冇人再爆料
Bluejays 發表於 2015-3-27 10:47

黑心一句 -> 好想佢身邊既人爆多d

爆自己罪証? 有冇咁傻?  香港話哂係法冶之區傷害他人身體是刑事罪行。

成件事好怪, 有冇咁啱前日單料出 ...
thecool123 發表於 2015-3-27 11:04

霏霏又輕鬆出場(即亂入)

不能懷念愛惜 不如懷恨更激
恨人亦要花氣力
例如恨你 為人自私也任性

其實我覺得某部分人太over react
有新聞點都好過無新聞
況且話劈腿根本無人證實到

jinny shiga 勁多負面新 ...
pkl 發表於 2015-3-27 11:23

JINNY 都叫紅- -??佢紅歌唔紅人啦好明顯==
SHIGA 就....
佢出道型像已經唔係乖乖女(令人想入霏霏既公_ ), 加上有D樣
所以都叫做紅到D

但MAG 就唔同
乖乖女形象好出, 你有幾何見到佢著D好少布既衫或者谷雙峰出黎

好似上個月先谷完胸出ttb show
lemontea1069 發表於 2015-3-27 11:33

連佢都要賣肉
諗起泳兒有年又係突然間爆SEED....比人話禾稈冚珍珠

d相好恐怖
佢條仔仲恐怖

但都係冇講到同gordon 有冇一齊過

FACE嗰個回應係出於C1老作Gordon單嘢之前。Gordon親囗講到咁肯定只係普通朋友,想食花生嘅人失望了。毒果 ...
rainbowdash 發表於 2015-3-27 17:53

終於知更多喇....gordon 仔已經冇利用價值

講得啱佢係有必要澄清呢D嘢同埋改一改佢喜歡潛水同低調嘅性格。佢星期六會出席公開活動仲開到聲叫fans去 ...
rainbowdash 發表於 2015-3-27 19:10

若發生咁大事佢都可以唔出黎公開澄清, 只係用WHATSAPP 求其講幾句當回應.....我諗佢真係要考慮岩唔岩做哩行