返回列表 發帖
其實楊千嬅好似第一次出咗live cd先出DVD
以前都係一次過出埋

係咪有個換相呢? 有邊架喎實體
tungbilly 發表於 2015-5-20 14:02

唔會有邊掛....
其實今次演唱會poster咁靚
內頁擺d poster花絮相都好啊

在 YouTube 上觀看「20150124 楊千嬅 LET'S BEGIN 2015 世界巡迴演唱會 - 姊妹」

其實第一場係咪都有錄? ...
fifty1205 發表於 2015-5-22 19:28

第一場其實有機成日影fansclub
應該到時會落dvd
因為第一場最多fans

itunes度寫大激賞

收錄不同場次.... 銜接得可以ma?
l00540 發表於 2015-5-26 18:57

化真係銜接得好好

快歌係咪真係咁差丫!!?? 我J左咁多次YOUTUBE 我覺得OK GA WOR~

不過做嬅粉都知佢本身唔係跳唱類啦{ ...
wchild 發表於 2015-5-26 21:09

真係想講句 佢唱咩我都覺得悅耳

Nobody呢?
fifty1205 發表於 2015-5-26 21:30

我直頭係睇埋條片一齊loop

盲迷嘎雖然我都係

痴線, 不停loop 緊隻碟, d編曲真係好好好聽~
連果d ...
Kyle_ 發表於 2015-5-26 21:34

我都覺!!!!
因為個演唱會
我重新愛上左 化 可惜我是水瓶座 熱血青年 原來過得很快樂 處處吻 呢d已經本身好耐冇聽既歌

銜接得好到我唔記得lur 左邊句
快劍俠 發表於 2015-5-27 14:26

我專登係youtube搵翻

聽咗三次,暫時覺得斗零踭、好不容易遇見愛唱得最好
kenvincy.cn 發表於 2015-5-27 15:34

我覺得除左大傻之外其他都唱得好好
但係大傻係我心目中既十大黎架

熱血青年似尾場
千嬅見到班FD勁笑-___-
膠膠 發表於 2015-5-27 01:11

邊個諗熱血青年中間加part大激想架
真係好L正
勁鍾意佢唱 唔想冇得想 之後入返 今天不夠電 果度

快歌part係點已經唔使再講
我想講嘅係
我發現原來深紫色唔係幾適合live唱,冇咗份神祕感之餘句“來又來又來 ...
Frankie318 發表於 2015-5-27 22:39

其實飲酒思源係心目中十大

成張碟loop左幾次
其實每一首歌既新arrangement我都幾喜(最喜竟然系私奔)
唯獨系花與愛麗絲唔多 ...
nicknicknick 發表於 2015-5-27 21:32

私奔係現場睇係正到無倫
尤其是中間佢邊拍手邊mau低果part so jable

唔排除煉金術係尾場清唱version
fifty1205 發表於 2015-5-28 14:38

我就寧願要尾場清唱version
因為真係感動嘅

算啦 始終做生意人地要計過既 依家少左禁多人買碟
eldrian710 發表於 2015-5-28 21:03

而且live cd又少人買

YES....LIVE CD連部份嬅粉都唔買...係到等DVD先買真係心諗......
Kyle_ 發表於 2015-5-28 21:10

除非我地呢d盲粉先會九秒九9衝去買

唔知DVD 有無903得獎片段呢?
wchild 發表於 2015-5-29 18:06

真係求下佢有
晚晚都睇到人地喊曬

仲有佢每場都唱 BB想舉債

終於聽完~~
希望DVD同CD收既唔係同一場次~~
始終DVD畫面緊要過d聲~希望多返d尾場
同埋我其實幾鐘意睇千嬅唱 ...
kenny1102 發表於 2015-6-2 00:46

我都係
唔知今次自己會唔會上鏡

第五場既笑中有淚同假如讓我說下去既全場大合唱真係好震撼
特別係笑中有淚, 千嬅一喊, FANS即刻接力

反 ...
Jacz 發表於 2015-6-2 15:02

第五場真係aiiiii到聲沙
好懷念笑中有淚果個場面

覺得今次佢係終於敢唱 笑中有淚唔計開年大典果次concert, 佢07 10 11 年同埋n次音樂會都唔唱哩 ...
Kyle_ 發表於 2015-6-2 16:02

02年我最喜愛女歌手痛哭版都係好催淚

plzzzz release the dvd before the end of June
i need it

只可以講
我對隻dvd好滿足啦

我睇返自己lastfm既record,原來過得很快樂隻碟我咁憎,都聽佐過千次,但我唔敢list出泥
btw,愛 ...
Jacz 發表於 2015-7-6 01:00

仲係成日話千嬅時裝終結者㗎

DVD可唔可以快L D寄黎㗎

寰亞係咪有病?
CD同DVD DISC 2竟然出入咁大
CD入面嘅飛女正傳/愛人/如果東京不快樂/深紫色/火鳥/化/姊妹係 ...
Qmen 發表於 2015-7-26 00:27

買曬好委屈你?

何止委屈直情坑爹呀
Qmen 發表於 2015-7-27 23:27

小 都唔知你up乜春

評分人數

終於拎到隻dvd
飛奔番屋企睇

呢次有新加坡站 真係好勁 希望呢次唔好再撞時間
siongguan 發表於 2015-8-2 01:14

知唔知係幾時 有興趣去

個poster 淨係寫 coming soon.. 有further info 再share
siongguan 發表於 2015-8-5 13:34

希望係12月頭啦

小道消息bluray8月中就有,同期5個小孩都係差唔多時間出。
不過未証實。
kenny1102 發表於 2015-8-9 19:09

5個bb的校長其實仲上梗畫
未必咁快出

嘉禾港威仲每日KEEP 住一場==   我上個星期係飛機又睇左次~
快劍俠 發表於 2015-8-10 16:15

搭咩機有得睇

太陽娛樂與寰亞大鬥 ugly cover - Come On許志安演唱會2015 vs. 楊千嬅 Let's Begin 2015 世界巡迴演唱會 ...
boy4dudes 發表於 2015-8-15 17:19

nei jau ugly

bluray 都係冇收錄AARON……
966 發表於 2015-8-18 15:44

其實我感覺上覺得其實千嬅本身係冇意搵aaron做嘉賓
只係可能因為某d唔知咩嘅原因先搵佢

原來10月31號就係新加坡站!

都唔關你事啦
hinz 發表於 2015-9-19 15:52

如果係12月就有得去
你等澳洲站啦BTW OT下先, PH去澳洲你會唔會去睇
------------------------------------- ...
Kyle_ 發表於 2015-9-19 16:09

梗係去啦買咗VIP飛仲有得同佢影相相

BTW有人估今晚澳門站係咪brabra做嘉賓

今日去了簽名會,問咗千嬅,佢話十一月尾出碟,希望今次唔會再延期...
Serendipity 發表於 2015-10-4 00:36

咁希望農曆年前可以出到啦

btw舊年三首派台歌聽到依家都未厭

評分人數