返回列表 發帖
可能譚嘉儀今年出,咁實有獎陳凱彤都算半個巨聲幫,咁就又係巨聲天下

歌都唔派點掙{:1_9: ...
KITSTON 發表於 2015-7-30 19:08

陳凱彤半個巨聲幫又點
唔好唔記得陳慧敏

不過 LILLIAN 勝在有 EEG
點都會分到個獎既
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧

陳詩欣 EUNICE 好熟面口
原來佢拍過無聲佔有 MV
有冇人知佢仲拍過 D 咩?

男新人: Yan Ting (不過第一年都做唔起 應該會唔持久)
女新人: 陳詩欣 (K 歌 + 靚樣 不過入左間細公司 應該之後都好難做得起)

新人真係一年弱過一年

坤哥, Jude, 陳凱彤唔算弱掛

Yan Ting《半祝福》《逃兵》四台聯ban
XYZZY 發表於 2015-10-25 14:45

你吳生呢 D 咁既質素最後會拎到三大傳媒新人金
我真係接受唔到

吳生當然唔係最好嘅新人 但以hit嘅程度 坤哥hit嘅程度隨時係ffx以外嘅新人夾埋幾倍

雖然坤哥個樣真係……  ...
nicholashin 發表於 2015-10-26 14:53

我意思其實係
係今年蜀中無大將下佢先拎到三台新人金
所以我接受唔到

我ff 全部巨聲幫得獎啫
matthew1990 發表於 2015-11-6 13:51

咁你可以揀劉威煌

不過舊年 TVB 都做得出新人三甲係巨聲 / 星夢幫
而且仲要係痾爛屎將要簽埋星夢添

今年星夢旗下冇新人
金應該都係吳業坤嘎啦
銀就比面英皇陳凱彤啦 (係英皇唔拉大隊缺席既情況下...)
銅就唔知會唔會係劉威煌啦 睇落 TVB 唔係咁撐佢

木偶哥係咪今年簽
dondonchow 發表於 2015-11-19 19:21

舊年年初已經係星夢人啦

四台新人王 吳業坤
下年攞男歌手啦~
rubylovessss 發表於 2016-1-7 13:11

今年已經攞左啦
下年攞全球勁爆歌手 / 全球華人至尊金曲 / 最受歡迎男歌星 / 金曲金獎 / 最優秀流行男歌手 / 叱吒男金

因爆seed哥個角色都有人氣喎
反ot: YanTing 得新城有獎,話晒係佢師姐帶佢出黎 ...
rubylovessss 發表於 2016-1-7 18:54

帶完佢出黎都冇理過佢乜滯 LU~