返回列表 發帖
我買到AB行!!!!!

冇信用卡,同冇人同我去睇
pooh1460 發表於 2015-7-27 09:57

演唱會駛乜人陪去睇呀?

演唱會駛乜人陪去睇呀?
lblemon 發表於 2015-7-27 10:10

跟住9秒9衝咗落街,買到AD,用電話禁買到AA
Infinity & Eternity

跟住9秒9衝咗落街,買到AD,用電話禁買到AA
pooh1460 發表於 2015-7-27 10:33

你冇信用卡, 電話禁有aa 都買唔到啦

ad 都好前啦! 同埋, 唔係冇人陪你睇, 係全場咁多人陪你一齊睇嘛!

你冇信用卡, 電話禁有aa 都買唔到啦

ad 都好前啦! 同埋, 唔係冇人陪你睇, 係全場咁多人陪你一齊睇嘛! ...
lblemon 發表於 2015-7-27 11:29

自己一個人自high都好正

自己一個人自high都好正
pooh1460 發表於 2015-7-27 11:31

我自己一個睇果時, 如果隔離都係自己一個既話, 我有時會同佢傾計, 上次睇rubberband 就係咁

唔使自high, 正常黎講, 美叉演唱會應該几好氣氛的, 隨時未開場已經有人叫緊c allstar~~~ 釗峰~~~ 之類

今朝唔記得咗..遲咗一個鐘買 都仲買到AB行正中兩連位 YEAH

CAS FB: 9月3號"公眾假期"下午兩點三嘅C AllLive日光浴派對,首先出浴嘅嘉賓係:「高山低谷」!

日場嘉賓係PHIL??

BTW 我仲諗緊好唔好自己去睇

CAS FB: 9月3號"公眾假期"下午兩點三嘅C AllLive日光浴派對,首先出浴嘅嘉賓係:「高山低谷」!

日場嘉賓 ...
Kyle_ 發表於 2015-7-28 15:39
其實係Sammi

日場嘉賓 ...
Kyle_ 發表於 2015-7-28 15:39

睇黎日場去飛去得唔好, 2場夜場已經吸左大部分會買飛既人

即係話以後美叉開演唱會根本唔駛點落廣告宣傳, ig fb 報紙專訪 電台專訪呢d 已經夠

Yes,冇後悔到買日場

其實我whatsapp買左2日480 都猶疑左好耐買唔買埋日場...
睇到話日場rundown唔同 個朝先決定去買
好好彩買到AA行正中位
超開心 無後悔睇多場 雖然貴但值

睇黎日場去飛去得唔好, 2場夜場已經吸左大部分會買飛既人

即係話以後美叉開演唱會根本唔駛點落廣告宣傳, ...
lblemon 發表於 2015-7-28 16:40

咁伊館場細好多 而且重覆睇既人都好多XD 我就其中之一
希望下年紅館都可以幾場場場爆

其實我whatsapp買左2日480 都猶疑左好耐買唔買埋日場...
睇到話日場rundown唔同 個朝先決定去買
好好彩買到 ...
olympiahhy 發表於 2015-7-28 21:41

恭喜你啦, 記得集郵握晒4隻美叉既手

咁伊館場細好多 而且重覆睇既人都好多XD 我就其中之一
希望下年紅館都可以幾場場場爆 ...
olympiahhy 發表於 2015-7-28 21:42

我都係重覆睇類別成員, 我買左2場夜場, 冇買日場

日場rundown唔同?

日場rundown唔同?
doughnut 發表於 2015-7-28 23:33

應該係呀, 有日場限定既rundown

日場嘉賓: 高山低谷.....
想谷日場就搵個再勁喲嫁啦-,-

日場嘉賓: 高山低谷.....
想谷日場就搵個再勁喲嫁啦-,-
hehe 發表於 2015-7-29 01:25

鄭秀文喎
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

如果係咁,好似買一日一夜抵過買兩場夜場wor~

鄭秀文喎
hinz 發表於 2015-7-29 01:46

B哥 SG 顏卓靈 Jer呢

見到日場仲有ab行係心動既
但唔想同一日睇兩場c allliive

C AllStar
12 mins

<日場加長版,rundown你設計>
由於日場唔怕罰錢,所以我地決定唱盡佢,而家請大家幫我地設計多一part廿分鐘加長版,大概四至六首歌,你可以設計埋邊個唱邊首同邊D一齊唱,邊個嘅rundown俾我地用上可以獲得9月3當日門票兩張!好,開始,留意呢part只選別人的歌。
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

C AllStar
12 mins

由於日場唔怕罰錢,所以我地決定唱盡佢,而家請大家幫我地設計多一part廿分鐘加長版 ...
星勤 發表於 2015-7-30 18:17

好吸引! 但我都好唔想一日睇2場c alllive喎....

