返回列表 發帖

2015香港小姐競選

今年嘅心水三甲是誰?
十優生麥明詩靚嗎?

1.麥明詩 Louisa

2.馬詩晴 Jessie

3.羅丹虹 Ann

4.龐卓欣 Ada

5.林凱恩 Iris

6.吳慧堯 Hayton

7.吳佩欣 Sylvia

8.程莉欣 Michelle

9.郭嘉文 Karmen

10.陳靜儀 Kristi

11.楊苡汶 Amanda

12.朱嘉莉 Sunshine

1 , 5 ,11 :p

WUBY 姐最靚

麥明詩 基本上冇對手...

WUBY 姐最靚
kwanie 發表於 2015-7-3 00:07

與本主題無關,講番港姐,thanks!

如果瑜瑜出山就好
一定贏哂
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

2 5 10
love wins!

6 7 8 10正,J死
FIGHT for 陳柏宇

2,5,11正。1號太廋

就咁睇相,我覺得冇個靚,睇埋佢哋被專業化妝之後個樣先

睇落去 反而中意2 5
其實1號真系唔覺得又幾靚...
無力將天氣逆轉。

今年我有個同學有參加, 但似乎落選左lu...
明日幾多壞事情 仍然是不枉曾經見證

麥明詩 基本上冇對手...
rickychan0809 發表於 2015-7-3 00:09

佢腰間突出黎舊肉都無乜對手…
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

7號只左腳咩問題 好恐怖-_-

1 7
10號改造之後唔夠之前好睇,可能系呢個髮型唔掂啩
竟然先淘汰咗4個,決賽會剩番幾多個呢..

呢個係4號 開頭覺得似朱薰姨
而家就覺得唔係好似

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

呢個係4號 開頭覺得似朱薰姨
而家就覺得唔係好似
rubylovessss 發表於 2015-7-3 19:00

我覺得之前有位仲似朱FUN E不過 FOUL左

香港真系冇乜嘢靚女啦
大家好,我系辛杖浩{:1_121:}
大家多多指教{:1_121:}

香港真系冇乜嘢靚女啦
李范建 發表於 2015-7-3 20:17

內地嘅風雲天地入面嘅唐嫣都幾靚

上屆好似好d, 至少我都揀到2個做心水
2號幾靚不過壯左D

三甲一定有1號, 其他好難講

上屆好似好d, 至少我都揀到2個做心水
2號幾靚不過壯左D

三甲一定有1號, 其他好難講 ...
hello12324 發表於 2015-7-4 03:14

上屆唔多鍾意冠同季軍囉

上屆唔多鍾意冠同季軍囉
rubylovessss 發表於 2015-7-4 11:59

x2 especially 季軍 勁樣衰
亞軍果個係準決賽果時其中一個心水,另一個係吳凱欣

x2 especially 季軍 勁樣衰
亞軍果個係準決賽果時其中一個心水,另一個係吳凱欣 ...
hello12324 發表於 2015-7-4 13:21

陳凱琳都好過佢

好想睇鏗鏗同詩詩做戲...

許廷鏗嫌港姐麻煩 自爆慘被麥明詩鬧爆

【on.cc東網專訊】 歌手許廷鏗在將軍澳出席電玩角色活動兼大玩遊戲。他坦言年少時有沉迷過此遊戲,更有買過不少有關飾物和Figure:「羞恥嘅,咁大個仔仲有玩。」問他現在儲甚麼多?他謂:「大個仔就鍾意儲衫,依家個衣櫃爆咗,侵佔緊我屋企個書房。」又指日前到日本三日,參與港姐外景拍攝時,都有抽時間買衫。
問他對一班候選佳麗的印象,他直言事前以為她們儀態萬千:「但好快就互寸。」更指自己與「高挑Charlie」麥明詩試戲時被對方「鬧爆」:「一係佢前度傷得佢好深,一係佢真係演技好。」又指對方好適合做幕前。問他面對一班女仔會否感到麻煩,他笑謂:「係佢哋女仔自己麻煩啫!」

好想睇鏗鏗同詩詩做戲...

「高挑Charlie」麥明詩試戲時被對方「鬧爆」:「一係佢前度傷得佢好深,一係佢真係演技好。
rubylovessss 發表於 2015-7-12 23:38

哈哈,我都想睇!

