返回列表 發帖

睇kkbox 好似全部都企位

rundown

01. 告白 - 陳詠謙
02. 日落日出 - 連詩雅 / 陳詠謙
03. 說一句 - 連詩雅
04. 我的宣言 - 周柏豪 / 陳詠謙
05. 百年不合 - 周柏豪
06. 今天應該很快樂 - 周柏豪 / 陳詠謙
07. 夕陽生活 - 林二汶 / 陳詠謙
08. 才女 - 林二汶
09. 寫妳太難 - 陳詠謙 (曲詞: 陳詠謙)

talk with 黃偉文

10. 非凡人生 - 鄭融
11. 光源 - 林欣彤
12. 爽 - 側田 / 陳詠謙
13. WeTouch - 側田
14. 積雪 - 衛蘭 / 陳詠謙
15. 你的女人 - 衛蘭
16. Goodman - 林奕匡 / 陳詠謙
17. 高山低谷 - 林奕匡
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好肥
Infinity & Eternity

佢好似好緊張
shiga咁早出load極都係得一句
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 唯美本尊 - 李駿傑

好肥
pooh1460 發表於 2015-7-18 20:21

告白個po大把人話佢靚仔
02 著地 - 鄧麗欣

諗住放棄聽返雷Sir講波之際就聽到雅妹把美聲

Kkbox有人話連詩雅唱得好難聽

Kkbox有人話連詩雅唱得好難聽
rubylovessss 發表於 2015-7-18 20:30

說一句好好多, 頭先日落日出好似真係差左d

柏豪唱我的宣言向謙謙表達愛意

痴線條友大汗到
02 著地 - 鄧麗欣

痴線條友大汗到
hinz 發表於 2015-7-18 20:39

天時暑熱仲着住件冷衫 梗係會出汗啦

原來randy都幾qqqqqq
02 著地 - 鄧麗欣

大文豪粉: 其實話pakho d人 你地唱得好過佢先好話人啦

大文豪粉: 其實話pakho d人 你地唱得好過佢先好話人啦
阻住 發表於 2015-7-18 20:45

好難唱得差過佢喎
佢把老牛聲
BTW HIMHIM和音好很正

阻住 發表於 2015-7-18 20:45

佢啲低音冇人能及他。。。

一陣可唔可以同軒合唱壯舉

新歌好似好過柏豪寫俾自己個d

融姨

這是我的霏凡人生嗎~~

融E

Mag

mag

二汶唱兩首反而鄭融一首==
02 著地 - 鄧麗欣

有mag....光源

唱本身的用處啦不如
02 著地 - 鄧麗欣

連陳詠謙都dun光源唔抵

連陳詠謙都dun光源唔抵
kevinlai1621 發表於 2015-7-18 21:23

呢個遠因要問番燈神喇

janice
janice 把聲真係好正, 兩首歌都好正
到phil 啦

唱高山低谷....

goodman一出場, KKBOX無人識佢

艾石仔 發表於 2015-7-18 21:46

遲d就連高山低谷都變左係sammi唱

艾石仔 發表於 2015-7-18 21:46

當左佢係坤哥

當左佢係坤哥
rubylovessss 發表於 2015-7-18 21:48

有d仲話係咪今年新人

係咪完場成班人出黎放飛機

最後高山低谷好感動

Kkbox d人係咁話無坤哥做乜9
02 著地 - 鄧麗欣

係咪完左? KKBOX無左個直播
BTW 皇上呢

睇到phil個到死機

BTW 皇上呢
艾石仔 發表於 2015-7-18 22:02

條宣傳片姐 咁都無yoyo無fi
02 著地 - 鄧麗欣

BTW 皇上呢
艾石仔 發表於 2015-7-18 22:02

皇上好似上左機, 頭先係ig見到

全部人自拍,阿mag去咗邊?

rubylovessss 發表於 2015-7-18 23:07

陳詠謙自己都解釋唔到 剩係側田話打波

rubylovessss 發表於 2015-7-18 23:07

可能趕返去排舞台劇掛?

告白個po大把人話佢靚仔
hinz 發表於 2015-7-18 20:25

完全唔識欣賞
【This is MC】澳門見

咦? 美祖有去睇喎

為何常歧視我?我沒有任何犯錯!收起那份戒心可不可?
留心........(點唱呀..咁高音...)往日的清單正在播的歌
仿佛發現衛蘭轉會也不錯

原來randy都幾qqqqqq
hinz 發表於 2015-7-18 20:45

T-Ma 正 d
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

男金唱得好難聽
怪獸一族

為何常歧視我?我沒有任何犯錯!收起那份戒心可不可?
留心........(點唱呀..咁高音...)往日的清單正在播的 ...
one3one4loveyou 發表於 2015-7-19 05:31

衛蘭的聲線不嬲都係咁動聽的 連陳詠謙都話佢,佢把聲線是上天賜給JANICE的最好禮物
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

陳詠謙 唱LIVE都幾得喔...
新歌好聽.