返回列表 發帖
朋友呢家野從來都係合之則來 不合之則去
講咁多年好無謂

「很遺憾我跟她們沒變成知心好友,對上一次真正的溝通應該是2012年吳雨霏辦演唱會的時候,被邀請時我也感到 ...
mamakin 發表於 2015-4-17 16:37

應該係講緊the present concert尾場Stephy Miki Angela突然上台比surprise Kary嗰part
真係估唔到有叫過Theresa

Kary講 ge 係有邀請過Theresa去睇

所以我咪話阿霏冇講大話
mamakin 發表於 2015-4-17 22:37

美霏本身同Theresa真係無野ge只係人之常情 當然會同多人嗰邊玩

另外 Miki同Theresa都應該無咩野
因為得Miki一個有follow Theresa ig
連美霏都無
前年書展佢地見面都ok呀 睇得出唔係扮

好明顯真正不和係同區文詩啦
mamakin 發表於 2015-4-17 22:54

9餅得一年 其實大家唔fd好正常姐都不見得Gloria Helena Serena Elaine 同 Stephy Kary好熟 (Elaine同Miki ok fd )
只係 Angela 同 Stephy 熟
去到4餅 Stephy 同 Kary Miki熟
所以咪變左一堆

9餅嗰陣咁短時間 應該未發生排斥
真正有排斥應該係四餅 Miki都認左有
所以Angela 唔覺得係排斥都好正常
因為根本係兩段時間

Theresa有去
harryharry 發表於 2015-4-17 22:56

呢個係2011年Kary on live. Theresa無去 被邀請係指2013年The present concert

其實theresa本身性格都唔係好social
同隊友唔熟都正常
harryharry 發表於 2015-4-17 23:11

Theresa 同 Angela 都係有性格ge 人 兩個有性格ge 人 fd唔倒又唔出奇
只係佢地做過組合 比人放大黎睇

明明cookies時代既theresa把聲沉得黎型,live都算定都唔知單飛時發生咩事
wilson0091 發表於 2015-4-19 09:48

聲帶做過手術啊