哈哈,我都想睇!
sosomusic 發表於 2015-7-12 23:44

好正咁

陳凱琳都好過佢
rubylovessss 發表於 2015-7-4 14:00

咁又唔好搵陳凱琳同佢比 陳凱琳好過佢多多聲

本來無興趣睇港姐,今年有鏗鏗所以會睇。可能T V B知道今年港姐水準麻麻,所以找三位多fans的男歌手救收視,相信有一定的帮助。睇港姐新聞圖片,對戲時有位佳麗捉住鏗鏗的手唔放,好搞笑。

本來無興趣睇港姐,今年有鏗鏗所以會睇。可能T V B知道今年港姐水準麻麻,所以找三位多fans的男歌手救收視,相信有一定的帮助。睇港姐新聞圖片,對戲時有位佳麗捉住鏗鏗的手唔放,好搞笑。
Ching2015 發表於 2015-7-13 09:06

唔好禁講,港姐始終有自己的觀眾,他們亦因為港姐而多留意呀佛,雖然未必係樂迷。仲有,唔講係唔係多左人識都好,呀佛有得去日本錄歌,睇下日本的studio都好,同港姐對戲又可以試下,好正面

唔好話邊個救收視.. (不過,當然因為呀佛,我早左留意港姐) ...

回復 29# sosomusic
你說得對,港姐都有佢的觀眾的,我之前的comment是有點偏見,唔好意思,收番先。今次Alfred有份做港姐節目是positive的,可以有更多非樂迷認識他,增加人氣,又可有機會嘗試演戲及唱快歌。我都希望佢能作多方面嘗試,令歌唱事業有更好的發展。佢上緊位,TVB的出鏡率一定帮到他的。

Yes.香港小姐主題曲叫一夜成名

日期: 15/7/2015
活動: 香港小姐主題曲「一夜成名」MV排舞探班
嘉賓: 麥明詩、馬詩晴、羅丹虹、龐卓欣、
             林凱恩、吳慧堯、吳佩欣、程莉欣、
             郭嘉文、陳靜儀、楊苡汶、朱嘉莉、
             許廷鏗、鄭俊弘、胡鴻鈞。
時間: 12:00
地點: 觀塘開源道77號業發工業大廈一期12樓A neverland

Yes.香港小姐主題曲叫一夜成名

日期: 15/7/2015
活動: 香港小姐主題曲「一夜成名」MV排舞探班
嘉賓:  ...
rubylovessss 發表於 2015-7-14 22:40

宜家先排舞

一号好像不错哦

宜家先排舞
sosomusic 發表於 2015-7-14 22:57

仲有成個月 算早啦
上年仲趕

9,12

#星蹤# 日期: 23/7/2015 活動: 《2015香港小姐競選》候選佳麗泳裝會晤傳媒 嘉賓: #麥明詩#、#馬詩晴#、#羅丹虹#、#龐卓欣#、#林凱恩#、#吳慧堯#、#吳佩欣#、#程莉欣#、#郭嘉文#、#陳靜儀#、#楊苡汶#、#朱嘉莉#。 時間: 15:00 地點: 沙田麗豪酒店三樓泳池

心水三甲:1,4,8

2015香港小姐競選決賽 將於2015.08.30首播

我無乜期望,唯一希望係唔好3號入三甲就得,其他邊個入三甲都ok。 我憎佢既程度同上年憎何艷娟不相百仲。

我無乜期望,唯一希望係唔好3號入三甲就得,其他邊個入三甲都ok。 我憎佢既程度同上年憎何艷娟不相百仲。 ...
hello12324 發表於 2015-8-12 12:12

咩事
你識佢?
你同佢有仇?

呢個世界好多野都事與願遺
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

咩事
你識佢?
你同佢有仇?

呢個世界好多野都事與願遺
Our_Souvenir 發表於 2015-8-12 14:53

唔係~
只係有D人 你一望到佢就莫名其妙地好憎佢。
同埋聽佢講野,真係好難頂… 佢D語氣…

#星蹤# 日期: 17/8/2015
活動: 《2015香港小姐次回戰》
外景 嘉賓: #麥明詩#、#馬詩晴#、#羅丹虹#、#龐卓欣#、#林凱恩#、#吳慧堯#、#吳佩欣#、#程莉欣#、#郭嘉文#、#陳靜儀#、#楊苡汶#、#朱嘉莉#、#鄭裕玲 #曾志偉#、#張繼聰#、#許廷鏗#、#鄭俊弘#、#胡鴻鈞#

時間: 17:30
地點: 淺水灣道109號淺水灣映灣園

do姐同志偉做mc會好好睇

4號唱歌最得!

投咗三甲係
4,9,10

昨晚睇左港姐特輯,覺得4號Ada真係有樣,有才華同台型,佢唱歌同行catwalk都掂,反而1號唔夠高同太瘦,另外9號都唔錯,行catwalk夠台型。

1 號 才藝表現好得!

昨晚睇左港姐特輯,覺得4號Ada真係有樣,有才華同台型,佢唱歌同行catwalk都掂,反而1號唔夠高同太瘦,另外 ...
Ching2015 發表於 2015-8-23 14:08

我而家都覺4號好過1號 11號笑瞇瞇都好得意

唔鐘意4號,11號好可愛

不過點解 keep 住聽到 武則天 的歌 。。。

點解下下都係TVB嘅歌伴?

不顧一切唔啱跳中國舞囉