返回列表 發帖
佢終於返黎有返個勢喇
好抵,一定要買喇!
280蚊有live又有親筆簽名碟
同問, 邊到預購?

老子
~蛋撻~ 發表於 2015-5-19 14:55

其實柏宇仲有好多人欣賞同鍾意佢07年新人4子中感覺上佢係第2多fans....(一開波應該係最多fans, 而家被大文豪爬哂頭)
若論普通樂迷既話, 大家都喜歡佢多過大文豪
(利申兩個都喜歡)

由明天起(20/5)至2015年6月19日預購陳柏宇全新專輯Escape, 即可獲得6月23日晚上於麥花臣場館舉行之 “Jason ...
hinz 發表於 2015-5-19 17:20

thx for info.

唉我聽日最快都要夜晚7黠幾先訂到, 唔知咁夜會唔會訂唔到木盒boxset
真係好想買木盒款, 靚之餘又可以睇show同拎簽名

真係好靚仔
nicholashin 發表於 2015-5-19 20:15

係嘎, J出血

me too
陳廣偉呀!!!!!!

btw其實個show係咪淨係唱晒10首新歌就完 lol ...
ed8671ed 發表於 2015-5-19 19:43

希望唱多幾首BIG HIT啦我第一次睇佢唱LIVE 嫁咋!!!

無理解錯係咪買豪華版同普通版既觀眾事後都可以憑專輯攞簽名 (不過買豪華版有多個簽名木盒)
係既話估計唱到 ...
阻住 發表於 2015-5-20 09:33

豪華版先有簽名,普通版應該得碟同ticket

完左後都可以去簽名 from hmv poster
hinz 發表於 2015-5-20 17:33

佢簽唔簽得哂呀咁多

希望可以影到相

唔知個木盒幾大呢?

【on.cc東網專訊】 歌手陳柏宇(Jason)現身電台接受訪問,談到即將舉行音樂會,Jason表示:「今次唔會賣飛,而係買碟附送,其實都幾擔心,因為好似我嘅習慣咁,唔會訂碟,去到見到冇就過幾日先買,但出碟同音樂會得四日時間。」問到可會趁機大晒人魚線,他直言要重新再操,而且今次希望可以是大隻型而不是鋼條型。問到嘉賓方面,Jason表示希望跟足碟一樣,會邀請音樂人合作,而有份為新碟做歌的林奕匡亦有機會現身。

即係阿phil 會去啦

KKBOX FACEBOOK
請你睇「陳柏宇《Escape現場唱》音樂會」+ 獨家Meet & Greet + 俾你揀Jason響音樂會上唱咩 ...
阻住 發表於 2015-6-19 16:36

跪求唱逸後

推下先, 聽晚就係喇
希望除左新碟外, 會唱幾首舊歌啦

Sony Music Entertainment Hong Kong FaceBook: 今晚去睇Jason《Escape》live session嘅朋友注意啦! 由於 ...
nicholashin 發表於 2015-6-23 12:25

係wor, 琴晚回果陣過左12點
7:15就有得入場鳥

RE: [Jun/2015] 陳柏宇《Escape現場唱》音樂會

原來咁多人第一次睇柏乳live,小弟都係xd準時開show, 好開心唔洗等,成晚都好enjoy
佢把聲真係好好聽好好j

完左我仲簽埋名,加一張自拍合照

佢真係好得意好nice

Btw hehe 個鼓手同埋親愛的仇人個composer 好好j

仲好體貼, 寫埋名
kevinlai1621 發表於 2015-6-23 23:01

Yes ar, 我簽左4個
係wor, d 工作人員好nice, 同jason 一樣

講開又講,今晚好少fans 咁,覺得大多數入場既都欣賞佢既樂迷多嘎

關於第二點
  佢唔係好識刻意搞氣氛, 不過佢個種真係台上其實又幾好笑 ...
kevinlai1621 發表於 2015-6-23 23:59

佢真係好得意, 有D天然呆

目測場內大約有800-1000人, 諗緊將會係銷量榜第几位呢?
lblemon 發表於 2015-6-23 23:47

但我諗好多人都一早預購哂....預購計唔計銷量榜嫁?

有冇人記得/知個鼓手叫咩名, 好想搵佢D相

唔喺香港,琴晚幾經辛苦log in kkbox,最後只睇到下半場。除左一字一涙有啲失準外,其餘全部都唱得好好,感 ...
Crooks 發表於 2015-6-25 00:22

jason 一出道已經係行實力派囉偶像派係另外姓周果位