返回列表 發帖
好想睇!! 有睇EMAX喎次...
arbee 發表於 2015-7-7 00:23

你指starhall果次?

3 號係公眾假期,益左佢地 XD
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

應該會加開 9月3日 場次
第2場 場於 7月15日 公開發售

聽聞內部訂購爆到九彩~
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

聽聞內部訂購爆到九彩~
星勤 發表於 2015-7-11 09:30

第2場都比FANS買先..
還是會想念 時候沒太晚 和太早 正好
『剛剛好』 -
Eason X C.Y Kong X 林夕 X 美千

第2場都比FANS買先..
martinki 發表於 2015-7-12 03:30

咁呢樣又絕大部分歌手都會嘅
論盡樂迷,敢愛敢恨

首日公售有冇限?
Infinity & Eternity

陣間公售啦

已經380,480 都買唔到2連...

已經380,480 都買唔到2連...
lblemon 發表於 2015-7-13 10:05

買唔落手 380最尾嗰行點買呀?
    2分鐘賣哂啲480...

所選區段的尚餘座位正有其他顧客選取,暫時未能提供所須的座位
咩事-"-
10點禁到而家都係呢句野
要一張都買唔到

買唔落手 380最尾嗰行點買呀?
    2分鐘賣哂啲480...
hin0526 發表於 2015-7-13 10:16

最尾果行都賣埋啦好似, 頭先禁只餘單座位

呢個演唱會同其他既唔同
其它演唱會好多位黑晒, 但黑左既位只係預留, 未賣; 呢個演唱會掉轉, 所有位都冇黑到, 但公售前絶大部分座位已被認購

唔加場點買。。

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

所選區段的尚餘座位正有其他顧客選取,暫時未能提供所須的座位
咩事-"-
10點禁到而家都係呢句野
要一張都買 ...
艾石仔 發表於 2015-7-13 10:17

我一開始就入去睇, 見到有2連g 行,  480 最后一行

唔加場點買。。
windyiiyy 發表於 2015-7-13 10:33

加硬啦, 佢地之前講左預2場的

回復 66# lblemon

加9.1定9.3先。。。

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

回復  lblemon

加9.1定9.3先。。。
windyiiyy 發表於 2015-7-13 10:34

如果加既話, 係加9月3

吓,我排第一個都買唔到

吓,我排第一個都買唔到
pooh1460 發表於 2015-7-13 10:39

你親身去售票處排隊?

你親身去售票處排隊?
lblemon 發表於 2015-7-13 10:45

係,因為我一次過買5張

可以安心等加場
【This is MC】澳門見

吓,我排第一個都買唔到
pooh1460 發表於 2015-7-13 10:39

咁大件事?!
論盡樂迷,敢愛敢恨

係,因為我一次過買5張
pooh1460 發表於 2015-7-13 10:47

咁你係改買380, 定等加場

lblemon 發表於 2015-7-13 11:32

我用apps連380都買唔到

我用apps連380都買唔到
艾石仔 發表於 2015-7-13 11:37

我10點正即click 入去, 如果我買既話, 係480 同380 都買到2連, 不過10:02分左右480 兩連已冇得選

其實9月2日 相信優先訂票已預訂左絶大部分, 公售數量极少

今日南亞娛樂仲未出手, 相信公售加場門票時, 南亞娛樂有機會出手

頭場仲有大約 150 張飛 hold 住未俾錢
仲想買頭場嘅不妨 reload 住等佢地 timeout 攝位
不過唔知係咪連位或者係邊個價錢
論盡樂迷,敢愛敢恨

我10點正即click 入去, 如果我買既話, 係480 同380 都買到2連, 不過10:02分左右480 兩連已冇得選

其實9 ...
lblemon 發表於 2015-7-13 11:39

其實我驚聽日買唔到hocc先今日試下
好彩原來訂已經訂左咁多

即係星期三果場會多番飛放出黎?

想問第四段前面地下會唔會加位? 見到對面嗰邊有一堆加位, 但第4/5 段前面反而無...

好彩原來訂已經訂左咁多

即係星期三果場會多番飛放出黎? ...
艾石仔 發表於 2015-7-13 11:50

星期三賣加場好似公售飛數同今日差唔多
論盡樂迷,敢愛敢恨

好彩原來訂已經訂左咁多

即係星期三果場會多番飛放出黎? ...
艾石仔 發表於 2015-7-13 11:50

hocc 應該更難買

想問第四段前面地下會唔會加位? 見到對面嗰邊有一堆加位, 但第4/5 段前面反而無... ...
wchan2013 發表於 2015-7-13 11:56

有一邊地面會放隊 band,唔知係咪你講果邊
論盡樂迷,敢愛敢恨

hocc 應該更難買
lblemon 發表於 2015-7-13 11:57

但 hocc 每場聽講有二千幾張飛賣
論盡樂迷,敢愛敢恨

lblemon 發表於 2015-7-13 11:32

企第一連380都冇得買,903我係內部買咗

星期三賣加場好似公售飛數同今日差唔多
星勤 發表於 2015-7-13 11:56

咁即係一樣咁難買

但 hocc 每場聽講有二千幾張飛賣
星勤 發表於 2015-7-13 11:58

哦~~~咁都好d

pooh1460 發表於 2015-7-13 12:01

其實五連係几難買, 2加3 可能好d

有一邊地面會放隊 band,唔知係咪你講果邊
星勤 發表於 2015-7-13 11:57

咁我諗係我買咗嗰邊 因為嗰邊前面無位 thanks

pooh1460 發表於 2015-7-13 12:01

你果間唔記得開舖?咁誇張既…
論盡樂迷,敢愛敢恨

你果間唔記得開舖?咁誇張既…
星勤 發表於 2015-7-13 12:23

個啊姐禁得慢

同埋都冇限買,一次過可以買40張飛

同埋都冇限買,一次過可以買40張飛
pooh1460 發表於 2015-7-13 14:50

所以d 飛比人hold鬼住晒

而家2種票價都只餘單丁了

2-3後,肯定有一大炸人放飛

已宣布加開9月3日, 星期三公售

回復 95# lblemon

第二場有無what's app訂?

回復  lblemon

第二場有無what's app訂?
windyiiyy 發表於 2015-7-13 17:49

唔知, 不過值得一試!

回復 97# lblemon

暫時除了881capture,未有一個社交平臺有官方公告喔,FB睇唔到。其實寰亞個微信都無講。BTW我系唔多希望有what'sapp訂,因為what'sapp訂定於銀行轉賬訂,我哋走最快都要5日同埋外加50CNY手續費。

回復  lblemon

暫時除了881capture,未有一個社交平臺有官方公告喔,FB睇唔到。其實寰亞個微信都無講 ...
windyiiyy 發表於 2015-7-13 23:22

我覺得唔駛等公告咯, 反正都係C團隊自己做優先訂購之嘛, 佢地肯做就得架啦

星勤話加場公售門票數量同今日呢場差唔多, 我諗加場公售都唔會易買飛, 我見唔少FANS 都仲未買到飛呀

回復 99# lblemon

其實真系好sad,求票無門。

回復  lblemon

其實真系好sad,求票無門。
windyiiyy 發表於 2015-7-13 23:37

有理由相信, 內部飛和whatsapp優先訂票已經消耗左大部分門票...睇2場既人估計都有几百人(包括我在內)