返回列表 發帖
EASON 嗰段係咪錄架呢 ._. 好似完全無交流咁款
kwanie 發表於 2015-5-23 21:46

上面有講Eason係較早時錄影 好似唱左幾次

係 ... 但成首 overall 唱得好正 :))

東方 講左係錄嘅,出街係 第 9 take
Bluejays 發表於 2015-5-23 21:46

好似係第一次既 "因世上的至愛"
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

eason好似有d音flat咗 -_-

o.t. 點解千手觀音個捐款會少咁多 :0)
個台會升新城咩
hinz 發表於 2015-5-23 21:38

見到嘅第一個反應都係諗起新城

見到嘅第一個反應都係諗起新城 ...
ed8671ed 發表於 2015-5-23 21:57

我都覺得奇怪, 可能d人掛住睇
   吳若希出黎第一句已經唔知唱緊咩
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

吳若希翻去唱k算啦
好q難聽

見到嘅第一個反應都係諗起新城 ...
ed8671ed 發表於 2015-5-23 21:57

千手觀音 其實都幾好睇

千手觀音 其實都幾好睇
neversaynever 發表於 2015-5-23 22:03

我係 mytv 睇 live 電視,可以 rewind 30mins
我 rewind 嚟睇多左次 千手觀音 :p
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

我係 mytv 睇 live 電視,可以 rewind 30mins
Bluejays 發表於 2015-5-23 22:10

有幾個位感覺好3D

Bluejays 發表於 2015-5-23 22:10

我想睇多次 仁至義盡 

我想睇多次 仁至義盡 
sosomusic 發表於 2015-5-23 22:16

我睇左四次 :p  所以連 duration 都 time 埋
同埋個 comment 遲左半個鐘先 post
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

吳若希翻去唱k算啦
好q難聽
Cklababyk 發表於 23/5/2015 22:01

低左半度都可以咁難聽

泳兒 唱Hello ,唔唱自己歌? 

泳兒有自己節目

美泳咪咀嘎
失望

美泳咪咀嘎
失望
Our_Souvenir 發表於 2015-5-23 22:27

美泳係開半咪wor CD人聲減半+live 真唱

美泳係開半咪wor CD人聲減半+live 真唱
hkbaby 發表於 2015-5-23 22:30

係咩
但係第一句好似都唔岩口型咁既

美泳咪咀嘎
失望
Our_Souvenir 發表於 2015-5-23 22:27

美ai把聲未好番啊

唯有欣賞住live dvd先啦

係咩
但係第一句好似都唔岩口型咁既
Our_Souvenir 發表於 2015-5-23 22:34

hello 我吾sure但 風情 把聲同cd 有分別同有透氣聲

鏗做咩又瘦番
呢個環節幾唔錯喎

鏗鏗把聲被人遮晒

公益金d大佬特別好玩其他慈善show都比下去了

鏗鏗把聲被人遮晒
hkbaby 發表於 2015-5-23 22:41

呀叻 玩野,自己想唱。。。

睇翻Eason個Live 唱得幾好啊~~~好正

鏗做咩又瘦番
呢個環節幾唔錯喎
艾石仔 發表於 2015-5-23 22:38

氣氛反而好好,鏗哥 + 善長好野

避得到 乘風破浪 都避唔到 舊歡如夢 呀陰公

鏗鏗把聲被人遮晒
hkbaby 發表於 2015-5-23 22:41

係推咪聲嘅問題 ... 一定要推低 Alfred 把聲先唔會比佢蓋過人

唔得掂
岩先個故事巧感動

避得到 乘風破浪 都避唔到 舊歡如夢 呀陰公
Bluejays 發表於 2015-5-23 22:45

算執到, 唔洗佢跳住唱

公益金d大佬特別好玩其他慈善show都比下去了
zkitty 發表於 2015-5-23 22:42

歡樂滿東華呢?

呀叻 玩野,自己想唱。。。
neversaynever 發表於 2015-5-23 22:43

我都覺
喧賓奪主嘎

睇翻Eason個Live 唱得幾好啊~~~好正
PangChiYeung 發表於 2015-5-23 22:43

Eason 個 live 令我對首歌加左好多分 :)

洗唔洗咁 HARD SELL 嘎

王梓軒呀!!!!!!!
隻舞睇極都係好娘呀!!!!!!

WA 咩歌黎?

頭先果隊係乜組合?
我吾知聽到D乜野聲,一個字都聽吾到

ssd 啱啱ngk 點解冇出嚟rap

MEGGIE 姐真係犀飛利嘎
而家 TVB 好似變左半個有線咁

洗唔洗咁 HARD SELL 嘎
Our_Souvenir 發表於 2015-5-23 22:51

環球上下一心

美臣、美宋撐場不是無條件
要附帶美殷同美霏

霏姐幾時出架~

丁丫rie 仲唱緊道別說愛你 -_-"

kwanie 發表於 2015-5-23 23:12

派歌都派緊上隻碟啦, 有咩問題wor

可能下年同一個節目唱不想再見

afei

霏姐幾時出架~
doughnut 發表於 2015-5-23 23:12

禾咁艾嘎

kary出黎啦
好似開頭唱快左少少, 不過點解唱一隻歌咁少

嘩唱功好左咁多既

一路好走嘎

派歌都派緊上隻碟啦, 有咩問題wor
kevinlai1621 發表於 2015-5-23 23:13

都係個隻呀?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

都係個隻呀?
hinz 發表於 2015-5-23 23:20

道別說愛你 同 你的愛是甚麼形狀都係舊年隻碟ma