返回列表 發帖

[Jul/2015] KKBOX LIVE 陳詠謙 & Friends 音樂會

HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

作品展??
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

告白請埋原唱

最Friend果個周柏豪都唔冇

壓軸會唔會係陳詠謙同Wyman合唱

竟然有LAN B的名字
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

唔知點解一見到佢就覺得好好笑

最Friend果個周柏豪都唔冇
PangChiYeung 發表於 2015-6-15 23:07
可能係「神秘嘉賓」
可以整個MK歌 medley: 我的宣言/傳聞/百年不合

唔知點解一見到佢就覺得好好笑
lemontea1069 發表於 2015-6-16 10:33
你中意佢
我估錯這個世界得到教訓

幾號?

簽名被屏蔽

幾號?
doughnut 發表於 2015-6-16 13:06

7月18日,E-Max
而家啲香港人係咪唔識寫字
>吾
>甘
>米
>尼

點先有飛呀?
睇個勢又係KKBOX客戶 但咁多人抽點會抽到
我最叻個次都係抽到Kay x Golden....!!!

回復 2# kevinlai1621

咁年輕就開作品展
讓我對這世界好奇
讓我信自己的真理

好靚仔呀
Sing 發表於 2015-6-16 13:07
佢都算靚仔

佢都算靚仔
nicholashin 發表於 2015-6-16 16:05

睇告白個po已經好好笑
Yan ting靚仔都叫過得去
但佢同靚仔點解會扯上關係==
02 著地 - 鄧麗欣

你中意佢
mrshadowll 發表於 2015-6-16 12:23

你ICON果個我就鍾意

睇告白個po已經好好笑
Yan ting靚仔都叫過得去
但佢同靚仔點解會扯上關係== ...
hinz 發表於 2015-6-16 16:11

靚仔呢兩個字既定義已經唔同左

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

有少少肉地
單眼皮
又有才華
好過尖面李治廷先
現在唔開作品展都唔知幾時先再開 ...
Sing 發表於 2015-6-16 17:56

你覺佢好過李治廷.........
原本佢真係有Market........HELP!

你覺佢好過李治廷.........
原本佢真係有Market........HELP!
lemontea1069 發表於 2015-6-16 18:13

人地中意有肉地嘛
02 著地 - 鄧麗欣

簽名被屏蔽

話時話.我想知點樣換飛?
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

有少少肉地
單眼皮
又有才華
好過尖面李治廷先
現在唔開作品展都唔知幾時先再開 ...
Sing 發表於 2015-6-16 17:56

做乜攞我阿哥黎同佢比

簽名被屏蔽

佢細佬係邊位?
謙把聲好磁聲
Sing 發表於 2015-6-17 14:25

me

回復 17# lemontea1069 皇上bb?
我估錯這個世界得到教訓

回復  lemontea1069 皇上bb?
mrshadowll 發表於 2015-6-17 18:42

愛上左好耐啦

翻唱kary首歌點解唔請返kary?
怕比原唱落面?
Happy and Blessed.

各位CM大神,我想問呢個SHOW點樣獲得門飛呀???

如果Dear Jane出嚟唱首<無可避免>就好喇!
Btw會唔有<高山低谷>呢?
韓國的音樂文化 就是用最好的包裝 將最難聽的噪音送出

各位CM大神,我想問呢個SHOW點樣獲得門飛呀???
Kenny 發表於 2015-6-18 03:05

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nonkul

边个可以帮我换两张飞卖卑我?无呢个账号

边个可以帮我换两张飞卖卑我?无呢个账号
浮夸中漫舞 發表於 2015-6-19 10:34

可以自己註冊
nonkul

個SHOW換飛好似好複雜咁.

SA弟林 發表於 2015-6-19 08:54

有Pakho同Phil都唔擺係Poster到-_-
韓國的音樂文化 就是用最好的包裝 將最難聽的噪音送出

有JANICE 呀。。

OH。。以為有新歌出,原來係唱你的女人,積雪

回復 38# kk8733

新公司嘅新歌都未錄好,嚟緊 Janice 都會同佢合作...
唱 你的女人 都唔錯呀, 得 Fairy 香港 / 廣州 演唱會唱過.

簽名被屏蔽

呢個SHOW有無人放飛???又或者邊個可以知道D飛點樣買到?

購買KKBOX 180天帳號1個 (港幣$294),送「KKBOX LIVE:陳詠謙&Friends音樂會」門票兩張!

http://kkboxhk.kktix.cc/events/chanwinghimlive

kkbox公佈左會網上同時直播

鄭融會去?

真係得個幾個會去?

真係得個幾個會去?
rubylovessss 發表於 2015-7-17 19:50

仲想點?kkbox主辦 肯定唱得十首左右
02 著地 - 鄧麗欣

仲想點?kkbox主辦 肯定唱得十首左右
hinz 發表於 2015-7-17 19:53

更多好友......告白自己唱番

我有兩張飛出讓,朋友仔唔得閒去,有冇人有興趣呢?

好似有Mag
怪獸一族

似乎冇人有興趣~