C AllStar
12 mins

由於日場唔怕罰錢,所以我地決定唱盡佢,而家請大家幫我地設計多一part廿分鐘加長版 ...
星勤 發表於 2015-7-30 18:17

deadline.....?

deadline.....?
B-Lai 發表於 2015-7-31 09:39

佢地一揀岩就完
https://www.facebook.com/stupidmusichk
論盡樂迷,敢愛敢恨

Monica(張國榮) → King
戒男(黃伊汶)→CF
脱掉(杜德偉)  → Jase
相對濕度(鄭希怡) → On
鎂光燈下(Super Girls) → C AllStar

呐,我咁推薦嘅。

人人亦話我太飄忽恍似野狒狒.
---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

我唔明點解咁多人推 SG 歌俾佢地 XD
論盡樂迷,敢愛敢恨

My Choice......

第一類接觸-陳奕迅 --> On仔+釗峰
第二世-謝霆鋒 -->Jase+King
第三身-麥浚龍+何韻詩 --> 釗峰+Jase
第四晚心情-郭富城--> On仔+King
第五個現代化-陳奕迅--> On仔+釗峰+Jase+King

評分人數

• hinz

從微博私信得知,歌迷會已經寄送票了。
仍然是側田位

---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---   ---

從微博私信得知,歌迷會已經寄送票了。
仍然是側田位
windyiiyy 發表於 2015-8-26 00:12

四面台, 應該冇咩側田位吧

回復 183# lblemon

其實就是斜角位置。但我覺得位置挺好的。

回復  lblemon

其實就是斜角位置。但我覺得位置挺好的。
windyiiyy 發表於 2015-8-26 01:03

滿意就好

日場有半價飛
02 著地 - 鄧麗欣

黃牛叔叔話380賣190,仲要有連位飛~
讓我對這世界好奇
讓我信自己的真理

#星蹤# 日期: 2/9/2015 - 3/9/2015 活動: 伊利沙伯體育館「C AllStar C AllLive 2015」 嘉賓: #C AllStar#、#李昊嘉#、#鍾浩賢#。 時間: 20:15 地點: 灣仔愛群道18號伊利沙伯體育館表演場
嗰兩位嘉賓?

#星蹤# 日期: 2/9/2015 - 3/9/2015 活動: 伊利沙伯體育館「C AllStar C AllLive 2015」 嘉賓: #C AllSta ...
doughnut 發表於 2015-9-1 20:12

佢地係暖場嘉賓, 正式開SHOW前佢地會表現娛賓

有冇人今晚去?

3場去哂嘅人在此

Rundown update

Jase solo
1.騷動
2.影子舞 (2015 VERSION) (原唱 杜德偉)
3.韆鞦萬世
4.耿耿於懷 (原唱 麥浚龍)

On solo
5.從結束中開始
6.暗湧 (原唱 王菲)
7.深息 (原唱 楊千嬅)
8.時間之光 (原唱 鄭秀文)
9.後會無期

10.女皇 on king (原唱 容祖兒)

King solo
11.愛的教育 (原唱 梅艷芳)
12.我要我們在一起 (合唱 顏卓靈) (原唱 范曉萱)
13.戰場上的最後探戈 (合唱 顏卓靈)
14.笑忘書 (原唱 王菲)

釗峰solo cousin fung on piano
15.群下之臣 (原唱 陳奕迅)
16.下靶
17.沙龍 (原唱 陳奕迅)

Cas
18.時日如飛 with Justin
19.Kong Justin

20.星海
21.紅館夢
22.直到你肯定

Side cut medley
23.A Hundred Times / 時間囊 / 樂天女孩 / 足印奇跡 /
24.差詞

25.衝口而出 (原唱 陳奕迅)
26.少數
27.雨天沒有你 (原唱 王菲) / 雨絲情愁 (原唱 譚詠麟) / 雨中的戀人們 (原唱 黃凱芹) / 分手總約在雨天 (方皓玟) / 分手戀要在雨天 (原唱 張學友)/ 藍雨 (原唱 張學友) / 大雨傾城 /

28.老調兒
29.誰可改變 (原唱 譚詠麟)

30.逾越生死
31.天梯
32.八十後時代曲

33.音樂殖民地 / 上車咒 / 大同

34.薄情歌
35.我們的胡士托

又側田
02 著地 - 鄧麗欣

撐起雨傘medley
無咗所有下雨天

8點7唱到12點, 真係超值, 而且距離极近, 同四子都握晒手

皇上近睇好靚仔

8點7唱到12點, 真係超值, 而且距離极近, 同四子都握晒手

皇上近睇好靚仔 ...
lblemon 發表於 2015-9-3 00:53
值到核爆,不過趕車趕得好辛苦

值到核爆,不過趕車趕得好辛苦
pooh1460 發表於 2015-9-3 01:20

我還可以, 一出去就見到隧巴了

四子solo你最鍾意邊個? 我最鍾意JASE

逾越生死之前啲gag可唔可以唔要
好哂時間

3場去哂嘅人在此 x2

on仔隻後會無期好聽