返回列表 發帖
唔講Angela係咪真係同Theresa不和先
本身一直都唔鍾意Angela,佢真係好扮野,又一副刻薄樣

傅穎真係好幾年冇新聞
一黎就黎單咁既野

「很遺憾我跟她們沒變成知心好友,對上一次真正的溝通應該是2012年吳雨霏辦演唱會的時候,被邀請時我也感到很高興,也很希望能夠參與其中,當時她們更對我的顧慮作出保證:不會有人在那時候向媒體對我作出言語上的攻擊。可惜當下我在台灣拍攝電視劇,實在分身無術。」

呢句真係好慘...究竟"有人"係幾咁鍾意攻擊THERESA

Theresa之前有位好朋友叫肥A
喺有個首映上向angela爆粗
我諗佢都係幫Theresa

其實睇番佢地d舞,都係有d難度,唔係做下動作就算,仲要跳得幾齊
同而家kpop有得揮啦
i miss cookies ar

Theresa之前有位好朋友叫肥A
喺有個首映上向angela爆粗
我諗佢都係幫Theresa
rubylovessss 發表於 2015-4-18 14:02

呢位肥A係一傳媒資深記者
同千嬅都好熟
聽聞當年千嬅都係幫肥A向Paco推薦力捧Theresa

stephy!!應該係!我細個分唔清佢地兩個!唔知被女神見到會不會殺咗我
我估錯這個世界得到教訓

回復 55# rubylovessss

甘爆?幾時ge事?
舞來舞去 不日內開始錄音。

Theresa有公開多謝千嬅
系千嬅叫paco幫Theresa出碟噶

回復  rubylovessss

甘爆?幾時ge事?
黃家正 發表於 2015-4-18 17:03

2,3年前掛

stephy!!應該係!我細個分唔清佢地兩個!唔知被女神見到會不會殺咗我
mrshadowll 發表於 2015-4-18 16:28

九餅時期個時佢地係最fd,又攬又咀,而家就唔係啦

回復 62# rubylovessss 扮出來的
我估錯這個世界得到教訓

回復  rubylovessss 扮出來的
mrshadowll 發表於 2015-4-18 19:20

好似係helena定gloria都係咁講,佢地不和都係d記者成日寫
再加上stephy同angela真係好fd

女人真係麻烦

其實睇番佢地d舞,都係有d難度,唔係做下動作就算,仲要跳得幾齊
同而家kpop有得揮啦
i miss cookies ar{:1 ...
wilson0091 發表於 2015-4-18 14:15

所以依家改撐超女
大家歸瘦就真係難跳
派對動物係咪香港樂壇首個用櫈跳舞嘅舞曲

如果九餅時期啲舞可以多啲雜技成分就好,善用多人優勢

回復 64# rubylovessss 咁姐話係angela?
我估錯這個世界得到教訓

回復  rubylovessss 咁姐話係angela?
mrshadowll 發表於 2015-4-18 21:27

佢有無請過theresa食飯? 都係請stephy,kary,miki

有次上佢電台做訪問合照都企得好開,所以覺得係佢囉

其實區文詩唔整容都幾靚女呀 :(
點解要搞成咁 :(
before

after

before

after

...
賴爽 發表於 2015-4-18 22:20

before係美霏黎架喎

其實9餅既angela冇而家咁樣衰+bitchy lol

before

after

...

最尾果張....................

好精彩嘅宮心計!最後純潔聖母kary成為咗萬凰之王
數彩虹 發表於 2015-4-18 12:07

真心, 岩岩單飛果陣邊有諗過跑到最後既係阿霏我仲以為stephy 可以留得低, 點知就自己唔爭氣
我果陣真心覺得阿霏會係下一個鄭融
事實上阿霏成就同hit 歌都比鄭高同多好多

佢有無請過theresa食飯? 都係請stephy,kary,miki
有次上佢電台做訪問合照都企得好開,所以覺得係佢 ...
rubylovessss 發表於 2015-4-18 21:40
估唔到Angela咁對我女神
我估錯這個世界得到教訓

昔日嘅女子組合Cookies,即使解散咗,都是非多多,始終都係一班女仔嘛,o依家呢個年紀都開始結婚,好似退出 ...
Kyle_ 發表於 2015-4-17 16:15

吳雨霏個樣完全無威脅 大家都懶得同佢爭執

tree 發表於 2015-4-18 22:50

好Mean咁樣講天后霏
不過一直都對Angela負好感(零好感都畀多佢)

tree 發表於 2015-4-18 22:50

「最不起眼」所以咪懶得同佢爭執

想問呢張相所謂何事?
左面隻小強個樣黑到呢

呢張點解佢地會一齊坐?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

before

after

...

