返回列表 發帖

基網瘋傳床照 FAITH新仔做裸模hehe味濃

最近MK-pop代表男團FAITH出現人事大變動,特意將Wave踢走再換入兩位新成員鄧鈞耀(Dawn)及楊珀麟(River),由3人組變4人男團。

不過Dawn新入隊即被翻舊賬,原來Dawn以前曾拍下大膽裸照,最近還在同志網瘋傳。相中只見Dawn着住三角內褲自摸騷肌,更躺在床上擺出誘人甫士。估唔到Dawn個樣健康斯文,原來做起裸模可以咁open喎!

噚日驚爆MK Pop組合FAITH成員Wave「被退團」、同時加入兩名新成員(River和Dawn),所屬公司隨後發聲明,稱雙方經多次溝通先作出「沉痛」決定,講真各執一詞真係唔知信邊個好。不過FAITH四位成員今日已經如常出席公開活動,仲過大海為澳門旅遊局表演添。

其實FAITH兩位新成員都好有話題,除咗噚日講過鄧鈞耀(Dawn,前名Edmond)曾於2012年曾選《FACE》UStar校花校草選舉外,原來前年由港大食物及營養學、轉校到理大職業治療嘅佢表演慾極強,中學時期年年參加「全港中學校際歌唱大賽」、連聯校歌唱比賽同nowTV主辦嘅「快樂男聲」都唔放過。不過最爆係Dawn喺今年四月時參演學校音樂劇時,就同其中一位男演員攬到實激咀,社交網站上亦有大量僅穿小三角泳褲晒肌嘅相,唔通......

另一成員River雖然冇晒肌,但facebook上就有唔少被好姊妹包圍嘅selfie相同自拍唱歌片,而且佢同Dawn一樣係sing con常客,二人早於2012年透過歌唱比賽認識,相信River同Dawn都諗唔到今日會成為隊友。

http://facepop.nextmedia.com/realtime/news/20150510/53723426
【This is MC】澳門見

鄧鈞耀 EDMOND TANG - 13點 full version(容祖兒)
https://www.youtube.com/watch?v=DVjYdO47UMw

成件事好攞命

鄧鈞耀 EDMOND TANG - 13點 full version(容祖兒)

成件事好攞命
stephybest 發表於 2015-5-12 14:33

我睇住佢係個台上舞手舞腳
我第一時間諗起湯河

作為一個HEHE 我覺得佢係HEHE

歌唱比賽唱13點
一定係祖粉xx(

如果唱斗零踭可能就無事啦
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

佢係祖粉嚟
Poly既Sing Con佢係同一個男仔唱JY既medley: 出賣 x 啜泣,之前又唱天窗去比賽
係唱得下既,歌唱比賽都拎唔少獎

呢個人都幾好J

歌唱比賽唱13點
一定係祖粉xx(

如果唱斗零踭可能就無事啦
John 發表於 2015-5-12 15:08

講起斗零踭, UNCLE BLUE 都唱得好攞命, 仲要真係著斗零踭

OMG 愛上祖粉鳥

佢hehe到不行啦

佢hehe到不行啦
lemontea1069 發表於 2015-5-12 15:49

係友壇見到佢D 更露既相....佢個L頭好大HAHA

BTW 佢唔笑都幾正, 但一笑就.....
排牙好核突呀

BTW 佢唔笑都幾正, 但一笑就..... ...
Kyle_ 發表於 2015-5-12 15:54

我都覺, 佢唔好張開口

j 唔落.. 自戀到核爆..

呢個人都幾好J

wchild 發表於 2015-5-12 15:38

一d d相
有d好睇, 有d都幾唔好睇
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

咩L頭

OMG 愛上祖粉鳥
Kyle_ 發表於 2015-5-12 15:44

你要做無間道麼?

咩L頭
John 發表於 2015-5-12 16:11

L I _ 頭啊

你要做無間道麼?
wchild 發表於 2015-5-12 16:13

愛祖亦愛嬅

友壇?即係....?
    利申:hehe...睇下佢有幾爆!

舞來舞去 不日內開始錄音。

凈系聽把聲已經知系0

天堂鳥係咪想做港版Gay Direction姐
nicknicknick 發表於 2015-5-12 15:39
天堂鳥?

wave正過佢好多
雖然有得食我都會食喔

成件事好攞命
stephybest 發表於 2015-5-12 14:33

0到喊 好似想搏_咁

其實得隊長個樣睇落無咁GAY
Happy and Blessed.

大家討論歸討論,唔好太露骨

------------------
13點 gay到一個點omg
...

大家討論歸討論,唔好太露骨

-------------------
13點 gay到一個點omg ...
siongguan 發表於 2015-5-12 17:48

我個post係同音樂有關架

成件事好攞命

一開聲即刻被佢嚇死
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

回復 24# jose

其實邊個先係隊長?@@

jackd見過佢啦(唔sure係咪俾人玩)

評分人數

hehe post 成日都好精彩

評分人數

wave正過佢好多
雖然有得食我都會食喔
Lewis 發表於 2015-5-12 17:14

你終於講出真心話

BTW 美版主仲未出現

評分人數

講開又講,兩條友幾時做咗明星架?
叫阿Dawn個個100%係hehe喇,佢男友都係fb晒過佢既相,唔係公開咗架咩?

成件事好攞命
安而不 sor

講開又講,兩條友幾時做咗明星架?
叫阿Dawn個個100%係hehe喇,佢男友都係fb晒過佢既相,唔係公開咗架咩? ...
Jacz 發表於 2015-5-12 19:20

有無佢男友既fb?!

評分人數

why so low

再有OT情況將會lock post
...

見到個樣有啲熟口熟面
醒起好似喺fb見過...原來有mutual friends

btw 13點唱得好惡頂 xx(

呢單野成功由高登傳過黎cm

L I _ 頭啊
Kyle_ 發表於 2015-5-12 16:13