返回列表 發帖
我無乜期望,唯一希望係唔好3號入三甲就得,其他邊個入三甲都ok。 我憎佢既程度同上年憎何艷娟不相百仲。 ...
hello12324 發表於 2015-8-12 12:12

咩事
你識佢?
你同佢有仇?

呢個世界好多野都事與願遺
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

日期: 30/8/2015
活動: 《2015香港小姐競選決賽》現場直播
嘉賓: 麥明詩、馬詩晴、羅丹虹、龐卓欣、
...
rubylovessss 發表於 2015-8-28 23:13

菜屍背冇得去嘎?
本週冠軍歌: Back In The Game - Collar

shega應該坐do姐隔離囉
似姊妹花嘎
ed8671ed 發表於 2015-8-30 21:07

連碎雅洋名都串錯字嘎
你點做佢頭號粉嘎

乜唔係美鹿先係 DO 姐姊妹花咩

第1排一線待遇噶,shiga連若h都不如,慘...
數彩虹 發表於 2015-8-30 21:10

今晚冇得坐係 PH 隔離比佢淫
一定好失望子

皇上件衫幾靚喎
kwanie 發表於 2015-8-30 21:22

張敬軒?

點解 D 嘉賓咁中意蘇丹紅
塊面咁方都唔靚

除左大熱 1, 4
其實 2, 5, 11 都唔錯

5號好似miki
之前游水抽筋

今年三甲點都好過上屆啦
rubylovessss 發表於 2015-8-30 22:32

因為之前 MIKI 游水抽筋
5 號游水又抽筋
所以 5 號好似 MIKI?

上年係詩詩
今年又係詩詩
Ald 發表於 2015-8-30 22:35

溫詩詩

好煩
有線 3 兄弟

睇睇下季軍有點似李亞男

1號聽張生訓話。

講下係咪唔得先? 咁認真
kayzzz 發表於 2015-8-30 23:12

就算佢而家唔係冠我都唔會投訴
我講下就算唔會去做...

總之麥明詩點都好過邵佩詩 ...
rubylovessss 發表於 2015-8-30 23:17

咁你咪即係講一套做一套?

有冇搞錯
搵麥明詩黎同邵佩詩比
即係搵徐子珊同葉碎碎比簡直冇得比

係搵今屆同上屆比 陳凱琳同邵佩詩都有比啦

睇番上年季軍何艷娟...郭嘉文好好多 ...
rubylovessss 發表於 2015-8-30 23:25

簡直貶低 GRACE...

亞、季軍珍係好X樣衰!卸眼妝完全係 無眼人!!!
   台上D藝人係咪太遠睇唔清?
   2號幾好,4強佢 ...
KyleHo 發表於 2015-8-30 23:41

其實友誼小姐都幾靚

益咗吳若希咯!睇住佢成日撩Pakho大聲講細聲笑!!!
    SHIGA係後面全程黑面 ...
KyleHo 發表於 2015-8-30 23:50

佢想兩女共侍一豪?

詩詩選完港姐之後過多幾年會考慮選女特首?
rubylovessss 發表於 2015-8-31 00:22

選特首有年齡限制嘎

睇開跳舞的,就會知道 今時今日 要集齊呢班人影幅相有幾難。

我自問昨晚睇港姐時,大部份時間都係望住觀眾 ...
Bluejays 發表於 2015-8-31 16:06

令我諗返起囂漿辣慶 sunny Wong 單野