返回列表 發帖
其實2號都唔錯既

我講過如果麥明詩唔係冠軍我就投訴

2號靚過4號&9號 LOL
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

支持 1 號
唔 buy 4 號 ,不過 娛圏發展佢一定好D

rubylovessss 發表於 2015-8-30 22:38

咁惡㗎你。今年女金唔係美霏嘅話,你會唔會投訴903?

講真, 10優, 劍橋定牛津法律系一級榮譽, 配埋呢個樣子身材, 呢個balance係好好哪

不過點解要選港姐? 犯賤想比無線糟質做埋D 無聊演出?

5號好似miki
之前游水抽筋

今年三甲點都好過上屆啦
rubylovessss 發表於 2015-8-30 22:32

因為之前 MIKI 游水抽筋
5 號游水又抽筋
所以 5 號好似 MIKI?
本週冠軍歌: 說好的未來 - Winka 陳泳伽

講真, 10優, 劍橋定牛津法律系一級榮譽, 配埋呢個樣子身材, 呢個balance係好好哪

不過點解要選港姐? 犯賤 ...
lblemon 發表於 2015-8-30 22:40

佢好似唔係一級榮譽

上年係詩詩
今年又係詩詩
Ald 發表於 2015-8-30 22:35

溫詩詩

好煩
有線 3 兄弟

咁惡㗎你。今年女金唔係美霏嘅話,你會唔會投訴903?
kayzzz 發表於 2015-8-30 22:40

關港姐咩事

佢好似都講過參選港姐系好"出格",就系要令朋友估唔到。
不過當系豐富人生經歷都好,我估佢都唔志在入娛樂圈

因為之前 MIKI 游水抽筋
5 號游水又抽筋
所以 5 號好似 MIKI?  ...
Our_Souvenir 發表於 2015-8-30 22:41

覺得佢個樣有啲似楊愛瑾 兩句係分開

rubylovessss 發表於 2015-8-30 22:38

咁似果D唔係BBQ結局就投訴人既師奶既?

表妹保莉 發表於 30/8/2015 22:48

可能佢係呢, 明明民選既都可以投訴
咁早知我又投訴點解立法會咁多保皇黨啦

睇睇下季軍有點似李亞男

可能人地只係將港姐當一個踏腳石 志不在無綫

表妹保莉 發表於 2015-8-30 22:48

可能佢係呢, 明明民選既都可以投訴  
咁早知我又投訴點解立法會咁多保皇黨啦 ...
kwanie 發表於 2015-8-30 22:50

一開始我係有諗住會投訴 但係我而家諗法唔同咗 無諗住要投訴 因為我又覺得4號可能會冠
你都見過未有16強之前黎參加香港小姐個班唔靚嘅 係得佢一個好睇

一開始我係有諗住會投訴 但係我而家諗法唔同咗 無諗住要投訴 因為我又覺得4號可能會冠
你都見 ...
rubylovessss 發表於 2015-8-30 22:59

你諗法唔同左但又提返最初嘅諗法做乜春?
噴少陣啦好冇
Happy and Blessed.

表妹保莉 發表於 2015-8-30 22:48

睇到你依句笑死。
如果個個唔啱心水就投訴,TBB mailbox爆硬。

你諗法唔同左但又提返最初嘅諗法做乜春?
噴少陣啦好冇
jose 發表於 2015-8-30 23:06

講下係咪唔得先? 咁認真

1號聽張生訓話。

關港姐咩事
rubylovessss 發表於 2015-8-30 22:44

就算佢而家唔係冠我都唔會投訴
我講下就算唔會去做...

總之麥明詩點都好過邵佩詩

佢好似唔係一級榮譽
kayzzz 發表於 2015-8-30 22:41

報紙話係咋

1號聽張生訓話。

kayzzz 發表於 2015-8-30 23:12

總之麥明詩點都好過邵佩詩 ...
rubylovessss 發表於 2015-8-30 23:17

咁你咪即係講一套做一套?

有冇搞錯
搵麥明詩黎同邵佩詩比
即係搵徐子珊同葉碎碎比簡直冇得比

Ald 發表於 2015-8-30 22:51

其實呢個educational background, 如無意外都順利讀完PCLL 然後入top tier law firm做trainee啦, 駛乜咁cheap走去選港姐喎.

唯一我諗到既原因係, 佢唔係咁想做律師

Ald 發表於 2015-8-30 22:51

咁佢做律師都要有客,選港姐可以建立人際網絡。

唯一我諗到既原因係, 佢唔係咁想做律師
lblemon 發表於 2015-8-30 23:20

j.arie 2.0

1號好似畢業1年之後今年先參選?用1年秘密練兵?

j.arie 2.0
ed8671ed 發表於 30/8/2015 23:22

嘉姐又要聽一次呀

咁你咪即係講一套做一套?