戴帽戈張相 我有一秒以為係ellen

好想睇成篇野呀~~~~

想問呢張相所謂何事?
左面隻小強個樣黑到呢

呢張點解佢地會一齊坐? ...
ricnature 發表於 2015-4-19 00:11

明顯ANGELA唔想對住THERESA 第二張係記者要求影

聽完篇報道。。。

大家贊多d kary唱得啦,等佢有自信d去唱
畢竟佢係cookies 唱歌好有自信,因為對比8個都唔得lol

聽完篇報道。。。

大家贊多d kary唱得啦,等佢有自信d去唱
畢竟佢係cookies 唱歌好有自信,因為對比8個都 ...
on07111 發表於 2015-4-19 08:08

明明cookies時代既theresa把聲沉得黎型,live都算定都唔知單飛時發生咩事

所以話好人有好報
天后霏唔搞是非,對人咁nice
最後憑住驚人既live都成為9個最紅哥個

想問呢張相所謂何事?
左面隻小強個樣黑到呢

呢張點解佢地會一齊坐? ...
ricnature 發表於 2015-4-19 00:11
上次聽到angela訪問theresa,個訪問好無話題,Angela唔多想出聲
---------------
唔好亂用大字,THANKS

上次聽到angela訪問theresa,個訪問好無話題,Angela唔多想出聲
joshua 發表於 2015-4-19 10:18

叫佢收啦,作為一個 DJ 將自己情緒放哂上台,咁唔專業點解可以繼續做,真係咁多人想聽佢咩?

某人真系要靠Theresa先至可以上頭條
可憐我嘅Theresa

講真~四餅果陣距地3個的確系排斥過theresa lor~
之前MIKI好似宣傳自己本寫真集果陣接受電台訪問自爆既~
不過我覺得大家已經唔care噶啦~~近幾年我覺得距地四個都好和諧~
而甘多年嚟 都真係得angela好唔妥theresa~~距真系一有機會就插距
又試過起微博同我D fans開戰~~話咩有咩偶像就有D咩既fans~
而theresa同stephy其實好多年前書展果期系爆過一個新聞出來
話stephy叫公司D同事唔好去theresa果邊幫距撐場  當時都有曬message截圖噶
不過唔知真定假啦~~~之後我覺得距地系無乜野咯~~
都有見過距地私底下翻公司然後合照 然後post上blog~

P.S:其實講真~~如果唔系fans~可能都會幾唔中意theresa的~
因為距次次D新聞都係距自己自爆的..包括比巨胸謙家暴
都係自己主動講出來~今次只系想澄清自己無結婚..又爆埋同隊員既關係
不過我都會永遠撐女神~相信距唔系想造新聞既

明明cookies時代既theresa把聲沉得黎型,live都算定都唔知單飛時發生咩事
wilson0091 發表於 2015-4-19 09:48

聲帶做過手術啊

有冇人覺得Cookies其實只係Kary同8個dancers既一個group?
由頭到尾得kary識唱歌 而且越大越有星味
果8位dancers真係差好遠 都唔知佢地爭乜
Happy and Blessed.

回復 90# jose

Stephy 都還好啦,比之前有進步,但都唔穩定

有冇人覺得Cookies其實只係Kary同8個dancers既一個group?
果8位dan ...
jose 發表於 2015-4-19 12:58

但論廚藝就

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

所以話好人有好報
天后霏唔搞是非,對人咁nice
最後憑住驚人既live都成為9個最紅哥個 ...
Lewis 發表於 2015-4-19 10:11

佢之前係環球同美KAY啲不和傳聞唔通係作出嚟?
Kary唔杯葛Theresa好大機會係Theresa根本威脅唔到佢,佢自己都話喺cookies有乜歌都係公司偷偷俾佢試音先,好明顯佢知自己暗地裡得寵啦,仲搞是非做乜?美霏真係叻女。

回復 93# kayzzz

但果陣 不要離我太遠guo d hit歌都俾左Stephy 先wor

講真~四餅果陣距地3個的確系排斥過theresa lor~
之前MIKI好似宣傳自己本寫真集果陣接受電台訪問自爆既~
不 ...
kicy200 發表於 2015-4-19 12:23

有人會覺得佢好似做新聞,佢性格係比較直接,想將個事實講出黎

明顯ANGELA唔想對住THERESA 第二張係記者要求影
rubylovessss 發表於 2015-4-19 07:30

咁第二張點解佢地會一齊坐?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

嘩, 估唔到咁多人討論靚靚Cookies is 實力派
不過今時今日好少組合可以做到01、02果種鼎盛時期
家下D組合、樂隊我連名同人都認唔曬, 對唔上號.

至少9個餅女我全部up得出
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

真係戥九餅變四餅而家仲依然繼續為樂壇服務既洪吳家穎而感到慶幸
Kenny 發表於 2015-4-17 21:22

最後一塊
生我的命
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

咁第二張點解佢地會一齊坐?
ricnature 發表於 2015-4-19 16:11

唔想記者又寫咩

所以依家改撐超女
大家歸瘦就真係難跳
派對動物係咪香港樂壇首個用櫈跳舞嘅舞曲

如果 ...
harryharry 發表於 2015-4-18 20:52

派對動物型爆囉個舞

果8位dan ...
jose 發表於 2015-4-19 12:58

其實基本隊嘢得4餅係賣得果期係為咗整個港版morning娘咋嘛
家下好似有隊super gear仲恐怖