有冇搞錯
搵麥明詩黎同邵佩詩比
即係搵徐子珊同葉碎碎比簡直冇得比 ...
Our_Souvenir 發表於 2015-8-30 23:20

係搵今屆同上屆比 陳凱琳同邵佩詩都有比啦

睇番上年季軍何艷娟...郭嘉文好好多

總之麥明詩點都好過邵佩詩 ...
rubylovessss 發表於 2015-8-30 23:17

同意。邵佩詩我去年公司活動時見過佢真人,一的都唔起眼,都完全無人理佢同找佢簽名合照。

j.arie 2.0
ed8671ed 發表於 2015-8-30 23:22

J Arie只係港大法律系, 港姐係劍橋定牛津法律系喎...相差很遠, J Arie除非大學成績很好, 否則唔一定入到top tier law firm

其實 1號 同 4號 係 同級 但同唔同班 嘅同學呢?
報紙有冇寫過?
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

1號好似畢業1年之後今年先參選?用1年秘密練兵?
數彩虹 發表於 2015-8-30 23:23

可能係去左讀PCLL吧. 畢業後要讀PCLL之後才可做trainee

嘉姐又要聽一次呀
kwanie 發表於 2015-8-30 23:23

希望佢天生唱歌好難聽 唔好被捧去唱歌
J Arie只係港大法律系, 港姐係劍橋定牛津法律系喎...相差很遠, J Arie除非大學成績很好, 否則唔一定入到t ...
lblemon 發表於 2015-8-30 23:27

i mean2個都一樣係棄law入娛樂圈姐 -v-"

報紙有冇寫過?
Bluejays 發表於 2015-8-30 23:29

就算唔同級, 都一定同時在DG返學啦

DG妹超級好勝, 尤其是競爭對手有校友, 更加唔輸得, "一定要贏" 的超強好勝心令佢地精益求精.

就算唔同級, 都一定同時在DG返學啦

DG妹超級好勝, 尤其是競爭對手有校友, 更加唔輸得, "一定要贏" 的超 ...
lblemon 發表於 2015-8-30 23:33

完全睇得出
賽後訪問個主持叫佢講1個力佢講5個
洗唔洗呀
Happy and Blessed.

希望佢天生唱歌好難聽 唔好被捧去唱歌
ed8671ed 發表於 2015-8-30 23:33

1號 係聲樂八級,喺 日本拍攝時 唱歌環節 拿第二,只輸比 4號
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

2號靚過4號&9號 LOL
我等我在 發表於 2015-8-30 22:39

亞、季軍珍係好X樣衰!卸眼妝完全係 無眼人!!!
   台上D藝人係咪太遠睇唔清?
   2號幾好,4強佢起碼摞第二

柏豪bb好悶啊今晚,又無人理佢,叫個傻港姐形容佢,港姐都無視佢

好煩
有線 3 兄弟
Our_Souvenir 發表於 2015-8-30 22:43

Albert Au幾正啊,餘詠珊好野啦,有線人全部過曬來

報紙有冇寫過?
Bluejays 發表於 2015-8-30 23:29

搵到了:
Louisa又透露與Ada是同校中小學同學,大家有聯絡並互相支持。如今變成對手,會否擔心影響友誼?她說只會一齊努力,但強調兩人並無同班。

搵到了:
Louisa又透露與Ada是同校中小學同學,大家有聯絡並互相支持。如今變成對手,會否擔心影響友誼? ...
Bluejays 發表於 2015-8-30 23:46

"強調兩人並無同班"

點解要"強調" haha

今晚冇得坐係 PH 隔離比佢淫
一定好失望子
Our_Souvenir 發表於 2015-8-30 21:26

益咗吳若希咯!睇住佢成日撩Pakho大聲講細聲笑!!!
    SHIGA係後面全程黑面

詩詩露毛 D記者報導出黎都影響唔到佢嘅表演
我地繼續投佢
寸嘴ADA夜蒲又點...都入到三甲

"強調兩人並無同班"
點解要"強調" haha
sosomusic 發表於 2015-8-30 23:48

1號 喺另一個訪問話 4號 Form 4 已經去左外國讀書。
Form 4 走嗰批,通常都係最有錢但讀書有限,喺會考前閃定先。

成晚冇睇
雖然唔睇都知應該一號冠
有樣有家底dgs 10優 cambridge 1st hon
講真成個人生真係贏曬.....
依家再加埋個港姐title wtf?

btw原來隻蘇單紅係我個中同個親戚
不過真係好大陸feel

係搵今屆同上屆比 陳凱琳同邵佩詩都有比啦

睇番上年季軍何艷娟...郭嘉文好好多 ...
rubylovessss 發表於 2015-8-30 23:25

簡直貶低 GRACE...

亞、季軍珍係好X樣衰!卸眼妝完全係 無眼人!!!
   台上D藝人係咪太遠睇唔清?
   2號幾好,4強佢 ...
KyleHo 發表於 2015-8-30 23:41

其實友誼小姐都幾靚